Härligt med ledig helg!

Det är man inte bortskämd med när man jobbar inom handeln.
Gårdagen började jag med att få nya fina naglar hos min svägerska i hennes salong.


Syns inte så himla bra för bilden är tagen med min mobil. Men jag är nöjd!
Sen kom Milla ner till stan och vi shoppade några timmar. HIttade en kjol, ett linne och en top. Ska nog lämna tillbaka linnet....har inte bestämt mig än.

På kvällen hämtade syrran upp mig och vi hämtade tillsammans upp Milla. Sen bar det av på fest hos Annika med mat. Hur god mat som helst, hon är verkligen duktig i köket (till skillnad från en annan)
Mycket skratt och tok!! När vi väl kom ner på stan så delade vi på oss och jag å Milla gick till BMB.
Hade en kanonkul kväll, och kom lagom hem vid 2-tiden på natten.

Måste ju berätta att vardagsrummets nya tapeter är på plats! Titta!



På bild är det NÄSTAN klart. Nu är det helt klart!!! Är såå nöjd och älskar mitt vardagsrum! (har jag inte gjort förut)
Nu ska det till nytt bord, ny matta, nya skärmar och ny tv. Tv-bänken ska bort och tv:n ska hamna på väggen. Najs!

Idag har jag och barnen varit på maskerad. Det var inte lätt att komma på vad de skulle vara. Spiderman och Stålis är inte lika intressant längre, och Darth Vader-dräkterna skulle ju hamna på 500 spänn! Till slut blev det boxarhandskar och de blev ROCKY!



*fniss* (mobil igen- sorry)
Jag hoppas att jag får bort blåtirorna tills de ska till dagis/skolan imorron!

Nu har jag annat att göra.

Bye

29 augusti 2008

Nästan ett helt år sen jag skrev här sist....Helt otroligt hur fort tiden går när man har roligt!

Idag har vårat vardagsrum blivit färdigtapetserat!! Och jag är så himla nöjd, det är skitsnyggt! Ska sätta ut en bild sen när det är klart med belysning och allt.

Imorgon är det min lediga lördag. Ska först ner på stan och fixa naglarna och shoppa nåt att ta på mig till kvällen. Ska nämligen gå ut med lilla Milla och svänga våra lurviga. *ler*
Först ska vi hem till syrrans kompis Annika och få i oss lite mat. Lyxigt värre!!

På söndag är det kalas för Tindra och Santina på em. L jobbar från kl 6 (stackars mig dagen efter krogen) så jag får ta dit barnen själv. Nu är de så stora att det inte är problem. De springer inte åt varsitt håll längre och har lite vett.
Apropå stora, nu har ju Lowe börjat i förskoleklass. Han ser så liten ut när han går till skolan med sin ryggsäck, men ändå så stor.....Konstigt det där.

Sen väntar vi på Alvins operation av halsmandlar och polyper. Blev ju lovade op innan sommaren....där ser man hur det gick med det.......Ingen kan ens svara än hur väntelistan ser ut! De kanske menade NÄSTA sommar?!?!?!
Ja ja, bara att vänta och se. Bättre sent än aldrig. Men det är synd om honom som inte vågar äta ordentligt längre för att han är rädd att sätta i halsen. (vilket har hänt otaliga ggr under sommaren)