LOST!!!

Jaaaaa! Snart är de tillbaka!!!!


17 mars..........17 MARS!
Herregud vad jag har längtat.....

*yes*


melodifestivalen del 4

Fy, ingen direkt favorit ikväll. Pilotkillarnas låt lät som en kopia av låten "Waiting for a star to fall......", Marias uringning var groteskt ful och operatanten lät som en karl i "normalt" läge......
Alvin gick och la sig efter några låtar. Han är så skön, att han ber om att få sova när han är trött. Vissa ungar är ju så envisa och bara SKA vara uppe trots att ögonen går i kors. *s*
Nu ligger Lowe oxå, de behöver inte se omröstningar och grejs. De vill bara se låtarna.

Jag tror nog ändå att Sarah Dawn Finer var bäst ikväll.....
Nu kommer Darin och sjunger "se på mig" *s*


inte så duktig som jag vill tro

Jag var så himla duktig och tog mig till gymmet efter jobbet, TROTS att det värkte till i knäet på jobbet varje gång jag tog ett steg i trappan. Och den trappan springer man upp och ner i femtielva gånger varje dag. Hade kanske räckt med det idag. Men jag hade ju lovat mig själv att träna, så då blir det så!

Sprang bara 2,1 km. Inte långt, men jobbigt var det när man haltade lite smått. Var nöjd ändå att jag ens var där!
När jag satte mig i bilen efteråt så hittade jag en halv Co-co. *mums* Och sen är godissuget värre än nånsin. Kommer hem till ett hus med 4 barn. Felica o Jacob var här och lekte med Lowe o Alvin. Kul!
De gick hem till sig en stund efter. Då ser jag en godispåse i hallen. VEMS är det?!?! Det var visst Alvins, och han ville att mamma skulle äta upp den. (taaaaaaack.......*ler*) Sen spelar killarna tv-spel. Då äter jag upp påsen med ostbågar som ligger i skafferiet.....Åh, en sockerkaka!! Tar en stooor bit av den oxå!

Så jag är inte så jävla duktig som jag tror. Så mycket onyttigt skit som jag äter så ger den där träningen ingenting.
Kanske lite bättre flås, förståss. Och jag skulle väl bli fet om jag inte rörde på fläsket....nu är det ju inget att tjafsa om. Lite mjukt runt magen...men hallå?!

Ikväll blir det melodifestivalen igen. Har precis kommit hem från affären. Köpte jordnötsringar och hallonpaj och vaniljvisp. (Ser ni? Jag har absolut ingen karaktär! *s*)
Men det är gott. Och barnen äter ju bara gottis på lördagarna, så då får vi unna oss. Det är bara jag som moffar varje dag i veckan. För jag är en vuxen gottegris som gör som jag vill!

"Dödens grupp" och här är visst favoriten (jag har själv inte tjyvlyssnat på nån)

4 getingar på Expressens sida.....
Vi får väl se vad vi andra tycker.


Hej alla glada

Jag ska snart åka och jobba. Det är ju suuperfint väder, och familjen är hemma. Jag vill oxå.....*buhuuuu*
Imorgon är jag ledig, men då jobbar L. Vi ska iaf på kalas imorrn! Jaaaa! Det blir roligt med några timmar på Busborgen!
Idag hade jag velat åka pulka. Eller bob. Eller varför inte stjärtlapp? Sist fick jag så himlans ont i rumpen, men det är roligt. Och barnen tycker att man ser minst lika rolig ut ,som man själv tycker att det är. *s*

Och angående mobil som jag funderar på så ska jag kolla en himlans massa på nätet i helgen.
Tack Pernilla, för tipset om Sonys modell som jag var lite sugen på. Man vet ju inte hur de funkar praktiskt, man ser bara till kapacitet och utseende.... L vill inte att jag ska välja själv, han vill vara med och hjälpa mig. Haha, kanske för att jag bara kommit hem med nya mobiler vid två tillfällen. En gång var lyckad, en annan gång mindre lyckad.......
Med den mindre lyckade, skulle jag bara till coop och handla nåt och kom hem med en ny mobil.*s* Dessa försäljare som hoppar på en. *blink blink*

Nu måste jag dra mig mot stan. Och nu ska jag inte skriva dit ett jippie. Jag vill hellre vara hemma.....
Efter jobbet ska jag stana till vid gymmet och springa några kilometer. Typ 2. *s* Sen vill jag hem!

Melodifestival-deltävling ikväll.......


Ny mobil?

Start på dagen...kommer till jobbet. Handlar choklad på Hemköp. Fika på jobbet- wienerbröd. Lunch- 2 cheeseburgare och en donut. Fika på jobbet- wienerbröd igen.
Kvällsmys- ost o kex o vindruvor. Godis. Läsk. Jag är en riktig gottegris!

Kom på igår att jag får byta mobil nästa vecka. Har kollat lite och har nog fastnat för denna:

Bilden är tagen från 3´s hemsida.

Jag ska kolla in lite recensioner och se om det finns nåt vajsing, annars får det nog bli en sån hära.

Nu börjar Let´s dance......


God morgon!

Och idag känns det verkligen som att den är bra!
Vaknade imorse med två barn i sängen och ingen man. Killarna gick upp och började bygga med lego i hallen. Två backar på hjul med lego, överallt var det utspritt. Men de lekte tillsammans och var vänner. Bara där är jag nöjd.
När jag väl kommer upp ur sängen (en timme senare) så ska jag säga till att det är dags att städa och börja klä på sig. Då är de i full gång med att plocka upp allt redan!! Och Lowe var redan påklädd! Herregud, jag blir så glad! Vilka grabbar!
Och nu är de på dagis/fritids, De har haft en "kortvecka" denna veckan. Har hämtats kl 14 varje dag.
Och jo! Nu kom jag på vad jag missade. L var hemma (är fortfarande, han är visst ledig idag) och låg och sov på madrassen under Alvins loftsäng....*s* Jag misstänkte det när jag skulle hämta tidningen och huset fortfarande var larmat.
Har jag snarkat inatt? Eller har barnen jagat bort sin far ur sängen? *funderar*

Eller ledig är han inte iof. Han är ledig från sitt jobb där han är anställd. Idag ska han jobba med sitt egna företag.
Någon som behöver se om sitt hus? Dålig isolering, misstänkt läckage nånstans, kalldrag?
www.termovarm.net
Just call.....

Nu ska jag snart dra till jobbet. Ska tanka upp La Perle först. (bilen, alltså)

Have a najs day

ingen vår på långa vägar- om man tänker efter

Fy, jag är redan trött. Skönt att det är fredag imorgon, Men egentligen, vad spelar det för roll? Jag jobbar ju lördag oxå....
Iof så är det en kortare arbetsdag på lördagar, men ändå, barnen är ju hemma då. Jag vill ju vara med dom!
Hoppas att det är fint på lördag så vi kanske kan hitta på nåt skoj ute då.

Söndagen blir ju på Busborgen eftersom Alvin är bjuden på kalas då. Det var ett bra tag sen vi var där nu......
L jobbar de flesta söndagar, men han hinner hem innan kalaset börjar. Så han å jag och Lowe hänger på till Busborgen. Hela familjen!

Jag trodde att det var vår i luften idag. Tji fick jag. På eftermiddagen som det snöblandat regn. Fåglarna som kvittrade så fint i förmiddags var som bortblåsta och den härliga vårluften var borta.

Det är ju trots allt 2 månader kvar till valborg, och då brukar man ju huttra vid brasan. SEN kommer våren! Håll ut!


Tittade på resor idag till semestern i sommar. Fy vad jag längtar till sol och värme.

Har inte fastnat för något speciellt ställe. L vill ju ta en sista minuten...vi får se hur det blir.

Very trött på vinter     
    


Cadillac

När jag var på affären här i Hökåsen så kom det en bil....och inte vilken bil som helst. Näe, det var en bil som fick mig- Pillan- att vända mig om. När jag hade handlat färdigt så stog den var på parkeringen.... så jag var tvungen att köra ett varv runt den för att se på den ordentligt. Hoppas att ingen jag känner såg mig *s*. Jag brukar aldrig reagera så, det var en märklig känsla. Ett ha-begär var det nog. Ja, det var det!
Se och njut:


Give it to me!!!

Sportlovslunch

Jag fick nästan bassning av min käre L igår när jag berättade att jag fick ett halsband av min barndomskärlek när jag var typ 11-12 år. Han var så förskräckt att jag inte mindes!! Jag skäms! Och jag hoppas att S inte är lika förskräckt...då skäms jag ännu mera! (f´låt f´låt, men jag KAN bara inte minnas, hur mycket jag än tänker efter....)
Men jag minns ju så mycket annat av den tiden, så jag hoppas att det kompenserar.

Klockan 13 mötte vi upp L på Coop. Åt "sportlovslunch" för 110:- (för hela familjen) och sen shoppade vi lite barnböcker på rean. Jag köpte "emma, mias dotter",  fjärde delen av Asyl och Gömda osv. Har inte läst en enda av böckerna men ändå så måste jag ha alla delarna. OM jag tycker att de första böckerna är bra när jag väl läser om några år, så vill jag ju ha det komplett lixom! Och tycker jag inte att de är bra...so what?
Sen åkte resten av familjen hem och jag handlade lite grejs på ÖB. Fotsalt, fotcreme (fick blodad tand efter fotbehandlingen), presenter till Alvins kompis kalas på söndag, mat o hö till Mutti (ja, det är Alvins kanin vi pratar om) och smått å gott.

När jag kom hem nu så är hela köksgolvet fullt av en låååång och snirklig Flexitraxbana. Hur sjutton har de hunnit med det? Och ingen leker med det heller, för de tittar på Nickelodeon. *suck*
Själv så ska jag tvätta alla våra sängkläder tänkte jag. Dammsuga....Köpte fönsterputs på ÖB oxå, men det kommer vi att leja bort. Skönt att vi är eniga! När jag nämnde det sist så var L ute på 2 röda och putsade alla fönster. *s* Nu orkar han inte. Äsch, bättre att låta de som kan göra det. Det blir nog både bättre och går fortare.

Dags att ta tag i hemmet!

Kenny

Nu på morgonen har jag och barnen alltså varit hos logopeden vid sjukhuset. Det var på håret att vi hann, med en sömntuta till mamma så blir det väldigt stressigt på mornarna......
Jag och Lowe satt i väntrummet och roade oss med pussel, läste Veckorevyn och Pettson & Findus, innan Alvin kom tillbaka. Har blivit en dålig ovana att fika efter dessa besök. Vi åkte till Brynolf Bagare där barnen åt bananbakelser och jag tog en semla. *najs* Sen när vi åkte hem för en liten stund sen så började barnen tjafsa (så ovanligt...NOT!) och då kom jag på det!! Vi har en film som barnen inte sett! Och de har godispåsar kvar från kryssningen.....Hmmmm, film+godis.......japp! Lugn och ro! *ler nöjt*
Barnen fick inte veta vilken film, det var ju en överraskning, Och när jag satte på filmen så utbrister Lowe:

-Är det STAAARFAJTÖÖÖR?????? STARFAJTÖÖÖÖR!!!!!



KENNY STARFIGHTER himself!

L slutar kl 13 idag. Då ska vi mötas upp och äta lunch, hela familjen.
Hade sagt att vi skulle åka pulka o bob idag, men jag tror att snön är för tung för att det ska gå bra. Då får man väl staka sig fram. Så vi skiter i det idag! Fåglarna kvittrar, snön smälter och det är skönt i luften.....VÅREN ÄR PÅ G!!!!!
(hoppas jag i alla fall)


Ett gott skratt!



Tre kvinnor samlas, en singel, en förlovad och en gift , och bestämmer sig för att
pröva hur man tekniskt bäst förför en man.
De bestämmer att samma kväll ska dom ta på sig en svart body i läder, högklackat och
välmålade ögon och sen ta emot gubben när han kommer hem....
Dagen efter samlas dom för att berätta hur det gått..
Singeltjejen:
-så fort han öppna dörren å såg mig i läderbodyn kastade han ner mig på golvet
och vi älskade 4 gånger.
Den förlovade:
-kände mig lite pinsam i läderbodyn så jag tog en pälskappa över, när han kom hem öppnade
jag pälskappan så han kunde se vad jag hade under, han blev tokig av lycka och bar in mig i
sovrummet där vi älskade 2 gånger.
Den gifta:
-ja du (med besviken röst) jag tog oxå på mig läderbodyn o sminkade mig extra.När gubben
kom hem slängde han sig i soffan, tog fjärrkontrollen i handen och sa:
-hörru Batman, vad blir det för mat idag??


lampor och gammal kärlek

Åååååååh!!!!! *suck* Jag har precis skrivit världens inlägg och skulle lägga upp det. Då tappar jag den trådlösa mottagningen och ALLT är borta! Hur less blir man inte då?!?

Well, jag gör om det, men kanske inte exakt allt kommer med denna gång.

Började imorse med att lämna barnen, hämta Åsa och sen till gymmet. Sprang 2,6 km på 15 min 30 sek, för då ville jag inte låta Åsa sitta å vänta mera. Jag tycker att det är såå roligt!

Apropå roligt
Måste oxå berätta vad min son Lowe, snart 7 år, sa till mig nu när han skulle sova.
"släck lampan......så blir det mera kärlek......."  Sen ville han kramas. Vad får barnen allt ifrån?! Det är INTE min fras...*asg*

Har en  ny lampa idag. Sånt som händer när man jobbar med just sådana.....
Blev så fint i vardagsrummet

Den "gamla" fick Lowe in i sitt rum. Kommer att bli jättefin där när vi gjort om det i vår. Han ska ju få en room-makeover när han fyller 7. Så att det blir coolt och snyggt. Han börjar ju lågstadiet!

Lampan som nu hamnat i Lowes rum.

Och Stefan, kul att du såg mitt tidigare inlägg! Jag har inget minne av ett guldsmycke, men jag hoppas att du har överseende med det så här 20 år senare...*s* Tänk vad söta vi måste ha varit...12 år....åkte skateboard och hånglade i ditt rum.....spelade Barbarian på datorn....*s*

Nu har jag annat att göra.

Mitt Liv

Man ska berätta om sitt liv och hur det såg ut för 20 år sen, 15 år sen, 10 och till sist 5 år sen. Så, då kör vi:

20 år sedan (1989):

Jag var 11, skulle fylla 12. Gick på Skallbergsskolan och det var nog där mitt liv förändrades. Jag var innan en blyg tjej...Läraren sa till mina föräldrar på ett kvartsamtal att jag minsann inte hördes på lektionerna. Vid nästa samtal så hördes jag för mycket! Jag blommade väl ut, eller hur man nu ska säga. Jag var helt plötsligt säker i mig själv och blev  tillsammans med den mest populära killen i klassen och det höll i 1½ år. *s*

15 år sedan (1994):

16 år gammal. Har börjat på Rudbeck. Är tillsammans med en småkriminell kille från Stockholm. Mamma gillar honom inte och därför förlovade jag mig med honom. Skolkade från skolan en hel del för att hänga i Sätra/Sthm. Åkte till rektorn pga för mycket skolk och fick ta igen lektioner med sistaårseleverna. Träffade en kille som var "vanlig". Tack vare honom så fixade jag skolan. No more Stockholm.

10 år sedan (1999):

Jag fixar körkortet! Tog 3 månader totalt. Bor i en tvåa på 74kvm på Erikslund med Lasse. Vi har varit tillsammans i 3 år och har våran hund Duke. En Staffordshire Bullterrier. Jobbar heltid på Twilfit där jag säljer underkläder. Har varit även där i tre år. Förlovade oss detta året.

5 år sedan (2004):

Jag har blivit fru (-01) och mamma. Har två söner, Lowe 2 år och Alvin, bebis (föddes dec -03). Ett helt nytt liv har börjat. Vi bor i villa i Hökåsen och trivs jättebra! Jobbar fortfarande kvar på Twilfit men är mammaledig. Spenderar dagarna hemma med killarna då ingen går på dagis förräns 2005.
 Börjar titta efter nytt jobb, och hittar det 2005.



Jag har säkert missat en hel del! Men det är det här jag kom att tänka på nu.
Roligt att tänka tillbaka....minnen.....


Fettisdagen


Idag är det en av de bättre dagarna! Fettis-dagen! Det heter visst fet-tisdagen, men jag säger fettis-dagen. Man blir ju knappast slank å smidig av semlor. Man blir fet. Men mycket mycket nöjd efter en god semla!
Var lite orolig på jobbet och viskade till Åsa: "tänk om vi inte får semlor till fikat"! *lite smått panik i rösten*
På eftermiddagen kom Stefan och sa:
"vet ni vad det är för dag idag, tjejer?"
"ja, det vet vi!!!!" (jag hör själv hur desperat jag låter)
"jag ska till Hemköp å posta brev, ska kolla om det kan finnas semlor där"
"det gör det! Jag vet det!! Jag såg att de hade massor idag!!!!" (varför skrattar alla åt mig på jobbet just i detta nu?)
Och visst fick vi semlor. Lugnet la sig i min kropp, semlan slank ner och fettet la sig runt magen.......

Ska väl vara ärlig och berätta att jag var tvungen (och ja, jag var faktiskt tvungen !) att köpa med mig semlor på vägen hem för att barnen ville ha. Jag köpte så att alla delade, fick en halv var, för Lowe hade redan fått i skolan och L och Alvin äter inte mera. Och jag, jag klarar mig nog, har ju chokladkakor i väskan......( 3 för 18:- på Hemköp)

När vi ändå pratar onyttigheter så ska jag stolt berätta att det är träningsdax imorrn igen. Innan jobbet ska jag springa, och Åsa ska med denna gång. Kul! Har ju några månader på mig att få upp flåset. Än så länge är det inte på topp, men jag jobbar på det. I´m a working girl!


Utmaning (igen igen)

Jag har blivit utmanad av Mickis!

Skriv 5 otäcka saker att äta och skicka den dåliga maten till 5 andra bloggare som utmaning och se om de vågar äta den.

Här är Mickis otäcka mat.

1. Lever - Det äter jag absolut inte! Riktigt otäckt!!

2. Brysselkål -  usch usch usch!

3. Sushi - har aldrig provat, men det gillar jag nog inte....

4. Selleri - nja, kanske i vissa rätter....

5. Ostron - Nej, fy tusan! Superläskigt!

Så till min lista på 5 otäcka saker att äta:
1. Lever
2. Ärtsoppa
3. Skaldjur
4. Ostron
5. Bönor

Jag utmanar: Catte, Gnarpy, Lina och MalinI.


Utmaning! (igen)



Så fort du tittat på denna bilden har
du blivit utmanad!

Gör så här:
1) Gå in på google.se
2) Sök på datumet du fyller år (t.ex. 28 mars)
3) Ta andra bilden och ladda upp!
4) Bilden du ser är din framtid.


Ja vad denna bild säger om min framtid det undrar jag....VERKLIGEN........ALLVARLIGT......*asg*


Efter kryssen

Å, nu har vi varit på kryssning! Hade supertrevligt! Verkligen....Åt god mat, fick en skön fotbehandling med bubbel efter med Milla. Jag ääälskar jacuzzis!!! Fick tråkigt nog en sån himla magknip på kvällen och det berodde nog antingen på den Gamle Dansken jag tog när det började gunga.....eller på maten.....(åt tydligen mer än min käre man)
Men jag hade ändå så himla skoj. Måste ju ha berott på sällskapet!
Kom hem igår vid 18 i stan. Hemma ca kl 19 efter att ha hämtat barnen hos syrran.
Jag var så himla sugen på Max-mat, så älskade L åkte till Max och handlade HUR mycket som helst!!! Gissa vem som fick satans ont i magen sen?! Japp...moi!
Var så himla trött oxå, så jag la mig kl 20:30. Tittade på klockan 20:40 och sen gick jag upp i morse kl 7. Perfekt.

Trötta tjejer på hemresan. Försöker se normala ut....


Går ju sisådär.......

Barnen hade haft det bra. Åkt skidor både lördag å söndag. Tittat på Melodifestivalen och ätit ostbågar å ost & kex.
Ätit mat hos syrran på söndagkvällen innan jag hämtade dom. De har haft det bättre än bra.

Jag ser fram emot nästa kryss, men det ska bara bli på vår/sommar. FY vad det blåser på sjön i februari!
HUuuu!


fredagskväll och ledig helg!

Nu har jag ledig helg! JAAAAA! Fy så himla skönt! Och morgon bitti så lämnar vi barnen hos mamma. Har handlat lite smått å gott som de ska ha med sig. Vinet till vänster är dock till mamma och Bosse, det andra till barnen.

Kortet är gjort av Milla. Tack! Hon är så himla pysslig och duktig!

Och imorgon är det kryss! Drinkar, god mat och roulette! Yes!
Måste snart kolla vad man ska packa ner i väskan......

Ska bara berätta först att jag sprang 2,6 km innan jobbet imorse.
Och Lowe har bett fröken om ursäkt!


Utmaning

Jag har blivit utmanad av Lina
!
Regler: Varje svar måste börja på första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga ord! Du får inte ge samma svar som personen som utmanade dig (om ni börjar på samma bokstav). Du får inte heller skriva samma svar eller ditt namn på flera ställen! Lycka till!!

1. Vad heter du? Pernilla
2. Ett ord på fyra bokstäver? Puss
3. Flicknamn? Patricia
4. Pojknamn? Pontus
5. Yrke? Polis
6. Färg? Pastellrosa
7. Klädesplagg? Poncho
8. Mat? Potatisgratäng
9. Sak i badrummet? Papper....
10. Plats/stad? Puerto Rico
11. Orsak att vara sen? Poliskontroll
12. Något man skriker? Pucko!
13. Film? Polisskolan
14. Något man dricker? PepsiMax
15. Band? Pinks
16. Djur? Papegoja
17. Gatunamn? Påskliljevägen
18. Bil? Porsche
19. Sång? Papa don´t preach
20. Aktiviteter med mer än en deltagare? Pokerspel 

Jag utmanar alla som vill :-)


vad vill tanten?

Idag har jag shoppat vin till mamma och Bosse, som tack för att barnen sover hos dom på lördag, och får skjuts hem på söndag. Jag kan ingenting om viner, men som tur är har de gjort kanonbra etiketter på systembolaget. Det är symboler på djur, alltså köttet som vinet passar bra till. Eftersom mamma har mycket älg och rådjur så letade jag älgsymboler och hittade! Kanon!!! Hoppas att det ska smaka.

På jobbet idag kom en kvinna in till mig. Gav mig ett rött hjärta i nåt fleeceaktigt material och ursäktade sig att hon inte kunde komma till Alla hjärtans dag. Det var till MIG! Jag har hjälpt henne vid ett tillfälle tidigare. Nu ville hon ha mitt visitkort med mitt namn på.Jag gav henne ett företagskort.  När hon går så säger hon : " då hörs vi av snart...." och hon ler lite snett och ser så finurlig ut, och då tänkte jag SHIT! Vad har jag gjort? Gett numret till en tant som kanske är besatt av mig....eller är hon bara en snäll dam som tyckte att hon fick bra hjälp av mig sist.....eller vad är hon? Vad vill hon? Jag sa till Åsa att "ringer den tanten och frågar efter mig, säg att jag har slutat!!!"

Imorgon bitti tänkte jag träna igen. Hoppas att Åsa har lust att hänga på.
Jag är bra!

Besviken




Jag är så himla besviken på Lowe. Min söta lilla unge.
Men nu har han hamnat i trubbel. Han har en kort stubin- väldigt kort. Och det har straffat sig nu. För första och förhoppningsvis sista gången........Han lovade mig att säga förlåt idag, men tyvärr så vågade han inte.
Imorgon är det nu eller aldrig. Imorgon MÅSTE han säga det! Även om det sitter långt inne.......
Lördagsgodiset ligger risigt till.....spelsöndag likaså.......Sovdags håller i sig i en vecka- klockan 18:30.
Jag hoppas att han har mod att gå till fröken imorgon. Både för hans egens skull, för frökens skull och för våran skull som föräldrar.

Just nu så är det jobbigt att vara mamma.
Och att heta Lowe och vara sex år.................

Duktiga jag

Den här dagen började jag med 3 km på löpbandet. Duktiga jag! När jag kom till jobbet så säger Åsa: Har du solat?!
Näe.....När jag kommer in på kontoret säger Johan: Vad har du gjort?!" Jag har tränat, och så här röd blir man när man har kämpat!! Jag såg ut som en tomat i ansiktet. DUKTIGA JAG!
Att jag sen åt McD på lunchen och en dajm som efterrätt, och en semla o 3 havreflarn på eftermiddagen, spelar väl ingen roll? *fniss*

Efter jobbet hämtade jag barnen hos farmor eftersom L hade jobb. Då kom det fram att Lowe har gjort något dumt i skolan, men han ville inte berätta vad. Alvin skvallrade att pappa sagt att Lowe skulle få ett straff.....
Jag ringde L och han sa att Lowe borde få gå och lägga sig kl 18:30 i en hel veckas tid!!!! Ojojoj....då är det nog nåt jättedumt! Och Lowe berättade sen att han sagt nåt jättejättejätteDUMT till en fröken som han var arg på, och han vågade inte säga det till mig. För att jag är mamma. Och han vill inte göra mig besviken och arg. Han säger att hans kropp gör så att han inte kan berätta.....och han gråter, och gråter, och gråter..........Han fick lägga sig så fort vi kom hem. Jag sitter å väntar på att få veta vad som hänt. Det här är jobbigt för Lowe, och jobbigt för mig att se honom så ångerfull och ledsen.


Jag har vunnit!

Japp, kollade min postkodlott igår, och det visade sig att jag har vunnit 1000 kronor! Tyvärr så tar det ju 4 veckor innan man får vinsten, men ändå. Om 4 veckor får jag lite extra pengar.......*ler stort* Och i min väska låg ett kuvert sen en ti tillbaka att jag ville ha en extra lott från och med nu. Synd att jag inte hann skicka in den.

Idag har det varit en tråkig dag. Och lång! Idag var det inte "Joan" som va mitt öknamn, utan Bonnie. Bonnie Tyler.....

Undrar vem jag är lik imorrn......*s*

Superlugnt på stan idag. Walle o Jonas (säljare från några leverantörer) kom idag och det var ju förståss trevligt. Men annars...näe, hade hellre varit hemma med min familj. Men nu är det 4 dagar kvar att jobba, sen är det kryssning som hägrar. Can´t wait!! Ladda Milla, vi ska ha SKOJ!

Imorgon bitti ska jag träna igen. Fick ett sms av Åsa (som jag tränar med på onsdagar) att hon skippar den här gången. Hmm, det blir 3: gången i rad som jag tränar själv. ÅSA!!!! *flinar* Skärpning.....
Men det är ju ändå bara en vecka sen vi tränade tillsammans, det är jag som ökat på dagarna. Och mig gör det inget att vara själv, jag orkar ändå inte prata när jag springer, och jag har iPoden i örona.

Nu ska jag packa iordning kläder tills imorrn och Lowes gympapåse.


Joan vs Monchichi

Nu är man en "rockarbrud".  Färgade håret svart (night sky) igår.
Kallades för Joan Jett idag av min käre chef. Känner mig lite som monchichi, men de är ju söta......*S*
En lite bild på min look-a-like:

Och visst, så har man ju faktiskt sett ut en gång i tiden.....kroppsligt alltså. Men inte nu längre. Kanske kan kalla mig mera kvinna nu....Men faktum är att jag trivs ganska bra nu. Förutom plösmagen, men annars är det ok. Vikten bryr jag mig inte om, bara jag mår bra i mig själv.

Här är den som jag tycker att jag är lik

Lite skillnad mot en rockstjärna....*s*
Fast nu är det ju håret svart, så då kanske det lutar mera åt Joan.......*blink blink*

4 dagar kvar att jobba, sen är det mamma-pappa- kompisar-slappa-dricka drinkar- roulette-fotbehandlingsHELG!!!
Barnen sover hos mormor. Vi är barnfria! Vi ska ha kul! San Fransisco-drinkar! *weeeehooooo*
Nackdelen är att vi ska åka buss till hamnen. Är rädd att åka buss på vintern efter en olycka jag var med om när jag var 18. Livrädd! Så det blir till att dricka nåt starkt innan vi åker. Det är ju t o m samma väg vi ska åka, så det gör det inte lättare. Men det kommer att gå bra! Halleluja! *s* (näe, jag är inte religiös men det låter bra)

"I looove rock´n´roll!"........



Skräck

Nu har jag fått en jämn färg i håret. Har dessvärre problem att få till frisyren igen... Det är nog en av anledningarna att jag inte trivs med kort hår. Allt jox för att det ska se bra ut. Men övning ger färdighet. Om några månader har jag nog fått in snitsen, men då har håret hunnit växa ut en bit. *s* Kan man få låna en frisör varje morgon, sisådär vid 7-snåret?

Mamma ringde nyss. Hon ska ha barnen på lördag/söndag medans jag roar mig på Ålands hav. Jag har en hemsk skräck för att gå på is. Jag får ont i magen bara jag tänker på det. Och nu frågar hon om barnen kan ta med sig sina skidor så att de kan åka på isen!! VA?!?!?! (de bor på Aspö och har is/mälaren vid huset) Jag som är så jävla hispig med is fick bokstavligt talat en isklump i magen......." Näe!! Det får dom inte!!" Men mamma är så pedagogisk, jo, det är så tjock is att de som pimplar får jobba för att lyckas få hål. Inget kommer att hända. "men sätt snöre runt deras magar så att ni kan dra upp dom om de åker i!" Jag kan inte hjälpa det. Jag kommer att vara så orolig att jag kan kräkas. Säkert, på riktigt. Men jag ska inte föra över min skräck på barnen. Klart att de ska följa med och åka skidor. Jag hatar bönor och fläsk- mina barn älskar det. Räkor är blääää- barnen älskar det. Jag är rädd för spindlar- barnen bär ut spindlarna när jag ropar.......Jag har alltid sagt att mina pojkar inte ska präglas på vad jag inte tycker om eller är rädd för. Och än så länge har jag lyckats. Jag ska inte ändra på det!



Pulkbacken

Nu har vi kommit hem, glada och trötta. Eller mest trötta kanske....*s*
Lite bilder från dagens åkning

skräckblandad förtjusning!

glada glada glada

Lowe och tjejkompisen Kim

Pappa o mamma

mindre normala....*asg*


Nyklippt

Japp, jag tog barnen med mig på stan vid 12-snåret. Käkade lunch på Mc D. Lowe åt en hel Big Mac & co och Alvin nöjde sig med en Happy Meal. Jag åt en Big Mac, bara burgaren.
Sen gick jag till Stora Gatan 15, men hon hade inte nån tid förräns efter kl 15. Så jag gick dit där jag inte ville klippa mig. Jag var så fast besluten att klippa mig att jag vägrade åka hem oklippt!! Så ja, det blev Klippstugan. Men jag blev så nöjd. En jättetrevlig och söt tjej som klippte mig. Och resultatet? Ja, titta själva....


Allt ris är borta, och det känns ju himmelskt! Känner mig lite busig i den här frisyren. *s*
Måste bättra på färgningen ikväll. Jag har ju så mycket hår att det inte tog ändå in i hårfästet på sina ställen när det var lockigt. Blir nog inga problem nu.

Snart är det pulkadags, så jag måste leta termobrallor till mig i förrådet!!!
*WEEEEHOOOOOO*



retstickan

Idag vaknade första barnet kl 7:30. Andra vaknade minutrarna efter. Vilken sovmorgon!! Och inte nog med det, de turades om att massera och klia mammas rygg. Vad bortskämd jag blir!

Men nu spelar de tv-spel. Och det är inte kul. Det skriks, gapas och gråts. Så jag funderar allvarligt på att sluta med "spelsöndag". Det ska ju vara roligt att spela, inte vara orsak till en himla massa bråk.
Tänker åka ner på stan sen när affärerna öppnar och se om nån vettig frissa har öppet.

L jobbar till kl 15 idag. När han kommer hem så ska hela familjen ut och åka pulka. Min första pulkatur i år!!
Lite synd att solen inte är framme som den varit i några dagar nu. Men varför skulle den vara frame? Jag är ju ledig! *s*

Och svar till Lina. Ja, du är väl en liten del av den stora skaran i 30-årsåldern som gillar Måns. Jag har inget större emot honom, bara för att jag inte gillar han så mycket. Det var bara för att retas som jag skrev så! *s* Jag påverkas nog av experterna Lowe och Alvin- retstickornas prinsar. Gilla Måns ni- jag gillar er i alla fall!




kvällsblaj

Det gick bra med barnen uppe. Lowe hanterar det hur bra som helst. Det var Alvin som på slutet blev väldigt trött och blev lite grinig. Men det gick bra! 

Jag gillade som sagt Lili&Susi & Heat. 80-tals låtarna! *s* Förstod att Måns skulle gå vidare, men jag har svårt för honom. En smörande fjortisidol. Men det finns ju de i 30-års åldern som gillar honom oxå ;-) Låten var ok. Blir nog bättre ju mer hjärntvättad man blir av den på radio sen.

Jag kom på att Stora Gatan 15 kanske har öppet imorrn! Klippte mig där en gång och var sååå himla nöjd efteråt! Men det är ju inte säkert att den tjejen jobbar där på helgerna. Kanske ska ta en tur ner på stan......man kan ju alltid kolla.



Delfinal 2´s favoriter

Här är mina favoriter ikväll


Jag hoppas att de går vidare till final.

HEJA HEJA HEJA!!!!!!

Myslördag

Våra barn brukar lägga sig i vanlig tid även på helger. De är lixom trötta då. Så Alvin brukar lägga sig kl 19 och Lowe 19:30. Men idag ska de försöka vara uppe för att få se på Melodifestivalen. Markoolio är ju med!!! Lowe gillar honom och undrade för ett tag sen om jag hade Markoolios telefonnummer. Eh? Näe......*s*
Foto: Carl-Johan Söder
Så nu är L och handlar gott till kvällen. Lördagsgodiset har de redan ätit upp.
Jag hoppas att de inte blir övertrötta så att det går överstyr, för Lowes del är det lugnt, men Alvin är en riktigt tröttmössa.

Och angående frissan. Jag tror inte att det är så värst många som har öppet imorrn. Kanske bara Klippstugan, men dit vägrar jag att gå. Känner mig inte så bekväm där, har hört mycket. (tack Lina för tipset om Kloak)
Jag får snällt vänta, för den här veckan lär det knappast bli. *suck*

Mysig Melodifestival till er alla!

Alla Hjärtans Dag

Har varit ganska duktig idag. Men bara ganska. Jobbade till kl 15 och åkte sen till gymmet. Sprang ynka 2.1 km och sen blev hemlängtan för stor. Det är ju ändå alla hjärtans dag! Jag är ändå nöjd med mig själv att jag kom dit, och inte åkte raka vägen hem. Jag VILL träna nu, har en längtan efter att få springa!!! Härligt!

Ikväll blir det melodifestivalens deltävling 2. Blir nostalgiskt att få se Lili & Susi igen. Har inte tjyvlyssnat på nån låt alls, så det blir helt nytt för mina öron. Och att Markoolio ska sjunga en ballad?! KAN han sånt???? (ser vääldigt fundersam ut)
En mysig kväll i soffan med godis. Perfekt!

Funderar på om jag ska ta mig ner till en frisör imorgon.......Finns det någon bra att rekommendera?? Jag har fortfarande inte hittat nån favorit. Tar gärna emot era åsikter!


Favvo



Min Let´s Dance favvo. Fortfarande.
Jag hoppas att han vinner hela baletten. (vitsigt, hahahahaha)

Ska ta å packa träningsväskan tills imorrn så det är klart. Ska springa bort pizzan jag åt idag, och all choklad.....och kokosbollarna.....

Run Forest Run!





Fredag den 13:e

Idag är det otursdagen....sägs det iaf. Själv så har jag inte märkt nåt.
Förutom att  jag höll på att glömma barnen på vägen hem. Men jag gjorde det aldrig! Men det var nära....
Båda var på Lowes fritids, tillsammans, och det känns skönt när det blir såna här sena dagar. Inte många barn som får vara på fritids/dagis till 18:30........

Letade "alla hjärtans dags"-presenter till killarna  i familjen på lunchen idag. Vi brukar inte köpa nåt särskilt, så de får varsitt par boxerkallingar. L har redan fått sina då han gav mig min present redan idag. En Amelia-tidning. Med mascara. Trodde inte att jag skulle få nåt alls.

Imorgon är det jobb. Ska till gymmet och springa några kilometer igen. Har kommit igång nu, och det känns bra, Jag VILL träna, gärna på en gång. Och när jag får dom här rycken så är det bara att hänga på. Det kommer att ge sig, det vet jag ju.......

Nu har jag fått idén att klippa mig igen. Vet bara inte när jag ska hinna med ett besök hos frissan.
Men jag ska göra det. Har jag fått för mig nåt så blir det så. Och det går aldrig fort nog! Jag vill helst göra det NYSS!

Nu ska jag glo vidare på Let´s dance.
HUR kan Scott fortfarande vara kvar? Och Kitty?!

Well well......



Sova

Nu ska jag äntligen göra det jag tycker allra mest om.
SOVA!
Jag blir lycklig varje kväll när det är sovdags. Känslan att krypa ner emellan lakanen och täcket, stänga ögonen och bara sjunka in i ett mysigt mörker.

Jag frestar mig själv!
Måste gå nu. Längtar efter täcket, mörkret och drömmarna.

Natti

handbroms

Det gick fint för Alvin hos logopeden idag. Han är jätteduktig när man jobbar med honom, det är det vardagliga talet som rullar på som vanligt med fel uttal. Men koncentrerar han sig KAN han säga T, D, K. Han kan inte R än, men det är det många som inte kan. Kolla in hela Kina!!! *s*

Efter logopedbesöket så åkte vi till Hälla. Fikade på Maxi´s café. Varsin vaniljmunk och slush.

När vi kom hem så lagade jag mat- Spagetti o köttfärssås. Fick beröm av barnen att det var gott!! *weeeei*

Lämnade Alvin hos syrran och åkte vidare till kiropraktorn. (Lowe o L hade karateträning)
Jädrans vad det var bra att komma dit. Knak å knak, sen massage.

Åkte sen till karateträningen, bytte bil med L. Han ville ha min bil när han skulle till ett termografijobb i Örtagården.
När jag o Lowe (i L´s bil) kom till syrran så luktade det så himla bränt!! VAD kom det ifrån???!!
Gick in och hämtade Alvin. In i bilen, backa. Och DÅ ser jag.........(fy vad jag skäms nu....) jag har kört med handbromsen i hela vägen från skallberget till hökåsen. I 90 blås! *asg*
När jag tog bilen på skallberget så ryckte den så konstigt när jag växlade, men det var visst inte konstigt. Sen gav den väl upp.
Ska berätta det för L när han kommer hem.......F´låt!

Nu ska jag se om det är nåt roligt på tv.


Jag gjorde det!!

Jag åkte och tränade! Shit vad jag är stolt över mig själv! Två dagar i rad.
Ställde mig på löpbandet med ett mål på 2 km. Man ska ju inte ta ut sig första gången. Men jag har ett jävlaranamma som kommer fram ibland, och det gjorde det idag. Jag satte ribban direkt! 4 kilometer sprang jag på mindre stolta 28 minuter. Men det var ju första gången jag sprang på 9 månader, så jag är ganska lycklig ändå!
Jag kommer att fixa Vårruset på under 30 minuter. Jag vet det, och det känns bra. Mycket bra.

Nu har jag morgonens disk att göra. Kanske ska duscha först......Jag är så trött i benen att jag var tvungen att sätta mig nu när jag kom hem. Sen ska jag tvätta. Vart kommer alla kläder ifrån? Tycker att det alltid är fullt i den där tvättkorgen....
Och värre blir det väl ju större barnen blir. Men då får de minsann ta å hjälpa till lite. *s*

Hörs!
Svettiga

Hallå?!?!

Om ni tycker jag är lite frånvarande, trött och konstig så ska jag berätta en sak för dig så att du lättare kan förstå mig. En konstig gammal kärring har flyttat in hos mej, vet inte vem hon är eller var hon kommer ifrån.

Jag har inte bjudit in henne, vet bara att en dag fanns hon där.

Hon är en listig jävel.
Hon håller sig undan för det mesta, men när jag går förbi en spegel kan jag se skymten av henne.
När jag ställer mej framför spegeln så står kärringfan där och täcker nästan hela mig, så att jag inte kan se min förtjusande spegelbild.
Jag har försökt att ropa åt henne att sluta - men hon ropar bara tillbaka.
Jag tycker det är ganska grymt.

Om hon nu tänker hänga hos mig, så tycker jag att hon kan betala någon sorts hyra, men nej.

Hittar ibland nån liten slant i en ficka eller under soffdynan, men det är bara småpotatis.
Saken är nämligen den att jag tror - även om jag inte vill göra några förhastade slutsatser - att hon stjäl av mig.
Varje gång jag har varit till bankautomaten och tagit ut pengar - så bara försvinner dom!!!
JAG kan ju inte under några omständigheter slösa bort så mycket pengar, min enda slutsats är att kärringfan stjäl.
Hon ser ut att behöva föryngringskrämer, så dit går säkert pengarna.
Men det är inte bara pengar som försvinner.

Mat har en konstig förmåga att på oroväckande sätt försvinna, speciellt såna saker som choklad, vin och annat gott.

Jag kan inte ha sånt hemma numera, hon tycks vara riktig sötrövad.
Men hon borde nog se upp - kilona kommer fort.
Tror att hon förstår problemet - säkert justerar hon min våg så att den visar för mycket när jag stiger på - och på så sätt får hon mej att tro att jag ätit allt och gått upp i vikt.

Stackars kärring, för att vara en gammal människa är hon väldigt barnslig.

Hon ändrar på mina kläder så att dom inte längre passar mej.
Sen så rotar hon även i mina papper och andra saker så att jag inte kan hitta nåt längre.
Detta är särskilt tungt - eftersom jag alltid har haft bra ordning på allt.
Hon kan till och med röra om i mina videoband, så att jag spelar över sånt jag skulle ha kvar.
Hon hittar de mest fantastiska sätt att reta mej på, texten i min post och i tidningarna suddar hon ut, så att jag knappt kan se vad som står.
TV:ns och radions ljud har hon fingrat på så jag hör bara mummel.
Trapporna har hon höjt, dammsugaren har blivit tyngre.
Hon sätter superlim på paket, burkar och flaskor bara för att jag inte ska få upp dom.

Tycker ni att hennes sätt att återgälda min gästfrihet är rättvis ???

På nätterna snarkar hon så hårt att jag vaknar - mycket störande.
Hon följer mej vart jag än går.
När jag går till en klädbutik för att prova nåt nytt - provar hon samma plagg och står framför mej i provrummet, så jag inte kan se mej i spegeln.
Det enda jag ser är hur dåligt kläderna sitter på henne.

Jag trodde inte att hon kunde hitta på nåt mer sätt att jävlas med mig på - men vad tror ni hände när jag skulle ta ett nytt passfoto?
Just som det blixtrade till ställde hon sej framför mej.
SÅ NU MÅSTE JAG HA HENNE I PASSET 10 ÅR FRAMÅT ! 



Valet å kvalet

Jag hade ju tänkt, eller tänker kanske, träna efter jag lämnat barnen.
Nu har jag lämnat barnen, men vet inte om jag har orken att träna. Jag har dragit en femåring och en sexåring på en och samma bob till skolan. På sandade cykelbanor. På tio minuter. Jag trodde aldrig att jag skulle hinna. Lämnade Lowe först och prick kl 8 var Alvin på dagis. Vi gick (eller snarare sprang) hemifrån kvart i åtta. Så det känns som om jag redan har gjort mitt pass, lixom. Men det känns sådär att inte göra det jag har planerat att göra. Latmask!

Det kändes himla skönt att ta en promenad, för jag gick ju faktiskt i normal takt hem. Mysig snö....solen är på väg upp......men när jag kom hem så var snön mindre mysig


Har man katt så har man. Han har säkert tagit en stackars lilla fågeln under grannarnas träd där de matar all världens fåglar. Som att duka fram ett stort sjuhelvetes julbord till Kester. (våran katt heter så, och alla tror att man ropar Krister när han ska in! *asg*) Äsch, sånt är livet. Så länge han inte drar in djuren så är jag glad.
Det värsta var efter en 40-års fest i höstas......Vi rumlade in på natten och L var så plakat att han drog sig ner i källaren. Då kommer Kester in med en mus!!! Som lever!!!!! Men JAG, Pernilla, lyckades få bort katten. Leta reda på musen mellan alla skor och sen få ut den. Jag fick putta den i rumpan med en sko så att den kom över tröskeln. Men mitt hjärta slog i 180...........

Nu ska jag stoppa in en maskin med tvätt medans jag funderar på träningen.


Schema

Shit pomfritt (jag vet att det inte stavas så, men annars ser ni ju inte att det rimmar...) vad trött jag är. Ögona går i kors.....
Ska ta och lägga mig. Fast jag är ledig imorgon så blir det ingen sovmorgon. Barnen ska ju till skolan å dagis ändå.
Lowe ska ha med sig bob + matsäck till skolan. Så imorgon drar jag killarna på bobben på morgonen.

Schema morgondagen:

* dra barnen till skolan/ dagis kl 8.
* springa på löpbandet
* hämta Alvin på dagis kl 14
* logopeden kl 14:30
* lämna Alvin hos barnvakt innan kiropraktorn
 * kiropraktorn kl 18
* möta upp L och Lowe efter deras karateträning. Ta Lowe i min bil.
* hämta Alvin hos barnvakten
* laga nåt att äta innan läggdags
* natta barnen
* slappa i soffan
* sova

En typisk ledig mammadag.
Gonatt!



anmäld och betald

Anmälan till Vår Ruset
Steg 5 (av 5)
  • Vårt säkra betalningssystem
  • Frågor och svar om anmälningar


  • Pernilla Lundin!
    Din betalning är nu godkänd!
    Nedan finner du en kvittens.


    Japp! Då har man betalat.
    Dags att besöka gymmet minst 2 ggr i veckan.


    Ingen grodis.....

    Jag är så nöjd med att vi kom iväg och tränade imorse. Och mitt kort var godkänt idag! *weeei* Det är nämligen så att när mitt jobb tog över betalningen på kortet så blev det knas och det lyste rött i kortläsaren, fram till NU!
    Imorgon ska jag iväg igen. Tänkte köra löpbandet. Provade det idag och man kände sig som bambi på is. *s* Men det är väl första gången för alla NÅN gång, så de borde ha överseende. Men mest hoppas jag att det inte är några där alls.

    Tänkte boka in en tid på Make up store tills vi ska på kryssningen, Kom på det på lunchen idag och gick in för att boka, men de hade fullt ända fram till maj! Vardagar fanns det enstaka tider fram tills april.......Trodde inte att det gick SÅ bra!!!
    Så jag får helt enkelt sminka mig själv!

    Fick frågan av chefen idag om jag o Åsa ville åka till Sthlm och träffa Jean Pierre Barda den 24:e. Nån jippogrej med Philips där de ska ta upp styling, mode osv. Men det blir så himla stressigt så vi tackade nej. Mycket tillställningar så här års. *ler stort* Nu är det kryssningen som är närmast, sen sticker jag till småland 11-12 mars.

    Jag var in och frågade på affären efter en groda till Alvin idag. De finns inte längre....Jag berättade för Alvin, och han blev ledsen. Men sen säger han "jag VET att Grodis gömmer sig hemma hos mig. För jag har inte kastat bort honom......"
    Han vet att den finns här nånstans och att den kommer fram så småningom. Men när?!?!

    Nu ska Lowe snart i säng. Ska kramas lite först!!!


    Fryslort!

    Jag sitter å huttrar. Kall ända in i märgen. L har ju fyllt upp vinden med 50 cm isolering och haft dörrar å fönster på vid gavel under dagen. Nu jobbar värmepumpen för fullt, kan jag upplysa om. En varm, varm dusch väntar snart. Ska bara kolla klart på Bygglov först.......

    Jag hämtade Alvin på Lowes karate efter jobbet. Han var hungrig så vi stannade på McD på vägen hem. Gott!
    När vi kom hem var det bara pjamas och sängen direkt. Han saknar sin Grodis. En groda som han sovit med de senaste åren. Den försvann ett tag för ca ett år sen, men den hittade vi sen. Hann köpa en ersättare, exakt likadan.
    Men nu är BÅDA borta! Han har lyckats somna ändå, men det är knappt. Hittar vi inte honom snart så har jag lovat att vi ska köpa en ny.(igen) Tror inte att den finns längre......Och Alvin vill köpa en ny för pengarna i sin sparbössa......gubben.

    Idag ringde jag kiropraktorn. Vi hade problem att hitta en tid som passade oss båda. Tidigast den 17:e hade han tid. Torsdag var han bortrest, men han tyckte att det gått så lång tid så han hjälper mig när han kommer hem på kvällen. Så himla snällt!!! Jag säger ju det, världens bästa kiropraktor!! *s*

    Nu är det duschdags!

    Träning imorgon bitti.....


    tisdagsmorgon

    Barnen är lämnade, L hämtar sin hjälp till att isolera på vinden. Det är en hel drööööös med sån dära isoleringsull som ska sprutas upp!!! Det ska behålla värmen bättre och spara på slantarna. Om 2 år ska det ha lönat sig, tror jag......
    Själv så ska jag snart åka till jobbet. Åsa glömde sin matlåda på jobbet och ringde o sa att jag får ta den. Gott! Black & white.....Tack, Åsa! (hon är ledig idag)

    På torsdag är det MIN lediga dag. Ska ha lite egen tid på fm, sen hämta Alvin kl 14 och sen till logopeden. Ska ringa till kiropraktorn och få en ny tid. Missade den ju sist när jag blev sjuk.

    Och nu kom jag på! Ve å fasa!! Det går LÖSS på dagis! Jag får kli över hela kroppen bara jag hör ordet. Berättade för Alvin att han absolut inte får prova andras mössor osv, men det visste han visst redan. *s*

    (Skulle mina barn få det så är det hårtrimmer som gäller, av med allt! Tur att man har grabbar.......)

    Annars inget att berätta så hära på morgonkvisten. Så jag ska väl ta och dra mig mot hallen........



    vilken häärlig dag *lalala lala lala lalalalaaaaa*

    Å vad fint det har varit idag. Trist nog har man ju jobbat och inte kunnat njuta av solskenet.

    Imorse när jag lämnade barnen på dagis/skola så hade passagerardörren fram frusit fast. När jag kom till Åsa var den fortfarande stenhårt fast, så hon fick sätta sig bakom mig i baksätet på vägen till jobbet.
    Den tinade i garaget, tur att man har garage på stan!

    Köpte skidor med stavar på lunchen till Alvin. Nu har barnen varsitt par och kan åka SAMTIDIGT!
    Jag tror att jag vet vad de ska göra när de kommer hem imorgon em.
    Åt jättegod lunch på Meriot, Biffstroganoff med ris. Åt upp allt (tallriken var sopren) och det är inte likt mig. Som tack för det så fick jag magknip som fortfarande håller i sig......

    Just nu sitter L och syrran i källaren och går igenom Ls bokföring. Jag har sorterat alla kvitton i verifikationsordning då han inte hade gjort det...*suck*  Men nu är de igång med bokföringen. L har kommit igång ordentligt med sin firma och det känns jättebra!! Skönt att det är intressant på marknaden.
    http://termovarm.net/

    Nu ska jag titta på Lipstick Jungle.



    Bil

    Jag vill köpa en ny bil.....
    L tar min bil när han ska nånstans. Jag sa idag att han kanske skulle ta och köpa en som han gillar att köra. Men jag vill oxå ha en ny! Har tittat på Blocket  och drömmer mig bort......
    Volvo V50- tja varför inte?
    Saab 9-3 kombi- visst!
    Eller varför inte en snygg cab som jag kan känna vinden i håret i på sommaren?!

    Min kära bil har kanske gjort sitt.......röda faran.......
    lika bil som jag har

    Dags att investera!

    Eller......?



    Snö i drivor

    Fy tusan vad med snö det kom idag!!!
    Svårt att köra på vissa ställen där de inte hunnit ploga. Men det gick bra. Man är ju en skicklig förare. *blink*

    Jag och barnen och syrran åkte till Ikea. Barnen hade tur och fick plats inne på Småland. (det bästa på Ikea, enligt barnen) Vi gick runt och tittade men hittade ingenting. Hämtade barnen efter typ 40-50 minuter och gick in på restaurangen. Köttbullar!!! *mums*  När vi gick ut så visade jag Alvin en lampa som jag kunde tänka mig i hans rum, för han vill ha en med kristall. Men sist jag visade så dög den inte. (herregud, han är 5 år och vill ha kristall. Kan ju inte köpa en äkta till en unge som ändrar sig om nåt år......*gah*)

    bilden är från Ikeas hemsida

    När vi kom hem så var det bara fram med snöskyffeln. Jag kan ju inte snöslungan så jag fick slita som ett djur!
    Skottade i över en timma, och barnen fick en snögrotta på köpet. Världens största snöhög (kändes iaf som den var världsstor...) som de grävde ur och kunde krypa in i.De åkte även längdskidor. Vad roligt man har när det kommer mycket snö!


    Vad fan?!?!

    32-åring knivmördad
    En 32-årig man knivmördades på Axel Oxenstiernas gata på Bäckby natten till söndag. Mannen fick flera knivhugg i ryggen. Fyra män greps på en gata i anslutning till brottsplatsen, misstänkta för mordet

    Hur i helvete tänker människor?!?! Visst, ofta är det speciella människor i speciella kretsar som sånt här brukar kretsa om. Men jag kan inte sluta fundera, de måste väl ha vett, känslor, empati NÅGONSTANS i kroppen?! Skulle den som hade kniven i handen SJÄLV vilja bli huggen? Skulle inte tro det...........

    Nu till annat.

    Har fått sova till halv tio idag. L började jobba kl 6 imorse, så barnen har varit såå snälla mot sin mamma. *ler*
    Jag har hunnit plocka in all ren tvätt som stått i sovrummet en veckas tid. 2 korgar...... Diskat upp tårtfatet som jag gjorde tomt igår kväll. Nu väntar jag på att syster yster ska ringa mig. Vi ska kanske åka till Ikea. Eller så kanske jag åker ner på stan med barnen. Jag vet inte än. Är ju fortfarande ganska nyvaken.

    Idag ska pappa o co komma och gratulera L efter han slutat jobba. Får se hur det går för dom, för de är i Avesta hos hans sambos släkt. Himlen har ju fullkomligt öppnat sig och bara öst ut en himla massa snö. Hoppas att de kör försiktigt hem och att alla de möter gör detsamma.

    Nu ringde syrran. Ska bara äta frukost så ska vi hämta henne sen.
    So.... see u later!


    Snabbresumé

    Har jobbat idag. Fick smörgåstårta då det var Berit och Linas sista dag. Sålde en dyr lampa från Louis Poulsen och fick 2 pussar av chefen- på vardera kind.

    Rusade till Multicenter, köpte tröja o kallingar till L i födelsedagspresent. (en dag försent, sorry)
    Hemma kl 15:40. Syrran o co kom kl 16. Tårta!

    Och nu- Melodifestivalen deltävling 1. Tittar lite slött....Man sitter här varje år och tycker det är trist, men ändå så är det på den kanalen man hamnar. Vaddå? Man kan ju faktiskt missa nåt.......

    Hoppas jag blir glatt överraskad.

    Hemma igen

    Vilka dagar! Har haft det såå himla roligt!
    Vi kom fram till mässan på förmiddagen. Tog första glaset vin kl 11.....sen fortsatte vi med lite vin i stort sett i varje ny monter. Mycket trevligt. Handlade en massa fina, coola, snygga, färgglada lampor!!! Man får så mycket inspiration och idéer!
    Åkte till hotellet i lagom tid innan vi skulle vara på Börsen. Svidade om kläder och drack sedan en San Fransisco i lobbyn. Känns så lyxigt!
    Kom till Börsen lagom till 18:30. Fick mera vin. Supergod mat. Bruchetta med grejs, oxfilé  med smördeg runt och potatisgratäng....och vin! Jättetrevligt sällskap!
    SEN startade showen- Joe Labero. Man undrar ju hur han gör, människan! Jag trodde emellanåt att jag visste hur han gjorde, men han visade snabbt att man hade fel! Fel, fel, fel!!!! *asg* Jätteduktiga tjejer hade han med sig


    Efter showen köpte jag och Åsa varsin t-shirt och fick varsina autografer. (det måste ha varit vinet i kroppen...!)
    Nu har jag hans autograf .....


    Japp, ni ser rätt. Den sitter på MIG!! *asg*
    Min kära kollega Åsa ser exakt ut som Rachel Molin. Jag har sagt det länge! Och när jag skulle gå på toa på Börsen så möter jag RACHEL! Så jag hämtar Åsa. Rachel ser Åsa och håller på att tappa ögonen och följer Åsa med blicken..... När vi kommer tillbaka så går jag fram till henne och ber att få ta kort på de båda tillsammans....(pinsamt, jag vet) Hur ofta ser man dom tillsammans, då??!  Jag fick ta ett kort, men tyvärr har jag ingen blixt på min mobil!! Så det blev bara en svart bild.....*suck*
    Men så här ser Åsa ut! (och Rachel, som är den på bilden *s*)


    Nu kommer Åsa att bli sur på mig....Love you!!!

    Sen gick vi till GOLDEN HITS! Vilket roligt ställe! Och jag och Åsa var eftertraktade må ni tro! Två lantlollor i storstan.....*asg* Chefen sa förvånat: "ni hade ju hugg heeela tiden".......
    Mycket trevligt och roligt! Kom i säng vid halv tre-snåret.

    Idag fyller min älskade år. Skickade ett blombud med choklad hem.
    Har gått på mässan och shoppat lampor till kl 16.

    Nu är jag hemma och trött. Mycket trött.


    sista häls

    Jag hann visst hit en gång till.....Kan inte slita mig *s*.
    Har packat väskan och bäddat ner mig. Så nu måste jag sova ordentligt så jag orkar med de kommande dagarna.
    Lämna Alvin på dagis imorgon kl 7:50. Hämta Åsa kl 8 och möta upp Johan i garaget på jobbet kl 8:15. Sen bär det av i en ryslig fart. *s*

    Natti!!


    nattsång a la uggla

    Hmmm, jag har lagt barnen för natten. Alvin brukar lyssna på sagor på sin stereo, och nu ljuder det från Lowes rum....."hej hej snubbar, fula gubbar!  Stöter på sin dotters kompisar....:"
    Jag säger då det, 6 år gammal och älskar Magnus Uggla. Är jag en dålig mamma nu ?!?!?!


    Ganska lika.....*asg*
    Klart att han gillar Magnus Uggla DÅ!!!!!

    Hinner inte skriva mera här förräns fredag kväll!
    Håll ut, goa vänner!


    MÄSSAN here I come!

    Jag får följa med till mässan! Jag får följa med till mässan!!! *lala lala la laaaaa*
    Min chef sa att jag får följa med OM jag orkar gå hela dagen (för det är jobbigare än man kan tro) och orkar med kvällen sen. Det är ju som jag sa tidigare Joe Laberos show på HamburgerBörs med middag. Och övernattning på Sergel Plaza.


    Jag har nyss ätit köttbullar med mos och än så länge har jag inte känt nåt konstigt. Jag undrar vad det är för tok som spökat i magen....känns ju inte som en riktig magsjuka......kanske nån bacill bara?? Jag åt pizza i måndagskväll, men då mådde jag redan lite illa så jag tog bara 2 bitar. (trekanter, lixom) Jaja, varför grubbla på det?! Jag mår mycket bättre nu och det är huvudsaken!

    Så nu måste jag planera för vad jag ska ha på mig imorgon kväll.....Och hela dagen inne på Älvsjö......
    Och vilka skor då? Måste ju ha ett par sköna när man ska gå en hel dag, en hel kväll och dagen därpå.
    Nu har jag lite att göra ikväll.

    Och inte har jag hunnit köpa nån present till L. Han fyller ju år på fredag! När jag är borta......Hade tänkt köpa nåt som barnen kunde ha gett honom på morgonen, men det sket sig ju med min sjuka! *suck*
    Som tur är så vill han inte ha några presenter, men man vill ju alltid ge NÅGOT!

    Nu vill Alvin träna prata med mig. KOPP, TOPP, K, TÅ


    I´m Back....

    Jag är snart tillbaka! Har ätit nyponsoppa med smörgås.....inga problem! Jag har varit och duschat....väldigt skönt! Jag har dragit upp persiennerna.....halleluja! Nu fattas bara en sak.....frisk luft! Om jag väntar en liiiten stund till så kommer nog brevbäraren snart, och då vill JAG hämta posten! Andas in frisk luft.
    Känns som om jag legat inspärrad i flera dagar, fast det i själva verket var igår som jag blev dålig. Eller ja, jag mådde ju illa kvällen innan, men ja- ni förstår.

    Och har jag tur så kanske min chef låter mig följa med imorgon. Han skickade sms imorse och undrade hur jag mår. Och har jag inte bajat idag så borde jag väl inte smitta imorrn?! Å vad ledsen jag blir om jag missar mässan...*snyft*
    Och jag som skulle kolla efter en kristallampa till Alvin........

    Ska nog gå redan nu och se om vi fått post. I värsta (eller bästa) fall får jag gå en gång till.


    Morrn!

    Skriver inte god före, för den är inte riktigt god än. Jag mår mycket bättre men man känner i magen att det har varit något som bråkat. Idag ska jag försöka äta och hoppas att det går bra. Har inte ens rest mig ur sängen än....*gäsp*
    Ska kanske börja med något försiktigt....några skorpor kanske? Åt ju en rostmacka igår och det gick bra, men jag känner inte för det.......Provivan är slut, drack upp hela igår. Annars hade det varit gott....(varför är man alltid sugen på det som är slut?)
    Idag ska jag inte ligga hela dagen i sängen. Behöver röra mig. Igår hade jag såå ont i svanken och benen för att jag låg HELA dagen. Lowe undrade varför jag låg i sängen hela tiden, óch jag förklarade att jag är sjuk, jag vill bli frisk! Jaha.........

    Håll tummarna att det håller i sig nu!!





    Utmaning

    Denna gång från Gnarpy. Jag ska skriva 5 saker som jag ska göra under 2009.

    * äta nyttigare
    * anordna en tjejmiddag med egen lagad mat (nu har jag skitit i det blå skåpet!)
    *
    springa vårruset på under 30 minuter
    * försöka ge så mycket mera tid till barnen som det bara går
    * göra det jag verkligen vill! Man lever bara en gång!

    Jag utmanar Milla, Catte, Lina, MalinI och Anki. Och självklart alla andra som vill vara med. Ingen diskriminering här inte!

    Annars så mår jag ganska ok nu. Har tom tittat på Bygglov, men ligger nu i sängen igen. Borde nog vara hemma imorgon oxå så att det inte är nåt som fortsätter, eller så minskar jag iaf risken att smitta ner nån med det.
    Jag är lite öm i magen, kanske för att den är tom? Är lite hungrig.....*kurr kurr*

    Det var allt för nu


    Världens gulligaste son

    Jag kommer snart att få liggsår! I alla fall bli stel som en gammal pensionär efter allt liggande i den här sängen.
    Lowe är ju hemma eftersom han hade 39,2 i feber igår, och hostan är fortfarande lika ihärdig. Men lille Lowe älskar sin mamma. Han säger det varannan minut och säger att jag är världens bästa mamma. Han tycker synd om mig! Älskade unge! Han har fyllt på min mugg med nyponsoppa när det behövts och han har gjort en rostmacka åt mig. Det funkade bra (än så länge) förutom att det kunde ha suttit en pytteliten stråkorkester i min mage med ostämda fioler....... Men vad gör man? Man mår illa av mat, och man mår illa av hunger....En hårfin gräns där. Men det går åt rätt håll, jag känner det. Klumpen i halsen är kanske som en pingisboll istället för en tennisboll. (ja, jag överdriver men det känns faktiskt så!!)

    Alvin är iaf frisk som en liten nötkärna och har varit på dagis. Väl behövligt! Jag hoppas att jag känner mig lika frisk och pigg imorgon!!! 

    Som tidsfördriv (förutom att klaga och skriva här) så har jag tittat lite på semesterresor till sommaren. Sen började jag fundera.....kanske man skulle spara ett tag till och kanske slå till på Thailand efter julen...? Men då försvinner ju moroten direkt. Ett år till, lixom. Näe, det får bli i europa i sommar. Jag behöver det! Så fort som möjligt! Fast då måste man ju vara frisk förståss.............


    Magens bästa vän

    L har köpt magens bästa vän till mig. Det står åtminstone så på paketet......
    Klumpen i halsen har minskat något. Magen låter med ett ylande o knorrande, men det kanske är positivt att den låter? Det gjorde den inte alls imorse när det var som värst.
    Här är min kompis:



    När jag åkte till jobbet imorse så hämtade jag ju upp Åsa. (jag kunde ju inte strunta i henne för då hade hon kommit försent till jobbet) och hon har världens noja för magsjuka. (värre än mig-helt otroligt) Så jag fick inte prata med henne i bilen för då kunde jag smitta. Jag frågade om jag fick andas och det fick jag- men jag skulle hålla tyst!
    Kan inte låta bli att småle när jag tänker på hennes reaktion och hur hon sitter bortvänd med sina handskar över näsan o munnen......... Sen åkte jag hem.

    äckligt

    Jag har sovit en stund. Mådde ok när jag vaknade....i några minuter. Mår illa igen och har en ilande känsla i magen. Klumpen i halsen somnade nog den oxå, men den vaknade till när jag gjorde det. Man tänker aldrig på hur bra man mår när man är frisk! Det borde man göra, vara glad för de dagar man inte mår illa eller har ont nånstans......
    Men en sak är bra, jag har inte behövt springa på toa sen jag vaknat! Alltid något. Men man ska inte säga för mycket. för då kommer väl en kastspya istället eller så är det dags för att sätta sig på dass!

    Åh, Åsa från mitt jobb ringde nyss och berättade att en kollega till oss är magsjuk. Han gick in på en hamburgerrestaurang igår och la en spya innanför entrén......(stackars människor som satt och åt, och stackars HONOM!) Har hört en del olika incidenter att det kommit så plötsligt- otäckt!

    Vilken fräsch blogg jag har idag. Bara kräk- och skitsnack. Men det är ju där jag är nu. Mitt i skiten av illamående och elände. *häpp*



    Magsjuk....?

    Eller rättare sagt "skitsjuk".....
    Jag vaknade imorse och hade ont i magen.Gick på toa....och igen...och igen....Men envis som man är så tror man att det ska bli bättre hela tiden. Så efter 4 toabesök så kom jag iväg med Alvin till dagis. (Lowe är fortfarande hemma)
    Men ontet i magen vill inte ge sig och illamåendeklumpen i halsen vill inte försvinna, så nu är jag här ....nerbäddad i min säng. Jag ska snart ta och sova. Tror att det är den bästa medicinen just nu. Måste ringa kiropraktorn och avboka den så välbehövliga behandlngen. *suck* Jag ville ju inte bli sjuk!! Inte NU!!!!
    Jag har en sån himla bra chef, jag hade nog inte kunnat få en bättre som bryr sig om en på det viset, som vill att man ska vara hemma å ta hand om sig och bli frisk- tills på torsdag då vi ska åka. Jag måste bli frisk till dess...jag måste!
    Det pinsamma är att det är 3:e gången jag är sjuk den här veckan......v 6......magsjuka.......Är det någon som skämtar med mig?!?! I så fall är det inte roligt! Lägg av OMEDELBART!

    Nu ska jag slå ihop min lilla laptop, och sjunka in i drömmanas värld- och förhoppningsvis vakna utan illamående och toaspring.....


    Miljonlotteriet

    Nu ringde de upp mig från Miljonlotteriet

    "Åh Pernilla, du har ju varit med tidigare, och nu har vi ett supererbjudande för att visa dig att vi blivit bättre, större vinster, mera bilar, mera resor...vad vill du helst ha?.....du kommer inte att bli besviken, du är en av de utvalda som vi ringer upp bla bla bla bla"

    (och anledningen att jag inte skrivit punkt nånstans är att den människan inte satte punkt nånstans, när andas de?!)

    Och vet ni vad jag sa?!

    Javisst, skicka hit lotter, ni!!!

    För jag är en gambler, jag älskar att vinna. Men förlorar jag....faan vad sur jag kan bli! *s*



    Lite bilder från när jag och Lowe var på pensionärscafeét:







    Talk to the hand!

    Jag får snart byta mobil och då ska jag minsann ha en med en bra kamera i. Jag säger bara det.......


    SNART ÄR JAG MILJONÄR!!!!!!!!!

    läkarbesök

    Nu har jag och Lowe kommit hem från läkarbesöket. De hittar inget fel på sänka eller halsprov, men tycker det är konstigt med hans höga feber i så många dagar, Sänkan tyder på virus, men febern tyder på bakterier....?!?!
    Lowe fick iaf Lepheton mot hostan, så ringer läkaren på onsdag för att kolla hur det gått med febern.

    Efter det så skulle vi till apoteket på Coop, men svängde in och tvättade bilen på vägen. Shit vad fin den blev! Innan var den grådassrödbrunsvart........Nu är den RÖD!
    Sen hämtade vi medicinen oc h tog en fika med pensionärerna på Coop.(varsin semla o varsin negerboll och dricka)


    (och ja! Det heter faktiskt negerboll....)

    Nu ligger Lowe och tittar på Narnia (Prins Caspian) medans L och Alvin varit hos logopeden. De är på väg hem nu med några pizzor. Ska bli riktigt gott!

    Mår fortfarande bra. Lite illamående, men det är psykiskt. Hör jag andra som är magsjuka så mår jag illa direkt. Can´t help it !!!!!


    omringad av åkommor

    Jag ligger risigt till. Den här veckan är den enda jag verkligen vill vara frisk på, MÄSSVECKA!
    Camillas dotter började kräkas igår.......Petra har fått influensa.......Och vi var på samma fest,allihop. Jag drack ur Petras drink och det smittar visst som mest dygnet innan det bryter ut.....!!!! *gaaaaah*
    Så nu är det bara att vänta och se. Jag som ska titta på nyheter på lampfronten, shoppa nyheter, se på Joe Labero och bo på Sergel Plaza.........

    Snälla snälla, jag gör vad som helst för att inte bli sjuk!!!!

    Nu ska jag duscha, klä på mig, och få på barnen kläder. Leva på som vanligt och glömma att alla runtomkring mig är sjuka. Jag är frisk och ska hålla mig frisk! Idag har jag läkartid att passa och logopedtid att passa. Bra att hålla sig sysselsatt så man glömmer alla sjukdomar..............


    Morsk morsa

    Japp, nu har man suttit i telefonkö i 20 minuter för att få en annan läkare. Jag brukar aldrig vara omständig, men den läkaren har jag inget för. Då vill jag inte att mina barn ska gå till honom! *tigrinna*
    Klockan 13:45 blev det istället. Bra, Pillan! Man ska stå på sig!


    Shit vilken natt!

    Och nu menar jag inte att den var härlig på något sätt....tyvärr. Jag hade Lowe hos mig som hade högre feber igen. (39,2)
    Han har hostat konstant och inte sovit alls mycket på hela natten, och inte jag heller för den delen. Som pricken över i:et så kom lillebror och la sig vid min andra sida och låg så nära så nära och slängde både armar och ben över mig. *suck* Jag  fick inte så mycket blunder....för det gjorde samtidigt ont i ryggen å nacken. Mycket bra att jag var ledig idag!!!! Annars hade jag INTE varit så pigg på jobbet....
    I alla fall så ringer det alltid en sköterska till oss från Previa om någon av oss är sjuk, en bra grej som går automatiskt från L´s jobb. Hon hörde igår hur Lowe lät när han hostade och tyckte att vi skulle kolla upp det igen. Så klockan 14 ska vi till doktorn igen. Tyvärr ska vi träffa en läkare som jag inte gillar.....kan man ringa och be få träffa en annan?? Jag kan ju alltid prova......*hmmmmm*
    JA, DET GÖR JAG!!!!

    *springer till luren*

    more of the good stuff

    Jag har aldrig haft så många besökare som idag!
    Vad roligt! Kanske är alla bilder på brudar som lockar *s*
    Då kan jag lägga till några flera nu.......








    Så kan det gå!! *s*


    dagsrapport

    Vad har hänt idag då?

    Tjae....ungarna har ju spelat tv-spel och tittat på film. Jag har mest bara suttit vid datorn och stundvis spelat lite jag med.
    Har varit så sugen på sötsaker så jag åkte till affären nu på kvällen och handlade smågodis och brownies. Har ätit godis så jag mår illa. Browniesen får vänta tills imorgon.....

    Skuldran och nacken är fortfarande lika stela. Köpte Voltarensalva, men det tar väl ett tag innan/om det verkar. Så går det när man inte tänker sig för och har problem med ett muskelfäste!! Kan ju nästan tro att man har headbangat eller nåt...*s*

    Lowe har fortfarande feber och hostar mer än han gjorde igår. Trodde han var på bättringsvägen men det håller i sig. Barnen är hemma imorgon oxå. Alvin ska till logopeden kl 15.15. Jag önskar så att det skulle släppa med hans tal så att han talar rent tills skolan startar. (förskoleklassen) Mina barn börjar bli så stora!! *buhuuuu*

    Jag ska tigga till mig lite massage nu. Håll tummarna att det känns bättre imorrn!




    Bilder från tjejfesten

    Nu har jag fått bilder från festen:

    Lina, Lotta, Annika, Jag och Camilla


    Jag, Lotta och värdinan Catte


    Dansdags och Linda kör Skalle-Per varianten *asg*


    Mera Sing Star!!


    Milla och Jag
    (ja, man ser lite smått galen ut när man försöker att inte blinka")


    makaroner

    Det blev makaroner och korv. Säkra kort, och snabbt går det.



    Nu ska jag ta o lägga mig i soffan en stund.

    Förresten tjejer! Läs den här artikeln om min kusins öde. Tänk er för och var försiktiga med vilka ni väljer att lita på och leva med.

    http://bloglovin.com/m/17391780/0


    ajajajajaj vad jag är glad

    Oh shit vad jag är stel!!! Och det gör oooont!!! Och det gör ont både på natten å på dan.....*S*
    Men lika glad är jag för det, för jag är så himla nöjd med gårdagen!


    Liite sliten, ganska trött och oooont gör det- men Pillan biter ihop för att hon är en nöjd skit efter en trevlig gårdag.


    Barnen har spelat en hel del tv-spel (söndag= speldag) och nu tittar de på film. Jag ska ta tag i lunchen, Har bara tryckt i mig ostbågar hittills idag, så det kurrar lite i min mage oxå. Dags att stoppa in trynet i kyl o frys för att se vad som finns, Det är nackdelen med att L jobbar nästan alla söndagar- JAG måste laga mat!!!! Men man kör ju säkra kort......korv å makaroner kan jag....likaså pannkaka.......fiskpinnar å mos....ja ni fattar.

    hej


    Vilken kväll!

    Jag hade såå himla roligt! Drack gott, åt gott snacks och sjöng SingStar. Det var en sån himla skön blandning med tjejer och jag fick lära mig en del nytt. Petra berättade att hon brukar få gratis shots om hon vinner över bartendern i armbrytning (och där klår hon nog de flesta) och då säger Erika "va fan slösar du tid på sånt för? Det är ju bara att visa ena bröstet" *Asg*. Jag kan meddela att jag varken provade det ena eller det andra.
    Jag hoppas att Catte o Lina kan maila mig lite bilder sen!! (kan ni det, snälla?)
    Tyvärr så tror jag att jag fortfarande är lika mjuk i kroppen som förut, så jag gjorde nåt knas hos Catte, vet inte vad eller när, men min skuldra är alldeles paj. Jag kände smärtan på krogen och då var jag ju inte ens nykter, så jag undrade hur det skulle kännas i nyktert tillstånd. Nu vet jag. Jag kunde knappt vända mig i sängen eller bara lyfta lite på huvudet inatt, och idag känner jag mig som en stelopererad. Jag har tid hos kiropraktorn på tisdag, men jag måste nog ringa och se om han har en tid imorrn redan.......Men fan, kan man ringa en söndag??
    Hur som helst. Jag tog en taxi hem vid kl 1. Alldeles lagom. Tog en ledig taxi som redan var framkörd och drog hem. En vääldigt trevlig taxichaufför. (men de flesta verkar ju trevliga med lite alkohol o kroppen) Inte så dyrt heller, 220 spänn.

    När jag sen stod och borstade tänderna så står Lowe huxflux brevid mig med ett flin och frågar "hade du roligt, mamma?".......
    Mina älskade barn, de har låtit mig sova till halv tio, då gick jag självmant upp. Hörde att L ringde från jobbet med han ville bara prata med barnen så att jag skulle få sova. Omtänksamma pojkar i familjen. *love you*


    Och knäppningen på bodyn gick bra, tack!

    TACK CATTE O PETRA FÖR EN BRA OCH ROLIG FEST!