vilken pajas

Kollade just på Idol, och fattar inte hur den där jäkla pajasen Lars kan vara kvar...???

IDIOTI !!!!

Förresten!!!

Gratis är väl gott?!?! Klicka här:

<a href="http://www.gratisgen.se/ref/65218"><img src="http://www.gratisgen.se/images/content/se/knapp.gif" alt="Gratis" /></a>

Bara att göra några enkla saker så FÅR du grejjer GRATIS!!


<a href="http://www.gratisgen.se/ref/65218"><img src="http://www.gratisgen.se/images/content/se/knapp.gif" alt="Gratis" /></a>

SNÖ!!!

Det snöar! Första snön och snubbigt kallt. Jag gillar det inte alls. Är inte alls en vintermänniska och trivs bäst när det är värme och sol. Som tur är så är det ju bara typ 5 månader innan det är vår igen..... Har sommardäck på bilen fortfarande och hoppas att det går bra till (och från) jobbet imorron. Sen är det ledig helg och då ska vi fixa däcken på bilarna.

På lördag ska vi till Kenny och hans familj och äta Halloweenmat. Det är barnen som ska få "svart spagetthi med spindlar i". Lite rolig idé att samla småkusinerna och spexa till det. Mina barn träffar inte sina kusiner på sin pappas sida så ofta, L och hans bröder har inte alls samma kontakt som jag och min syster. Lite trist, men å andra sidan så ses ju inte jag å min bror mer än typ 2 ggr per år.....men vi har ju skoj när vi väl ses!!

Och jag är såå trött! Jag och Åsa sliter som djur på jobbet med all jul. *suck* Det tar ett tag när vi ska fixa julen samtidigt som vi ska ta kunder och ta emot varor osv. Känns stressigt och tidspressande och det kommer att kännas så himla skönt när allt är klart! Känns lite jobbigt att vi fått allt på våra axlar och ingen annan hjälper till. Både jag och Å tycker så.
Tur att det bara är en gång om året.......


Tittar på bröllopsform på tv nu. Hahaha, där skulle jag och L vara med!! Ganska många kilon har vi lagt på oss sen vi gifte oss. Typ nästan 10 kg för min del. Säkert lika för honom oxå ;-) Jag är ju världens gottegris och äter godis varje dag. (japp, VARJE dag) Skulle jag skippa det så skulle det säkert försvinna några (få) redan där. *s*

Nu ska jag kolla in mina vänners bloggar,


slut på helgen

Japp, den här helgen sa oxå bara "svosch". Jobbade igår till kl 15. Rusade hem för att hinna duscha innan gästerna kom kl 16. Det var ju firande för brorsan, så syrran & co, pappa & co och mamma & co kom till oss. Och brorsan förståss! *S*
Fikade och pratade osv. Kl 19 hade vi vårat bokade bord på Jensens.....Hmmm, vad ska man säga.....Vi väntade å väntade å väntade på maten. När det till slut skulle komma in så kommer servitrisen och säger att det som L har beställt tyvärr är slut! Tog det en halvtimma (minst) att komma på det?!?!?! Jaja, det löste sig till slut. Alla fick mat. Men FEL mat!
Mamma o Bosse hade beställt oxfilé, men det var syrran och Jocke som fick det. Dom tänkte inte på det utan började äta, det var Bosse som märkte direkt att det var fel! Så syrran (som redan bytt med Jocke för att hennes var för röd) bytte sin bit igen med Bosse, kan tro att de undrade vad vi höll på med. Ingen orkade säga till igen att det blivit fel, för vi hade ju redan väntat så länge. (servitrisen var väldigt säker på rätterna när hon serverade  NOT, för de frågade då)
Kvällen blev ändå lyckad och till råga på allt så betalade mammas goa Bosse allas mat!! TACK!!!!



När vi kom hem sen på kvällen så la vi barnen direkt, och sen var det Singstar! När syrran gav sig hemåt sen så fortsatte jag och bror min med Guitar Hero till kl 3 inatt. Jag var färdig imorse när barnen vaknade. Lowe var uppe kl 6 (L skulle jobba kl 7) och brorsan gick å la sig vid 6:30 !!!!! Vilken galning! *s* Till råga på allt så är det ju vintertid idag, så nu är jag supertrött......*gäsp*
Fick besök av Tobbe å Pernilla i eftermiddags och jag kände mig inte så himla pigg. Jag hoppas att de inte tyckte jag var otrevlig på nåt sätt. Hade inte ens borstat håret, gick i mysbrallor och bara var.
Nu ska jag däremot gå ner och tvätta håret, sen försöka få lite sömn  så jag är pigg inför en ny arbetsvecka.


Förresten, imorgon är det första dagen på dagis igen på 2 veckor för Alvin. Han längtar sååå!
Bara till 12:30 mån-ons och sen som vanligt till 16:30 resten av veckan, så det blir en mjukstart.

Back to usual.........

fredagskväll

Sitter å tittar på Idol. Har tittat på (nästan) alla avsnitt, men är inte så manisk att jag måste se det. Har inte fastnat för nån favorit heller....Anna är originell och Kevin har varit duktig. (L tror att Kevin är en "frukt"...?)

Imorgon ska jag jobba, sen kl 16 kommer familjen hem till oss. Brorsan fyllde 40 i måndags och ska firas imorrn, Eftersom han bor i Stockholm så kommer han och sover här. Det blir fika kl 16. Sen ska vi äta middag på


Har bokat bord för 7 vuxna och mina barn. Pappa och hans sambo ska inte komma med dit, utan det är därför vi har fika tidigare. Sen ska brorsan ta med sig sina Singstar-skivor och sin gitarr till Guitar Hero så vi kan spela tillsammans.
Så himla kuuuul!

Alvin har varit medicin-fri idag! Han har varit väldigt gråtmild, för minsta lilla. Det gör fortfarande ont, men det är hanterbart. Han är så duktig, den lille killen.....Han har fått små presenter i form av en leksaksmachete och en djävulsgaffel för att han varit så duktig! (låter lite hemskt, men det är sånt han gillar)
Vi har lovat honom ett disco nere i biorummet sen när han är helt frisk. Med godisregn! (väldigt viktigt!)
Jag har en god förhoppning att Alvin oxå kommer att ha glädje av restaurangbesöket imorgon. *glad*
Han fick alvedon nu när han la sig i förebyggnde syfte. Förhoppningsvis så får vi en god sömn denna natt, i så fall den första på 8 dagar.

Nu orkar jag inte skriva mera.......Trevlig helg!

ingen fara på taket!

Alvin blödde inte mera igår! Han somnade om, men vaknade ofta med värk. Men huvudsaken var att det inte blödde mera. Idag har det varit ok på dagen, men när han lagt sig så vaknade han efter en timma. (trots att han fått citodon)
Nu ligger killen och sover så sött. Hoppas att han får fortsätta göra det......

Har precis kollat på säsongens sista Heroes. Tycker att den serien är bra, det är ju torsdagskvällsnöjet Nr1 !



Lowe var hos tandläkaren idag. Det såg så fint ut och inga hål, så det tar ett tag nu innan han blir kallad igen. Vad skönt!
Han var lite orolig att de skulle behöva ta fram borren. *s* Det firade vi med en godispåse!!!!
Och ett Mc Donalds-besök. Köpte en leksaksmachete till Alvin som jag lovade igår för att han var så duktig. Lowe fick en frp med Pokemonkort. Köpte ett grattiskort till brorsan som vi ska fira på lördag. Har bokat in bord på Jensens för 7 vuxna och mina 2 barn. Får se hur det går med Alvin. Idag har han ätit en cheese naturel som jag köpte med hem (efter en bedjan med rådjursögon). Ett STORT framsteg! Vill/kan han inte äta just då så har de ju glassbuffé.

Nu ska jag tvätta mitt hår!

näe

nu när jag skrev sista inlägget så började Alvin att gråta igen. L gick dit och ropade att Alvin blödde ur munnen!
Jag har pratat med läkare nu och kommer det mera blod så ska vi åka in. Jag hoppas att det inte kommer mera.....
Ska lägga mig hos honom nu så jag har koll på honom.

när ska det bli bättre?

Min stackars Alvin har världens prövning just nu. Han har haft fruktansvärt ont, så idag fick vi utskrivet Citadon. Han fick det vid kl 20 nu ikväll, men vaknade en timme senare med smärta i halsen, öronen och huvudet. Sen i söndags har det varit ett rent helvete! (med några lugna timmar emellanåt) Jag hoppas att det vänder nu, för jag undrar hur länge till han står ut!! Och jag med, för den delen. Jag önskar att jag fick ta allt skit istället....

Idag har jag och Åsa slitit med julen på jobbet. Timmarna går väldigt fort när man har 14 pallar med julstjärnor, adventsstakar osv att sortera och pricka av osv. Och mitt i allt kaos kommer det 2 pallar till med Braun-grejer....som JAG beställt! Då undrar man " vad har jag gjort!!??!!" *s* Men det löser sig, det gör det alltid på nåt sätt.
Och snart "får" jag mitt bord. Skickas frå Kiruna(!) så antingen i slutet av veckan eller nästa, och då får vi mera ordning i vardagsrummet.


Snyggt, va?!


Genomförkyld!!

Alvin mår bättre idag, än så länge iaf. Igår somnade han efter hans smärtanfall, vid 16 och sov till 18. Han var uppe en pyttestund och var blek och emlig, och en halvtimma senare ville han lägga sig i sängen. Han bad inte ens om saga!! (den pojken kan inte somna utan en saga i vanliga fall...) Han sov till morgonen, med undantag för de 2 gångerna jag satt klockan för att ge honom medicin. (kl 00 och kl 5 )
Däremot så mår jag inte så bra idag. Har ju varit förkyld några dagar nu, men just idag killas det konstant i halsen vilket gör att jag hostar oavbrutet, tjockt i näsan och värk i lederna. Så himla typiskt! Jag vill vara frisk!
Imorgon tar L över VABBET och jag återgår till jobbet.
Ringde nu på morron till kiropraktorn och avbokade tiden jag hade vid 17. Tror inte att det är så bra när jag mår som jag gör. Men jag skulle verkligen ha behövt gå dit idag...........har ont som satan efter sjukhusfåtöljssängar osv.

Nu ska jag sätta på PS2 till Alvin.

jag och lille Alvin

SMÄRTA!

Nu börjas det.....det som står i informationsbladen efter operationen. Från dag 3 är smärtan som värst- fram tills ca dag 7. Idag är det , just det, dag 3!!!! Tänkte tidigare att "det här är ju lugnt", men det var innan klockan närmade sig 16. Alvin fick en sån smärta att han inte ville ha glass att kyla halsen, inte dricka, ingenting!!! "bara doktorn kan hjälpa mig!!"-skrek han med tårarna rinnandes. Han hade så ont att han bankade nävarna i bordet och stampade fötterna i golvet medans han skrek ut sin smärta.......Jag tycker så synd om honom. Gav honom maxdos av både ipren och alvedon, och han somnade utmattad i mitt knä i soffan. Nu ligger han där och ser så fridfull ut. Skööönt att han kan slappna av nu och ta igen sig.
Jag önskar att jag kunde ta över det onda. Ett barn ska inte behöva ha så ont. En mamma har svårt att se sit barn ha ont- man vill bara knäppa med fingrarna och trolla bort det. Varför kan inte mammor få kunna göra så?!?!

Skönt att Lowe och L var iväg för att köpa skor åt Lowe. Då är det lugnt här hemma så Alvin får sova ut, och Lowe slipper se sin lillebror vara så ledsen.
I fredags var Lowe på d.i.s.c.o för första gången! Titta så fin!!

Coola killen!

Längtar tills Alvin är helt återställd. MItt hjärta gråter......

syster ysters födelsedag

Min kära syster fyller 37 idag. Ska snart dit med Lowe och gratulera. Alvin som ska undvika andra människor i en veckas tid får stanna hemma med pappsen. Har köpt fina glas som jag själv tycker om. Hoppas att hon oxå tycker om dom. Det är de i  orange/gult som jag köpt. Blått passar inte alls i deras kök...


Jag själv är såå himla förkyld. Precis det jag INTE ville nu när Alvin är infektionskänslig. Fattar inte vart allt snor kommer ifrån (fräscht va?) och nyser å nyser å nyser.....*blä*
Skönt att jag är hemma imorrn oxå (vab) så att jag hinner bli lite piggare, förhoppningsvis.
På tisdag börjar det ordentliga slitet på jobbet. Julsortimentet kommer! Ja, ni läste rätt, JUL! Och det är inte lite som kommer. Det är ett rent meck och slit för att få in allt på lagret. Sen blir det kvällsarbete för att få in allt i datorn, få in det ordentligt sorterat så man hittar det sen, skriva prislappar osv. Allt ska väl upp i butik till Allhelgona tror jag.
Allhelgona, ja.....då ska vi åter till barnens farfars (och farbrors) grav och tända ljus.... Att jag skrev farbror i parentes är för att varken jag eller barnen har träffat honom, så det är ju farfar vi har i minnet när vi går dit. En tragisk historia med en ung kille som dog på en oljeplattform för många år sedan. Önskar att jag hade träffat honom, för jag har bara hört gott om honom.

Men nu ska vi rycka upp oss! Solen skiner, det är skaplig temp ute och snart är det ju kalas!

plutten

Lägger in en liten bild på duktiga, underbara och världsbästa Alvin

trött kille med magont, halsont och näsont.....

En trött kille med halsont, magont och näsont i sin sjukhussäng.

Håll ut, älskling. Om några dagar blir det bättre!

Love you!

Hemma igen

Igår morse var jag och Alvin på sjukhuset kl 7:30 på morgonen. Fick efter läkarundersökning ett eget rum på avd.64. Där tittade vi på tv medans vi v'äntade på operationen. Delade rum med en pojke på 4 år som skulle ta bort mandlarna.
Sjukhusclownerna kom och sa hej, men Alvin var så blyg. Bara gömde sig bakom mig och småkikade lite....


När de hade gått iväg till andra barn så fick Alvin en liten blå tablett. Efter en stund så fick han eld i baken! Han jagade clownerna när de kom tillbaka och var alldeles hyper! ojojoj.......Sköterskan (fast det var en kille) på avdelningen sa att Alvin blev påtänd, det var en smärtstillande tablett som verkar i 12 timmar. *s*
När klockan var 11:45 var vi på operation och klockan 12 lämnade jag min tappre soldat sovandes till läkaren. Han var såå duktig att dra i sig gasen från masken, så de var rikigt imponerade! Och som vanligt gick jag därifrån med tårarna rinnandes..............
När klockan var 13:10 kom sköterskorna och sa att han var klar. Gick in på uppvaket och då vaknade han precis. Och han grät- och jag började oxå gråta. Fy vad hemskt när man ser sitt barn ha så ont! Han fick morfin och lugnade sig ganska snart. Resterande av dagen bestod av gråt, sömn och en massa blodkräkningar. Inte alls roligt.
Idag var han mycket piggare, men har ont. Han tycker allt smakar äckligt så medicin är inte lätt att ge. Samtidigt gör det ju ont att svälja ner det, och det vet han ju! Inte lätt att lura pojken heller nu när han är så stor.
Nu är vi iaf hemma, efter att läkare kollat till Alvin. Han har lite feber och går den upp så ska vi åka tillbaka. Och självklart om han kräks blod. Håll tummarna att allt går smidigt och snabbt!

Det svåraste av allt måste ändå vara att hålla honom lugn i 2-3 veckor! Inget springande o ansträngande.....
GOOD LUCK!

Operationsdagen är här!

Sitter och väntar på skjutsen till sjukhuset. Pappa ska skjutsa oss, men först ska vi lämna Lowe hos syrran.
Alvin har fått emlakräm på hand och i armvecket, bara det gjorde honom nervös.

Håll tummarna!

Kram

ont i kroppen

Nu har jag fått känningar i leder. Vill inte bli förkyld, så jag har proppat i mig c-brus och Esberitox i mängder. Ska snart lägga mig oxå. Lowe är riktigt förkyld och jag hoppas att han inte smittar Alvin så här 2 dagar innan operation. Och hoppas att inte JAG blir sjuk å smittar Alvin!! Vill inte skjuta upp operationen igen....

Har inte så mycket mer att skriva just nu, känner att sängen lockar mer än datorn just nu. *gäsp*

Natti (eller säger man "kvälli" när det är så här tidigt?)

söndag....sköna söndag....eller?

Denna morgon startade med en pigg Alvin kl 6. Han fick upp brorsan en stund senare, och de har härjat medans jag legat och dragit mig i sängen till kl 9. Då ringde syrran och frågade om vi fått deras Duplo för några år sedan... Nope, hittade inga av de delar som hon berättade om, så de ska leta i förrådet.
Grabbarna Grus (mina söner, alltså) ska spela tv-spel på söndagar. Det är begränsat just bara till söndagar, en halvtimma var. Så nu sitter Lowe och spelar Monster Trux Arena, medans Alvin ska spela Harry Potter om dryga tio minuter.
Monster trux arena

Tänk att man ser hur skitig tv:n är när man tar kort på den.....Smutsiga barnhänder.....

Pratade med brorsan igår. Han fyller 40 nu den 20:e, och han ska komma hit när han ska firas. Så vi planerade att han skulle ta med sig Guitar Hero så vi kan spela ihop med varsin gitarr, och sina Sing Star (lite nytt att gala till). Då har vi att göra när firandet är slut och resten av familjen sover. Så himla kul att vi är på samma nivå *S*. Båda tror att vi fortfarande inte är en dag över 20.

Nu ska jag leta fram Harry Potter!

mensa-test

http://etienne.nu/mensa/provtest/info_18.html

gjorde ett test på expressens sida med en Alvin dragandes i mig!.....

Jädra skitbil!

Just som rubiken säger! Jag är så trött på min bil!
På vägen hem från jobbet igår så började ABS-lampan lysa (Åsa blev orolig "har du inga bromsar nu?!"), sen började airbag-lampan lysa, sen pep temperaturvarnaren att det var 5 minus och övergick snabbt till 13,5 minusgrader ute!
Sen sjönk alla mätare ner till noll (bensin, varvtal och olja...?) Blinkersen funkade inte och från coop körde jag utan lyse och blinkers. Vågade knappt bromsa...så det var med nöd å näppe att bilen höll ut hela vägen hem! *puh*
L ska fixa till den. Tur att man har en händig karl....Generatorn, sa han visst att det var.

Vaknade imorse av att Alvin var pigg kl 5:30. Stannade själv kvar i sängen tills klockan var närmare 9. L åkte vid 7 och tog upp båten från plurret. Annars har jag å grabbarna gått till syrran en sväng. Lowe har lekt med Jesper, men kom precis hem. L är och handlar pizza *mums*.  Alvin har kollat på "101 dalmatiner "och pratar om "Cruella Vaduvill" *skratt*.
På vägen till syrran gick vi förbi Ica och köpte varsina godispåsar, vilka redan är slut.....När vi kom hem behövde båda grabbarna gå på toa. Det var inga dåliga påsar de tryckte i sig!

5 dagar till Alvins operation!

första kiropraktorbesöket

Jag har ju haft problem med armen, som jag nämnt tidigare. Min snälle chef ringde till kiropraktorn och bokade in en tid åt mig, och idag var jag där. Shit vad jag hade fördomar! Trodde att han skulle på gränsen misshandla mig, eller skada mig- men det var ju helt fel. (såklart) Den mannen har kommit åt ställen där ingen annan har varit i närheten. *s*
Skuldran satt helt fel! En början till Frozen shoulder. Och jädrans vad det small i nacke o rygg när han knyckte till!
Som pricken över i:et fick jag veta att hela mitt bäcken är snett. Det är troligen anledningen till att jag har ont i höften varje kväll! Skönt att få veta det. Så nu är det två till tider inbokade till denna kiropraktor till att börja med,


Min son är kär! Lowe har fått känslor för en tjej i klassen. Å vad roligt! Tänk att man blir såå himla glad av att ens barn är kär!! *s* Man minns väl tillbaka till skoltiden och det var ju mycket känslor då.
 
Nu ska jag titta på Bonde söker fru, Är väldigt nyfiken på den homosexuella hästkillen....Kan bli roliga intriger.

Ciao!


Hjälp! Vad händer?!

Vaknade imorse med ett ryck. Fy tusan vad högt dessa larm kan låta! L glömde larma av huset och gick garagevägen när han skulle till jobbet. Det innebär ju då att vi som är kvar i huset får stå ut med ett antal decibels tjutande. Eftersom klockan bara var strax efter 6 så låg jag och sov, medans Alvin satt i vardagsrummet och tittade på tv.  Och det är vardagsrummet som sirenen sitter. Stackaren! Han blev helt förskräckt och grät, det var inte lätt att trösta den killen...

Denna sak är det som gjorde Alvin skiträdd och gav mig hjärtat i halsgropen några minuter framöver....

Har lämnat barnen på skola/dagis nu. Lowe ville inte att jag skulle gå med idag. Lämnade honom vid parkeringen, och just då kändes han så himla stor (igen). Idag har han karateträning, så efter jobbet ska jag hämta upp Alvin hos farmor.

Shit vad trött jag är! *gäsp* Skullle behöva krypa under täcket igen, men plikten kallar!
Jaja, jag är på väg!!!

Ha en bra dag, folks!

Förstoring

Nu har vi satt upp tavlan- förstoringen på MOI- ego som jag är! hahahaha
Lovade att sätta in en bild när det var gjort. Varsågod!


Idag köpte vi en koskinnsmatta. Trodde ju att det skulle bli kanon! Men näe.....inte hundra....Vi var inne på att köpa en rund stor matta från början och så får det nog bli. Men nu har vi testat iallafall.

Nu ska jag inte blogga mera idag. Det blev lite intensivt, men det är vädrets fel!!!

Tuttbakelser

Måste ju bara visa de som inte vet hur tuttbakelserna ser ut!!!



Jättesmaskiga, roliga och 4 kronor per bakelse går till Bröstcancerfonden!!

Bara bra argument att köpa dessa!

Vilken skitväder!

Och så får man inte säga, men det lärde sig mina barn ganska fort.... När de var riktigt små kunde de komma till dagis och säga " idag är det skitväder, fröken" och då stog man brevid och kände sig som en urusel mamma *s*. Men har man råkat säga det en gång så suger de åt sig som små svampar och sen sitter det där.

Nu när det är så dåligt väder så sitter barnen och spelar x-box. Vi har begränsat spelandet till bara söndagar, så det passade ju bra nu när det regnar. Då kan jag passa på att sitta vid datorna och blogga lite, och titta på alla andras bloggar. L jobbar idag till kl 13, så jag ska snart börja ta tag i lunchen. Det blir det jag skrev om tidigare...kycklinggryta.
Hoppas att det blir gott, för Pillan (dvs jag) är ingen fena på matlagning....

Gårdagens Stjärnor på is var sisådär....lite långdraget. Men Rafael var bra! Och Marcus Fagerwall oxå, faktiskt. Är ingen fan  av Lulu och den där löperskan- tyckte att båda hade kunnat åka ut! Ska väl ge det nån chans till.
Jag har bara ett MÅSTE på tv och det är Heroes! Älskar Lost oxå, men det sänds ju inte nu. *gråter*

11 dagar kvar till Alvins operation.

*huuuuuuua*


Utkast: http://www.alltommat.se/recept?recipeid=657 hittade ...

http://www.alltommat.se/recept?recipeid=657

hittade ett recept som jag tror att jag ska testa imorron....
Måste börja tänka på vad jag stoppar i mig, nu börjar det ¨gå utför med kroppen känns det som.
Ska börja träna ordentligt igen. Men först ska min arm bli ok igen.

lördag med familjen

Japp, har haft en ledig dag med min familj. Hälsade på min syster på fm,och sen tittade vi på hunduppvisning på skyddshundar vid Hundsportcenter. Det blåste så himla kallt så vi tittade bara en liten stund. Handlade mat på Coop och där förstördes min sköna lördag av min griniga man (av olika anledningar). Well well, hem å lagade mat....hamburgare med en himla massa olika ingredienser så man fick koka ihop sin egna. Lowes specialare är Big Mike! *s*
Väl hemma så har barnen cyklat, ritat, tittat på film, spelat Game Boy (som de lånat av kusinen) mm
Alvin spelade på min dator en stund, på Bolibompas hemsida:



Nu ikväll ska vi äta godis och titta på Stjärnor på is. Tror att det kan bli riktigt roligt. Jag gillar ju Rafael!!!!

En av mina favoriter när det gäller svenska serier osv.......

Nu ska det käkas godis! F*n vad less jag blir på mig själv som inte kan avstå sötsaker och bara pluffsar på mig. Vill få inspiration att äta nyttigt, motionera, få tid att vila-få känna mig utvilad......Kan någon hjälpa mig?! Ge mig råd, en spark där bak, eller en rejäl utskällning som får mig att ta mig i kragen!!??

Godkväll, nu väntar min lilla skål

fredagsmys

Köpte med mig "tuttbakelser" från Systrarna Eriksson, när jag slutade jobbet idag. De var riktigt goda!!
Myste med familjen och godsakerna innan barnen skulle sova. Kom på att jag borde ha tagit kort, men då var de nästan redan uppätna *s*.

Kollar på Idol just nu. Min absoluta favorit är......................



Tycker att han är störtskön!

Trevlig helg, alla. Det ska jag ha! Ledig å allt!!!!