31 augusti 2007

Jag känner mig så glad! Sommaren är över vilket är trist, men samtidigt skönt, eftersom det då inte är så långt kvar tills vintern är över....(hmmm, kanske liiiite väl positiv)
Jag var och klippte mig igår och har fått så mycket komplimanger idag. Jätteroligt!!! Passade på att färga det kvällen innan och är fint rödbrunett. (mörkt brun) Känns fräscht.

Imorgon direkt efter jobbet ska jag och Åsa åka till Solna dit Braun har bjudit in oss. Det blir mat och underhållning. Vi ska inte bli så sena då vi ska åka bilen hem igen sen, så det blir nyktert värre. Kan tro att det annars kommer bjudas på alkohol hejvilt. Jag sparar mig till nästa smålandstripp *hehe* (OM jag nu får åka nästa gång vill säga)
Försäljaren har berättat att vi ska få varsin rakapparat (herr), den senaste modellen som normalt kostar 3500:-. Då blir L glad. Han fick ju en ny för 2600:- nu när han fyllde 35 i februari. (bortskämd gubbe)

Alvin blev hemringd från dagis idag. Han har hosta och lite feber. Tempen låg på 38,3. Men hostan är inte rolig, en sån som sitter i bröstet. Han säger att han får ont i hjärtat när det är som värst. Jag önskar att jag kunde trolla bort det jobbiga...

Ska äta gott med älsklingen nu.

HA DET!

23 augusti 2007

Jag vet, det är längesen jag skrev här sen sist.
Har väl inte hänt sådär värst mycket.....

Alvin har varit hos logoped och ska få komma dit en gång i veckan nu. Jag tycker att det ska bli så skönt, för han har hamnat i bråk några gånger på dagis för att kompisarna inte förstår vad han säger. D blir G och U säger han O. R existerar inte än så länge i hans tal. Men de säger att just R inte är någon fara förräns han är i 7-10 års åldern. Men nu är han inne i systemet och veckoträningen kommer nog att ge resultat för han vill så gärna!

Lowe kör cross två gånger i veckan. Han gjorde en riktig vurpa sist. Han rycker i styret i guppen så att han får upp crossen på bakhjulet, men den här gången så ryckte han och tappade styret. Han skadade sig inte, och han blev inte rädd förräns han var hemma och skulle sova. Då grät han hysteriskt och hade svårt att andas. När L kom in i Lowes rum så var han blå om läpparna. Jag låg hos honom så han lugnade sig, och sen fick han somna i min säng. Men nu är allt som vanligt, det är bara C.R.O.S.S som gäller!!

Nästa vecka börjar även dansen, Disco Kids. Och Alvins judo börjar oxå. Vi ska prova och se om det är något för honom. Jag tror det.

L har varit hemma några veckor nu med diskbråck på 2 ställen. Han är sjukskriven till 9 september. Han är bättre nu, men den ena dagen är inte den andre lik. Nästa dag kan det vara värre igen.
Jag hoppas att firman han ska starta sen funkar så att han kan sluta på sitt nuvarande jobb. Att lyfta flera ton per dag underlättar inte när man har problem med ryggen......

Idag har jag och syrran varit på Ikea, sen hem till henne och ätit lunch och sen till Plantagen och köpt blommor. Jag har svårt för pelargoner, men hittade några jag tyckte om och nya krukor till köket och en fikus med kruka till uterummet. Får ju lön imorrn så jag kunde inte shoppa mycket. Tur var väl det!!!

Klart Slut