sådär ja

Nu har man kommit hem, nattat barn och satt sig för att invänta Idol!

Var som sagt på läkarbesök i förmiddags. De tog blodtryck, EKG och reflexer osv. Jag hade lite högt värde på EKG´t men inget att oroa sig för. (77) Lämnade 2 rör med blod och får svar om ca 2 dagar. Läkaren trodde att jag har inflammation i ett muskelfäste vid axel/bröst. Ska äta Ipren 3 ggr om dagen till att börja med för att se om det hjälper. Jag hoppas verligen det!

Annars har kylan kommit. Började dagen med att skrapa rutorna på bilen när barnen skulle iväg till dagis/skola. Jag tycker verkligen inte om vintern....fick nästan ågren imorse när det var så kallt! Men det är bara 5 månader, typ, tills det vänder tillbaka igen! *optimist javisst*

Nu ska jag hämta lite chips till Idol. Det börjar ju snart!

läkarbesök

Idag har jag ringt läkare, har forfarande "mjölksyra" i vänster arm och det känns himla obehagligt. Det slutar typ vid armhålan och lite över bröstet. Fick ett yrselfall när jag var på dagis och lämnade Alvin, och då bestämde jag mig för att ringa! Jag hoppas att det bara är nån nerv i kläm som gör detta.
Ska dit vid elva, så jag får smita en stund från jobbet.

Håll tummarna!

Stubbrace

Idag har vi varit runt lite, hela familjen.
Först åkte vi till Ikea, Barnen var på barnpassningen medans jag och L gick runt och tittade på grejer. Passade på att fika oxå. När vi hämtade ut dom så fick de korv innan vi åkte till Badelunda/Jädra. Där kollade vi på stubbrace och vi hejade på Masen och Legebro som körde. Sen åkte vi hem, barnen spelade PS2 och åt sitt lördagsgodis (ja, det är söndag idag) och sen kom pappa med sambo på en överraskningsvisit. Syrran hade berättat för dom nu att hon väntar barn i maj.  Nu slipper jag hålla masken!
Vid 16-tiden skulle vi till L´s mamma där vi firade hans brorson Patrik som fyller 19. Jag träffade hennes nya hund, en liten fulsöt hund som tyckte om att sitta i knät. Gissa vems knä den satt i hela tiden? Ja, mitt!
Blev sååå sugen på  hund, men här blir det ingen på några år. Hade varit mysigt.

Har fått en konstig känsla i armen. Den har domnat lite. Känns som om jag styrketränat och tröttat ut den, men det  har jag inte. Sökte på Internet och fick fram MS igen. Läkarna trodde för några år sen att jag hade just MS oxh skickade in mig på magnetröntgen, men de såg inget. Läste nu att man kan få ett skov och sen vara helt återställd i flera år innan nästa skov. Går inte domningarna i armen bort efter 24 timmar så ska jag ringa min läkare och be dom kolla igen.
Nog om detta.

Snart dags för en ny arbetsvecka. Man känner sig inte så utvilad när man bara är ledig söndagen på en helg.....


Tjipp

Alvin kan! Javisst!

Min minsta lille grabb Alvin har alltid varit ruskigt envis....Vet inte vem han fått det ifrån?
Hur som helst så har han bara sagt "NEJ; JAG KAN INTE!" när jag vill att han ska lära sig cykla utan stödhjul.
Nu när vi var ute så hade han sin Superman-dräkt på sig (som är några nr för liten dessutom), så då sa jag " Ska vi inte testa cykla nu...det går säkert bra när du har dräkten på dig". Kom på den briljanta idéen att han kan ju cykla på gräsmattan så gör det inte så ont att ramla. Och visst! Där for han iväg som en raket!!!! HAN KAN JU VISST!!!!



Haha, visst är han snygg i sin Superman-dräkt och hjälm?!

FÄSTING!!!

Har nyss hittat en fästing på Alvin!!! Trodde först det var en platt spindel strax utanför armhålan på baksidan mot ryggen. (platt spidel, låter som om jag vore pucko) När jag insåg att det var just en fästing så gick jag till grannen och frågade hur jag skulle ta bort den- dra rakt ut eller vrida?? Provade sen på Alvin, ett tappert försök, men han blev hysterisk! Då kom våran bästaste granne Åke till undsättning (han hörde väl skriken) och hjälpte mig. Jag fick tvångshålla Alvin medans han försökte få grepp på det äckliga krypet...inte lätt eftersom Alvin var som en hal ål och skrek så hela Hökåsen hörde. I alla fall våran del "på andra sidan spåret". Men det gick!! Äcklet är borta......*puh*

Och när man har haft en fästing för länge så sväller läpparna....titta bara!
 


HAHAHAHAHAHAHA.........HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..........

Flängt som en tätting

Idag är jag ledig. Av nån konstig anledning så ska man hinna med så mycket som möjligt när man är ledig. Inte slappa och ta det lugnt...nä man ska åka till Hälla och gå på Ikea, Plantagen och Nordik innan man åker till Erikslund och tittar på Ljusexperten, Nisses (båda husen) och Bauhaus. På vägen hem kommer man på att Silvan kanske har nåt intressant och svänger förbi där oxå. Det jag hittade på Silvan passade inte så då var det bara att åka dit och lämna tillbaka...... Hämtade Alvin på dagis kl 14 så han hängde med till Silvan. Då passade vi på att titta på små söta djur på Arken Zoo, och handlade en gnagigelkott till Mutti. (Alvins kanin)

Sen har jag hunnit plantera ljung (som jag köpte på Plantagen) i mina "nya" blomlådor som jag köpte på mässan i februari. De har legat i kartonger tills idag när L fick skruva upp dom på verandan på framsidan.
Köpte en stor ram på Ikea som fotot ska sitta i som jag ska hämta imorgon.
När jag och Alvin var i sista rondellen innan vi var i Hökåsen så ringde syrran, så jag svängde runt och körde ner hela vägen till stan igen för att ge henne skjuts hem. Hon är som sagt gravid i v 8 och mår illa av ALLT! Så jag tänkte bespara henne bussresan hem med alla lukter osv. *skratt*


mina fina blomlådor från Ventura.

Ikväll ska jag på Me and I-party hos Lina. Har aldrig varit där och på Gryta hjälper det inte med karta för min del, så jag tar sällskap med Pernilla. Jag har sååå dåligt lokalsinne och Gryta är rena rama labyrinten. Skulle inte kunna bo där för då skulle jag inte hitta hem!!!!  *asg*
Dagen till ära så har jag på mig min fina molntröja.......



Lowe har varit hemma med magknip i 2 dagar nu. Han gråter när han är på toa och ändå kommer det nästan ingenting. Tror att han är förstoppad, och nu har jag gett honom krossat linfrö. Får se om det hjälper.
Man känner sig maktlös när ens barn har så ont. Är det inte bättre imorgon så ringer jag till husläkaren.
3 veckor idag kvar till Alvins operation. (nedräkning)

Och sist: VILKET KANONVÄDER IDAG!!!!!!!!!! Helt otroligt underbart ljuvligt skönt!!!!!!!!!!!!!!!!
Aj löööööv  it!

Tjipp

bortglömt!

Imorse när jag körde ner bilen i garaget på jobbet så kom jag på!!!! JAG MISSADE LOWES FÖRSTA FÖRÄLDRAMÖTE IGÅR!!!  Hur i hela fridens namn kunde jag glömma?!  Sa till fröken på morgonen att det var en så bra tid så jag kunde komma, och sen glömdes det bort...Kom på vid 17-tiden att "ja just ja!!" och sen var det putsväck igen....tills imorse.

Lowe sa nu på kvällen när jag kom hem att det var bra att jag missade mötet, för annars hade jag blivit arg på honom. Varför, undrade jag? Joooooo.......han berättade att han sagt dumma saker i skolan, och att han inte varit duktig på samlingarna. Lilla gubben...han har gått och funderat på det hela dagen. Jag tycker det är så himla skönt att han berättar sånt som han vet att jag inte gillar, men samtidigt gör han mig ledsen att han gör andra ledsna. Vi har pratat en del och jag hoppas att han tänker sig för innan han säger dumma saker framöver.


Har förresten en karatekille i familjen. Igår fick Lowe sin nya dräkt som han är så stolt över. Alvin började ju oxå förut, men han var för mycket pajas så det gick inte. Kanske till nästa antagning.....


Visst ser han stolt ut? *s*

Är ledig på torsdag. Skööönt!!!!!
På fredag ska jag hämta fotot som ska förstoras. Ska ta kort sen och sätta ut, för Lina var lite nyfiken ;-)
Dags att lägga sig snart.

Tjipp


så trött, vill ha semester!

Jag har blivit så trött. Orkar knappt ta mig ut sängen på mornarna och vill helst lägga mig vid 21 på kvällen. Tror att det är det här kalla och trista vädret som gör det. Jag vill ha sol och värme!! Känns inte så uppmuntrande att det är typ 9-10 månader till nästa semester.....*suck*
Nu väntar jag på att åka till jobbet. Drar mig lite, faktiskt. Får en himlans huvudvärk VARJE dag sen nån vecka tillbaka (eller är det tom 2?) vid lunchtid och sen ger det sig inte förräns jag lägger mig. Det hjälper inte ens med alvedon. Jobbigt värre.
Tre veckor till Alvins operation. Hoppas att jag kan hålla honom frisk till dess. Den ungen är ju så gott som jämt förkyld. Det kommer nog bli bättre på den fronten så fort han får bort dessa halsmandlar och körteln bakom näsan. Det kommer förmodligen att hjälpa honom med hörseln oxå. Den går upp och ner beroende på näskörteln.... Vore ju bäst om det om ett till återbud så vi fick komma in snart, nu när han är i ok skick. Mössa på och jackan stängd! (tjatar på honom varje dag)

Nu ska jag sticka till plikten som kallar. Ska på lunchen lämna in ett foto som ska förstoras och sättas på väggen. Kommer att bli skitsnyggt!

Tjipp!

Modig grabb

Idag har min älskade son tagit mod till sig och tagit hål i örat! Han har varit så säker att han vill, men inte vågat. Men nu är det gjort och han var riktigt mallig efteråt att han gjorde det!!

(har vänt på bilden, han ligger i sängen och ska sova när mamma kommer in å stör *s*)

Annars idag har vi varit på Media Markt och köpt ett nytt PS2-spel. Hade egentligen inte råd, men jag ville verkligen ge dom det. Lön på fredag, så jag klarar mig nog. Måste börja lägga undan lite pengar nu så vi kan ta oss en riktigt skön semester nästa sommar! Vill ha en tvåveckorssemester nånstans där det är varmt.......
Sen har jag målat verandan på framsidan på em/kväll. Konstigt att det alltid är jag som står där med penseln i handen, men jag får ta det som en komplimang och tro att jag är den som gör jobbet bäst av oss *s*.
L har varit duktig och varit på Återbruket, fixat pelletsbrännaren och städat undan på inglasningen. Nu är det ju höst, bara att börja förbereda inför vintern........

Igår åkte hela familjen ner på stan och tittade lite på Kulturnatta. Gick till slottet och tittade på en gycklare, barnen fick skjuta pilar med riktig pilbåge och sen gick vi till bibblan och handlade barnböcker för 5 kronor styck!!!!!!!! Köpte 10 böcker och det blev ynkligaste 5o kronor mao. Då känns det som att man gjort en bra affär.
Sen kom syster och hennes äldsta son Stoffe hem till oss. Hennes sambo hade "herrmiddag" hemma, så resten av familjen fick fly fältet. Kl halv ett inatt ringde han och sa att hon fick komma hem *asg*.

discokalas och x-box

Idag har Lowe varit på discokalas hos en klasskompis. Han var så snygg när han kom hem. Jag jobbade till kl 18 och han kom hem vid 20. Tänk att den fina ungen kommer från mig!
Han har pratat om hål i örat ett bra tag nu, och vi har gett vårat medgivande. Men han vågar inte! *s* Vi får se hur lång tid det tar innan grabben bestämmer sig och tar det där hålet. Han blev så stor hux flux.
Medans Loe var på kalaset så fick Alvin spela x-box. Han satt och spelade Disneys skejtboardspel och hade en tablettask Zoo i knät när jag kom hem. Käkade grillad kyckling med potatissallad till middag och hallon/fläderpaj med glass till efterrätt, riktigt festligt! Alvin ska ju oxå få nåt extra när brorsan är på kalas.

Imorgon är det lördag. Jobbar till 15. Jobb, jobb, jobb. Känns som man inte hinner nåt annat..... Skönt att det är lördag imorron så man får  lite tid med familjen efter jobbet. Tänk de lyxostar som har det så varje dag! Typ slutar kl 16 och har flera timmar med sina barn innan de ska lägga sig. Jag är hemma 18:30 och Alvin är däckad vid kl19. Inte skoj!

Nu ska jag lägga mig snart.
Natti

planeringsdag

Japp, idag är både skolan, fritids och dagis stängt. Vi sitter å slappar i soffan, barnen och jag. De har pyamas på och tittar på Madicken ¨på Barnkanalen. Tur att det finns barn-tv på mornarna. Killarna brukar vakna vid 6:30 och då går de och sätter på tv:n och låter mamma sova en stund till. Men bara en liten stund, för de brukar börja bråka efter ett tag. *syskonkärlek*
 Just denna morgon vaknade jag första gången av Hardrock Hallelujah, andra gången var det brandlarmet som gick och det är ju kopplat till SOS, så de ringde upp.....och sen spelades Guns´N´Roses på hög volym från Lowes rum. En perfekt och avkopplande start på dagen *s*.

Alvin har fortfarande hosta och snuva, men är betydligt piggare idag. Ringde till öron-näsa-hals för att se om Alvin fortfarande stod kvar på listan med kort varsel och det gjorde han. Men han hade fått en "rktig" op-tid nu! Torsdagen den 16 oktober ska han ta bort halsmandlarna och körteln bakom näsan. (antar att det är polypen). Skulle förmodligen få hem den lappen i brevlådan idag. Nu hoppas jag bara att Alvin kan hålla sig frisk! Den ungen har en förmåga att strunta i mössan och knäppa upp jackan fast det är skitkallt ute.......Jag har sagt till dagispersonalen att kolla honom när de är ute, men likt förbannat har mössan legat på hyllan när L har hämtat honom. (då är de ute)

Nu ska jag ta hand om morgonens disk och sen plocka in två korgar med ren tvätt i alla garderober.


Tjipp!


Utmaning från Gnarpy (Pernilla)

5 saker i min frys

- Räkor

- Fisk (Gös för att vara exakt)

- Glass
- Pommes frites
- Lax

5 saker i min garderob

- Underkläder
- Byxor

- Skjortor

- Klänningar

- T-shirts

5 saker i mitt badrumsskåp

- Parfym
- Tandborste
- Hårspray
- Hudlotion
- Tandkräm

5 personer jag utmanar vidare:

Catte, Milla, Lina, Malin I, och en till.......


Snopet

Det blev ingen operation idag. Under natten bröt Alvins förkylning ut ordentligt, så det var omöjligt att genomföra ingreppet. Jag åkte inte ens in med honom, utan det var så uppenbart. Så idag har han varit hemma med L, och imorgon är han hemma med mig. Så himla typiskt när man väl får en tid!! i har lixom väntat i 5 månader på det här!!
Tack Lina och Pernilla för lyckönskningarna, jag sparar dom i tanken tills det blir dags igen.

shit shit shit

Idag strax innan kl 17 så ringde de till jobbet från öron-näsa-hals. Alvin har en operationstid imorgon bitti, han ska vara där kl 7:30. Tänk att de ringde dagen efter min otäcka dröm!! Alvin är liiite smått påverkad av förkylning, så jag la honom kl 19 med lite alvedon. Jag hoppas att det inte blir värre så att de skickar hem honom igen. Men samtidigt så vill jag ju att de skickar hem honom om han inte är i tillräckligt bra skick för en operation! Håll tummarna go vänner, att det går bra för älskade Alvin imorgon!

På lunchen idag var det helt underbart väder! Jag satt och njöt i solen och värmen (det var riktigt gosigt i solen!) och tog ett kort med mobilen


Syns på marken att det börjar bli höst....och jag gillar det! Jag tycker om färgerna, löven på marken och den friska luften.

Däremot är det en viss lukt som jag har svårt för sedan jag hade gravid-illamående när jag väntade Lowe. (6 år sedan)

Konstigt att den känslan inte försvunnit på så lång tid......


Nu ska jag packa Alvins väska, med hans gosedjur (Grodis är favoriten sen länge) och nån bok. Några mysbyxor och sånt oxå...både till mig och honom. Vi kommer att ligga kvar över natten och är hemma på torsdag igen.


Fan vad jag är orolig!!!!!!


ångest!

Jag kunde inte somna igår. Så fort jag slöt ögonen så började tankarna fara iväg att det skulle hända Alvin nåt under den kommande operationen. Läkarna kom ut från salen och skakade huvudet och sa: tyvärr...vi är ledsna......
Jag vet att det är sällan det händer något, men det är ju mitt barn vi pratar om nu!! Varför skulle vi ha sån tur att det går bra? Visst är jag fånig? Eller är jag som en mamma ska vara......? Det enda man oroar sig för i livet som förälder är ju sina barn.

Ska snart iväg till jobbet. Är inte så himla sugen på det idag, men sen rullar det ju bara på när man väl kommer dit. Snart står julen för dörren (på jobbet alltså) och då är det mycket att göra! Tror att det kommer sjuttielva pallar i oktober med ljusstakar, julstjärnor osv. Men samtidigt är det den roligaste perioden på hela året!

Måste kila, kanske skriver mer ikväll....eller inte. Det börjar ju en ny svensk serie som jag tänkte ge en chans. Är inte så förtjust i svenska serier för övrigt.

/P

ledig helg

Å vad jag njuter av dessa (få) helger som jag är ledig både lördag & söndag!
Igår åkte vi runt hela familjen och letade efter matta till vårat vardagsrum. Hittade kanske en, men vi köpte ingen. Blir nog nu i veckan...
Idag jobbar L, så jag och barnen har varit till Ikea och sen hälsat på deras morfar.
Handlade några vaser till vårat fönster i vardagsrummet där vi inte har nån fönsterbräda.



Den guldiga i mitten har barnen valt. Tycte att det blev riktigt fint, faktiskt.

När vi var hos pappa så övertalade han mig att nu ska man minsann spela på Bingolotto, och att lotterna var slut överallt. Jag letade i flera affärer innan jag lyckades hitta en lott. Jag ger det en chans, men det känns lite pensionär....(ja, pappa är faktiskt pensionär *s*) Så här sitter jag nu med en lott och väntar på att klockan ska bli 19.



Jag har för närvarande 4 barn hemma. Lowe, Alvin och deras kompisar Noel och Felicia.
De spelar x-box och det funkar hur bra som helst. Skönt att de har kompisar att leka med när det är helg, för de blir sååå rastlösa när det inte är dagis/fritids.....

Har jag förresten berättat att jag sa bli moster igen?! Vet inte alls vad jag skrivit i tidigare inlägg, men i så fall blir det en repetition. Det är ju så skoj!!! I maj kommer nästa tillskott i familjen Isberg. De har ju lite dagar att pricka in....

1:a maj : farfar
10:e maj: pappas sambo Monica
14:e maj: min vän Anna
15:e maj: min avlidna mormor
17:e maj: pappa
21:a maj: blivande barnets morfar
22:a maj: Adrian (syrrans grabb)
24:e maj: Lowe och Lowes plastkusin Hanna
25:e maj: våra vänners son Colin
26:e maj: våran bröllopsdag

Sen tror jag inte att jag glömt nån, men det ska man inte vara för säker på!

Ska kolla till barnen nu. Hör att de är sams, men vill ändå se att det går bra.

Tjipp

trist

Ja, så är det ibland. Man kan inte alltid få som man vill.... Men å andra sidan så känns det så mycket bättre nu, jag har tagit nya tag och kan vara mig själv mot vissa människor utan att få dåligt samvete. En del av er vet vad jag pratar om, andra inte. Men jag kan bara inte skriva vad som har pågått, för det kan bli så fel om fel människor går in på min blogg....

Idag har jag ringt till öron-näsa-hals och frågat om Alvin snart står på tur för operation. Hon jag pratade med sa att han kommer att kallas nu i höst. Sen frågade hon om vi var intresserade av tid med kort varsel (som jag redan uppgett vid tidigare samtal med andra sköterskor) för det fanns ingen notis om det. Då kommer det att gå fortare! Han kommer att vara inlagd i ett dygn (och jag med på köpet) och det känns skönt. Har snubblat på hemska notiser i tidningar när jag sökt om operationen på nätet, där barnen DÖTT efter en sån operation!!!!! Om jag fick bestämma så skulle han vara inlagd i en vecka- minst!
Min älskade lilla korv.....


Nu ska jag kramas med killarna innan det är läggdags.


så trött, så trött

Idag har jag slitit som ett djur på jobbet. Har fått in 3 pall på lagret och lagt in i dator osv, men har en pall kvar som väntar på mig imorgon bitti. Sen hinner det fyllas på med varor under dagen så det tar ju aldrig slut!

Det som vänder min vardag upp och ner just nu börjar ge mig gråa hår! Jag hittade ett kritvitt hårstrå mitt på huvudet, och det är inte det första......Vart ska detta sluta?! När denna veckan är över så hoppas jag att jag mår mycket bättre psykiskt. Går med ständigt samvete och det är inte hälsosamt. Jag kommer att berätta om det så fort det går.

Jag har fått ledig helg! Skulle egentligen vara ledig torsdag, men fick lyxen att vara ledig lördag istället! Härligt att få en helg med min familj!!!! Däremot så hade jag tänkt att ringa öron-näsa-hals för att höra om Alvins operation, men det kanske jag kan göra från jobbet istället. Tycker att det borde bli dags snart! Nu har vi väntat i 5 månader.....

MIn älskade Lowe har börjat kramats med tjejer i skolan....som går i sexan!!!! Han är ju bara 6 år.....
Och de stora killarna ropar efter honom på skolgården när jag lämnar på morgonen. *suck* Vart ska detta sluta?
Roligt att han är omtyckt, men jag tycker nog att han ska hänga med de i hans klass och sin egen ålder.
Idag köpte jag en ny jacka åt honom eftersom han växt ur den han hade i våras. Nu är det sååå viktigt att den är cool, och dra mig baklänges så blev den godkänd!!! *s*

Har inga batterier i kameran, annars hade jag tagit lite kort.
En annan gång!

Söndag & Busborgen

Idag ska barnen på kalas till Busborgen. Det var längesen de var där (tror det var när Lowe fyllde i maj) så de ser verkligen fram emot det. Skönt för mig att kunna sitta och koppla av samtidigt som de leker av sig.  (men jag vet att jag ändå kommer att vara där och klättra och åka rutschkana!) Tror jag ska köpa med mig en smaskig skvallertidning och köpa en godsak i caféet.
Igår jobbade jag igen. Känns inte roligt alls att jobba helger när resten av familjen är hemma. L jobbar söndagar (nästan varenda en) så vi får ingen kvalitetstid alls tillsammans... Det är ganska mycket som händer i mitt liv just nu, och jag hoppas att det blir som jag vill. Och jag hoppas att jag snart kan dela med mig av det till er som läser detta. I dagsläget är det ganska känsligt.....
Apropå det så kanske jag ska bli moster igen! Min älskade syster tror (med betoning på TROR) att hon är gravid! I så fall blir det tillökning i vår med en till liten kusin till mina barn. Hon har ju Christopher på 11 år och Adrian på 1 år. Nu kanske hon får se hur mycket det är att stå i med två barn med liten åldersskillnad ;-) (christpoher sköter ju sig själv nu)

Nu har jag annat att stå i!

Hemma med sjukt barn

Idag är jag hemma med min lilla korv Alvin. Han har hostat lite hela veckan och snorat, men idag hade  han även feber. Vi har tillsammans varit så duktiga och ätit upp ALLA pinnglassar i frysen! *stolt*
Vi har spelat x-box och ätit lunch. Nu sitter han och tittar på Barnkanalen.
Skönt att ta det lugnt.....

Igår efter jobbet var alla bjudna hem till B & S (chefens föräldrar) på middag, då P ska sluta. (sista dagen idag)
Det var helt oootroooligt god mat! Oxfilé och potatisgratäng med sallad och världens bästa bearnaisesås. (köper alltid samma hemma oxå) Till efterrätt fick vi äppelpaj med vaniljglass. *mums*
Fick en så fin blombukett av chefen för bra arbete! Titta bara.....



Då känner man sig uppskattad!

Igår fick vi luftvärmepumpen installerad. Köper en till idag till källarvåningen så blir det nog ordning på allt.
Pelletsförrådet fylldes på idag med en stor lastbil. Vintern är räddad!

Nu ska vi bära ut gamla tv:n. Köpte en ny LCD till vardagsrummet, så den gamla ska ut på Blocket tillsammans med tv-bänken och den gamla DVD:n (köpte en ny sån oxå).

Ha en bra dag!