JAAAAA

I förmiddags åkte jag och Alvin ner på stan och handlade en body till mig. Efter Lowes snälla kommentar igår så kände jag att jag behövde något helt under klänningen. Så då hittade jag en på Change, för billiga pengen! Kostade ordinarie pris 650:- och nu bara 195:-!!! Jippie! Inte lätt att hitta en body i min stl (70G) så jag blev verkligen överlycklig!!!
Nu kanske man ser lite smärtare ut. Men det blir inte lätt att gå på toa med knäppningen i grenen....kanske till en början, men inte senare på kvällen........*s* Äsch, det löser sig!

Milla är frisk och hänger på ikväll! Jag hämtar henne kl 16 så fixar vi oss det sista hos mig innan festen kl 18.
Ska kolla med syster yster om hon kan skjutsa dit oss, annars får L och barnen offra sig. Hem blir det nog taxi. Dyrt, men va fan! Hur ofta går man ut då?! Nu måste jag städa mitt sminkbord innan Milla ska komma. Ligger ju både det ena och det andra där...*s*

Hinner kanske inte skriva mera här ikväll, men det kommer nog uppdatering imorgon- antingen här eller på Cattes blogg.


*rataratara*


San Fransisco



Fick en så fin kommentar från Lowe nu ikväll när jag provade kläder "mamma, vad tjock mage du har".
Jag svarade att "jo, det ligger sju ungar i den!"  L var den duktiga pappan och sa att man inte säger så till tjejer. Lowe tittade mig och sa "mamma, du ÄR inte tjock, men DU säger att du är det...."
Lilla vännen, inte lätt att vara liten och lyssna på oss vuxna ibland.
Men jag vet nog vad jag ska ha på mig imorron. Har en klänning som suttit i garderoben några veckor med prislappen kvar. Det blir säkert bra.

Nu ska Pillan sova L bjöd mig på en San Fransisco och sen några varma mackor, så nu är jag trött.

Utmaning

Du ska öppna din bildmapp, sedan klicka på den sjätte mappen och välja den sjätte bilden. Lägg sen ut den i din blogg!Detta blev min bild!


Alvin lär sig cykla i tron att han kan allt när han har supermannendräkten- OCH DET FUNKADE! *asg*


Nedräkning, en dag kvar......

Japp, då är man ledig i flera dagar nu! Härligt!
Jag har hunnit med att köpa strumpbyxor idag och gott att dricka. Det blev Bacardi Razz, Smirnoff Ice och lite cider. Man vet ju inte riktigt vad man är sugen på så då får man ta lite olika. Pratade med Milla på messen och hennes karl har inte kräkts på hela dan. Jag hoppas att det inte blir mera än så då, och att restan av familjen I klarar sig.
Ganska bra bantningskur annars *s*.

Fick en så himla bra bild (eller en massa bra bilder, men de sparar jag på till sen) och tänkte att det stämmer ju såå bra!



Jag ska tänka på det sen när jag provar kläder till lördagskvällen. *asg*
Läste i Cattes blogg att vi blir hela 13 stycken tjejer! Fan vad skoj!
Och nu får alla passa sig när vi kommer ut på krogen.....*s*

Imorron blir det P.A.R.T.Y

FREDAG

Och efter fredag kommer lördag! Trist nog fick jag nyss ett sms, där Milla skrev att hennes F är magsjuk. Då följer hon alltså inte med imorgon på festen *snyft*. Vi får ta igen det en annan gång. Jag är så sugen på fest att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vet inte hur jag ska komma hem, bara.......Men hem kommer man väl alltid.
Idag på lunchen ska jag handla lite dricka och strumpbyxor. Tror faktiskt att det blir kjol ändå. (jag är ingen kjolmänniska...)  Igår färgade jag om mitt hår. Nu ser jag ut som vanligt igen. Ganska skönt.
Brukar man få grå hår när man är 31? Iof fick min mormor vitt hår som 30-åring så jag har väl inte de bästa oddsen att vara mörk för evigt. *s* Eller jag ska inte säga att jag fått gråa hår, de är faktiskt vita och blonda om vartannat. Kanske är det mina älskade barn som är orsaken till denna vackra hårfärg? *fniss*
Än så länge är det inte så farligt. Man upptäcker nåt ibland och får dåndimpen, men sen accepterar man faktan att man inte är purung längre. Fast jag känner mig fortfarande som 19......... Jobbigt det där. Man känner sig lika ung som alltid, men människan i spegeln ser inte lika ung ut! Undra hur man känner sig när man ser sig i spegeln och är 75?!

Lowe har fortfarande feber. När han fått alvedon så ligger han inte under 38,8. Hans hosta är hemsk och han har ont i bröstet. Jag börjar fundera på om han kan ha lunginflammation....? Ska be L kolla med läkare på telefon idag.
Den ungen går alltid med uppknäppt jacka (som vi sett när han hämtas på fritids) och ofta bara t-shirt och inget i halsen. Inte konstigt att han blir sjuk.....!

Ska snart åka och jobba. Sista dagen denna veckan! *weeeeehooooooooo*



Sjuklingar

Alvin var hemma igår för att han har sån hosta och snuva. Idag har båda barnen varit hemma. Lowe har haft 40-graders feber och hostar ända nerifrån bröstkorgen och det låter så ont. (han säger att det gör sååå ont att hosta!)
Jag hoppas att jag klarar mig, för nu är jag så inställd på fest på lördag, att jag dör om jag blir sjuk! Jag har köpt Esberitox och tar c-brus varje morgon. Måtte jag klara mig!
Har haft en hemsk värk i lederna i händerna idag, men nu känns det inget speciellt. Kanske är väderomslaget, som Åsa så klokt sa.

Idag har jag köpt ny hårfärg. Har precis tvättat det och torkat det något sånär. Ska om en stund börja om med färgproceduren. Fan, en hundring bortkastad.....i onödan......Varför tog jag inte den mörka färgen på en gång?! (lätt att vara efterklok) Och jag tänker INTE lägga in en bild på hur håret ser ut nu. De som sett mig idag, det bjuder jag på. Åsa tyckte att jag såg ut som en punkare. (taaack.....eller?) Bara tuppkammen som fattades. Men imorrn är jag mitt vanliga jag igen. Skönt, men lite trist.

Bara fredag kvar! Sen är det ledigt i 3 dagar!! Och fest! Å vad jag är lycklig! *asg*




Misslyckat

Jag har misslyckats....Det är inte ofta, men nu har det hänt. Jag har färgat håret. Och det blev inte så vidare snyggt. Hade det här varit för 5 år sen när jag jobbade med kläder och kvinnor så hade detta varit jordens undergång (typ) men sen jag började jobba med killar so what ?Ok, jag tycker inte att det är kul, men va fan.Just nu kan jag inte göra nåt åt det! Jag missbedömde min utväxt sen tidigare färgning. Så min mittbena och hela hårfästet är RÖTT! och resten av håret ser nästan svart ut.  Och så får jag alltså se ut på jobbet imorrn. Kommer nog att köpa en ny hårfärg, och då är det så illa tvunget att bli mörkt i alla fall-igen. Och jag som ville ha färg!!! *suck*
Men men, så går det när man ska vara ekonomisk och göra´t själv.

Har fortfarande inte hittat kläder. Eller jo, hittade en top men orkade inte stå i den tröga kön. Så jag gick. Ska nog åka till Hälla på lördag när jag är ledig och hoppas på shoppinglycka! Har bestämt vad gott jag ska dricka....Smirnoff Ice!


*mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm*

Skulle behövt en sån nyss när jag tog av handduken från mitt hår...*s*


Brevis

Ojojoj, nu är det bristningsgräns här hemma. Mötte L i dörren. Jag gick in och han gick ut. Han hann berätta att de precis har ätit, för han vet hur barnen blir. De utnyttjar mig till max och säger att de är hungriga, fast det bara gått inte ens en halvtimme!! Och så är det nu oxå. Alvin gråter och spelar dramatiskt och tror att han ska svälta ihjäl!! Jag är benhård och säger att jag VET att han nyss åt......Tjaaa, muntert att komma hem NOT!

Imorse lämnade jag Lowe i skolan (alvin är hemma och dyngförkyld) sen drog jag och tränade med Åsa. Vi tyckte att vi var så duktiga att vi köpte en massa choklad till oss själva. (dubbel-dajm, dubbel co-co, Plopp cafe latte) Det var vitsen med den träningen *s*. Well well, vi försöker ju i alla fall.

Och min roliga brevbärare på jobbet! Vi har alltid skojat friskt med varandra. Han kom in idag med ett rör med planscher i.

Men vad kommer DU med idag då?????
- Inga dumma fantasier nu.....
Vad stoor den är......*s*
- Storleken har ingen betydelse. Heller liten å rapp än stor å slapp!
Men den där ser inte slapp ut........
- Hm, den är för stor för din mun ändå!!

Vet inte om han blev stött, men han avslutade med sin "hej då lilla hjärtat" ändå *asg*



Onödigt vetande

Visste du att...

                                 Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat
                                 tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe!
(Är knappast värt det...)


Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera
tillräckligt med gas till en atombomb
!
(Nu börjar det likna något!)


Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt
i
kroppen att det kan spruta 914,40 cm
!
(Oh My God!)


En grisorgasm varar i 30 minuter
!  
(I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)


En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör
!
(Ohyggligt!)

(Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)
  


Om du bankar ditt huvud in
i väggen gör du av med 150 kalorier I
timman
!
(Prova inte detta där hemma. Men kanske på
jobbet ...)


Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är
fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita
loss hannens huvud
!
('Älskling, jag är hemma! Vad f...?!')


En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd
!
Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.
(30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta??)



Havskatten har över 27000 smaklökar!
(Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)



En del lejon parar sig över 50 gånger om dagen
!
(Jag vill fortfarande va en gris
i mitt nästa liv - kvalitet framför
kvantitet!)



Fjärilar smakar med fötterna
!
(Någonting jag alltid har önskat att veta!)



Den starkaste muskel I kroppen är tungan
!  
(Hmmmmmm....)



Högerhänta människor lever
i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta!


Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa
!
(OK, det är nog bra.....)


En katts urin lyser under svart ljus
!
(Svart ljus.... ?)


En struts öga är större än dennes hjärna
!
(Jag känner människor med samma problem...)


Sjöstjärnor har ingen hjärna!
(Sådana människor känner jag också!)

Isbjörnar är vänsterhänta
!
(Om dom byter, kommer de att leva längre!)

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens
skull
!
(Men grisen då?)



Hahaha, I love sånt här!

jordens undergång

Har shoppat lite inför helgen idag. Det blev hårfärg (färgar nästan alltid vid den här tidpunkten på året, måste vara att man är så tråkad!), nagellack, ögonskugga och lite annat smått å gott.
Vet inte alls vad jag ska ha på mig heller, hittade inget på lunchen. Det är så himla konstigt mode, eller är det jag som börjar bli gammal?!...Näe, jag är ju bara 31. (shit, det måste vara modet....)


Måste bara klaga på alla gamla pensionärer som kommer in på jobbet! JAG BLIR SÅ TRÖTT!!
Varför inte öppna en långvårdsavdelning på en gång...!

De ser trevliga o glada ut på bild, men i verkligheten är de fruktansvärda!!
(det är inte tanterna på bilden jag riktar allt skit emot)

Och nu när medierna berättat att alla glödlampor ska förbjudas from september....DÅ TROR DE ATT DET ÄR JORDENS UNDERGÅNG! *suck* Man får berätta om och om igen, för den ena pensionären efter den andra, att det finns andra lampor som ersätter dessa jävla glödlampor. Och för er som undrar här så kan jag berätta att klara glödlampor kommer att finnas kvar och avverkas år efter år med en wattstyrka i taget. Så fråga inte mig mera!!!! Då skriker jag!

Sådär ja! Nu ska jag försöka bli munter igen. Som värsta schizofrena häxan. Glad- sur- glad.........*S*
Men visst är det jobbigt med att alltid behöva vara glad mot jobbiga människor? När man helst vill skaka om dom, eller bara skrika rakt ut "Är du dum i huvve??" eller bara vända på klacken och gå. Då står man där och ser glad och trevlig ut. Egentligen står man och biter sig i läppen så att det smakar blod i munnen och naglarna skär in i handflatan.....

Imorgon bitti ska det tränas minsann! Innan jobbet ska det svettas och stånkas. Och jag pratar inte snusk, jag pratar t.r.ä.n.i.n.g.


Det händer!!!

Jag la märke till det idag!!! Det händer!!!!
Det brukar vara mörkt när jag lämnar barnen på morgonen, men idag var det ljust. Vi går mot ljusare tider, kära vänner!
Guuu´så underbart. Nu är humöret på topp igen.

Ska snart till jobbet. Åsa är ledig och då är det inte riktigt lika skojsigt, men det är ok. Halv tio kommer säljaren från Philips. En ganska tråkig människa, men det är de flesta resande säljarna måste jag erkänna. Vilken tur att jag inte är resande *s*.

Lowe har gjort en raid här hemma. Han har tillverka blompinnar på sitt rum med motiv, så i köket står det en stjärna och i vardagsrummet en bil.....och en hel trädgård i en blomma. Ganska skoj! Han har lixom bara satt dom där utan att säga nåt! *asg* Vilken rackarunge!

Dags att göra sig redo för en dags arbete.

Hej

KUNG!

Idag är man kung igen! Lönen har kommit! Jag har shoppat jeans, ascoola skor (först var de skitfula, och när jag titade igen så såg jag möjligheten...*s*) och handlat en himla massa mat efter jobbet. Jag känner mig så glad när kontot är laddat. Tyvärr så ska ju räkningar betalas snart, och då är Pillan inte lika lycklig längre. Men nu har jag så himla mycket att se fram emot....tjejfest på lördag, mässa i 2 dagar med Joe Labero-show och middag och hotellnatt, sen efter det är det bara några veckor till kryssen med Milla och F, sen är det några veckor till smålandsresan...... Ja, ni ser! Jag har en del morötter tills våren kommer och gör mig glad.

Imorgon på lunchen ska jag leta hårfärg. Känner att det är dags att göra något. Bort med det mörka! Jag vill ha färg!!
Kanske titta efter något att ha på mig på lördag....vet inte alls vad jag vill ha. Kommer att bli så skoj att få umgås med brudarna! Dricka gott och skaka loss.

Nu vill Lowe kramas! ((ligger i sängen och ropar)

surtanten är besegrad

Jag är glad igen! Och det är tack vare Milla! Och att messen fungerar igen. För annars hade inte Milla kunnat göra mig så himla glad.  Tack, sockerpullan! (*asg* igen!)
Det ska bli så himla kul att få åka på kryssning med dig, Milla, och din F. Känns som en evighet tills det är dags (3 veckor, bara) men vi hinner ju ha skoj innan dess. Party på lördag!!!!


Milla                            
Milla                                                             &                 Pilla

PARTYPINGLORNA!!!

Surtanten är tillbaka

Jag blir galen! Snart slänger jag datorn i väggen. Får inte upp messenger, kommer in på mailen men där hakar det upp sig- allt blir som fastnaglat. Jag hatar sånt! Jag vill ju att allt ska gå SNABBT! Pronto!
Är det flera som haft problem?? Det är såååå nära att jag går och köper en ny laptop.........

Är en riktigt grinig bitch. Blev sur strax innan L kom hem från jobbet. Vet inte varför, men sur- det är jag! Häxan Surtant is back lixom. Jag kanske är i den fasen i månaden utan att jag vet om det? Efter jag fick min spiral så har jag sluppit allt vad kvinnliga problem heter, så vem vet...?(i fem års tid. Snacka om lyxigt)  Småpetitesser, varför ska man alltid ha en anledning till allt?! Min kropp vill att jag ska vara sur, helt enkelt. Nemas problemas.

Nu åkte L och Lowe till affären för att lagom-handla. Inte storhandla, och inte fishandla. Lagom, som allt annat svenskt.
Han undrade om alla skulle åka, men det är skönt att vara hemma när man inte är på humör. Och smidigare om han tar ett av barnen med sig. Så så fick det bli. Jag och Alvin- som vanligt.
Konstigt att det har blivit så......Pappa/ Lowe & mamma/Alvin. Tror det sitter i sen Alvin föddes, jag tog hand om honom och L tog med sig Lowe överallt. Lite tråkigt.....men så är det ju! Jag var ju alltid pappas flicka. Nu i vuxen ålder är det ju inte så. Men det satt i till tonåren.

Nu ska jag hjälpa Alvin att städa upp sitt Flexi Trax innan det är matdags.

Våfflor it is!

Japp, jag gjorde våfflor. Hade inget paket med våffelgrejs, så jag fick göra egen smet. Men eftersom jag har kokbok så blev det inga problem. Och gott blev det! Titalt blev det 13 våfflor. När vi var färdiga så var det soprent! Lowe åt 5, Alvin åt 4 och jag åt 4. Stackars L får inga, men det är ändå inte så gott att värma.


Våffelmakerskan är igång!!


Jag var ju ute och skottade i förmiddags. Stod och tittade ut när jag gjorde lunchen. Fy vad grått, trist och slaskigt det är ute. Inte undra på att man känner sig trött hela tiden.

Titta!



Det är 6 veckor sen det var jul. Om 20 veckor är vi i mitten av juni. De 6 veckorna gick fort, så snart är det sommar!

Optimist, javisst!


laga lunch utan kokbok?!?!

Nu är det lugnt här hemma. Eller ja, jag hör ju barnen skratta och ha skoj, men det är ju bara roligt. De sitter nere i biorummet och spelar Digimon mot varandra. Jag har suttit och väntat på att nån ska bli arg och ledsen, men näe....det går ju riktigt bra idag! *peppar peppar*

Ska snart sätta igång med lunch. Tror det blir pannkakor med glass o sylt idag. Det var superlängesen! Eller vänta!! VÅFFLOR! Å vad mumsigt det vore. Ska genast ta och titta om vi har sånt pulver. Annars blir det till att ta fram kokboken.
En del av er höjer säkert på ögonbrynet när man måste ha en kokbok för att göra pannkaks-/våffelsmet, men jag kan inte laga mat. Inte utan en kokbok!

Fast nu är nog tvätten klar i maskinen. Ska fixa det först. Ut med det rena ,in tumlaren och in med nytt skitigt i maskinen. In å ut bara. Det kan jag ialla fall! Man har ju en del talanger, fast de jag har innefattar inte just matlagning. *s*


svordomar

Den här morgonen har varit tuff. Har vaknat till och från att Lasses mobil har larmat, han jobbar ju 6-15 idag. Hela tiden har jag tänkt "ska han inte stänga av snart!!" men den slutar ju pipa efter ett tag. Men sätter igång efter några minuter igen. *suck* Så när jag tröttnat och Alvin kommit in till mig så sa jag åt honom att säga åt pappa att stänga av den. Men det fanns ingen pappa hemma. Han hade redan åkt till jobbet och klockan var ju halv sju. Han hade alltså glömt att stänga av och dragit till jobbet. (mobilen låg i vardagsrummet)
Jaja, gick upp o stängde av den förbannade telefonen. Gick och la mig igen. Och då börjar Lowe bråka med Alvin. Jag tror jag blir galen!!! Upp och skälla......jag hatar att skälla. Stänger min sovrumsdörr och somnar till slut om. Då ringer L från jobbet. "Är det bra?" Va fan! Rabblar upp allt som är fel och svär lite emellanåt. Sen går jag upp.

Nu ska vi äta frukost. Sen ska barnen spela tv-spel. Och jag ska skotta bort all jävla slask som ligger framför huset.....man vet ju aldrig, fryser det på sen så får vi ett helvete.

Fan vad jag svär! Måste sluta med den skiten!

mormor

Gick in på min kusins blogg nyss, och jag fick en sån saknad i kroppen!!
Hon skrev om släktträffarna hon saknade. Jag saknar dom oxå! Alla slöt upp hos mormor o morfar, ALLA!
Mormor var den som höll ihop oss, hon fixade och donade med mat, klappar, ja precis allt.
Mormor finns inte mera. Inte träffarna heller........(Nu i julas hade morfar gjort ett försök till en träff, men han hade glömt att bjuda in oss. Fick veta i sista stund men då var jag redan uppbokad.)

Jag har aldrig mött en människa som min mormor. Hon var godheten själv. Rättvis som få. Och så full av kärlek.
Jag önskar att jag kan bli som hon. En dag önskar jag att mina barnbarn kan känna samma sak för mig, som jag känner för min egna älskade mormor......

Carola

Vilka flashbacks!! Såg precis programmet om min forna barndomsidol....



Carola Häggqvist!!!!

Hon var ju den bästa, tills hon började predika och larva sig.
Men vad roligt det var att se gamla klipp och höra gamla låtar. Kände mig som 10 år igen!

Tänk......

Tänk att få göra som man vill.......

vara hemma, umgås med barnen, umgås med vänner, motionera, resa, shoppa utan att behöva tänka "har jag verkligen råd med den här oxå?", BARA VARA!

Kommer man nånsin dit? Barnen hinner ju växa och bli stora. Det är ju NU som man vill ha dom nära, ta vara på varje sekund...för snart är de vuxna och flyttar hemifrån.........Resa kan jag göra när jag blir pensionär!


Fy vad jag älskar dessa nyvakna underbara killar!!!!
Kortet är taget på Alvins 5-årsdag, december 2008.




orättvis lördag

Vilket snöblaskslaskskitväder det är idag!!! Imorse var det jättefina stora flingor som dalade ner, men det övergick ju till regn o slask. Så himla tråkigt!! Och de stackars barnen som såg förhoppning om pulka, snögubbar osv.
Själv så har jag stått torr och varm på jobbet och inte alls längtat ut. Bara hem. Har lite ont i huvudet......går säkert över ikväll när man sjunker ihop i soffan och bara kopplar av. Annars vet jag andra knep, men sånt hör inte hemma här! *fniss*

L och barnen har varit på Pizza Hut idag! FYYYYY vad ORÄTTVIST!! Jag har inte varit där på år och dar....hade faktiskt glömt bort att de fanns. Men L hade glömt bort lördagsgodiset, så jag och Lowe har precis varit på affär´n. Varsin påse till barnen och en till mig. Det är ju faktiskt lördag!!! *ursäkter ursäkter*

Jag måste nog gå och köpa mig lite karaktär i en karaktäraffär!

Idag är jag himla sugen på att köpa hund. En som jag kan ta med mig ut på några varv i spåret. Och ganska mysigt att gosa med på kvällarna och bara ha omkring sig. Men det funkar ju inte med de arbetstiderna vi har idag. Men man kan ju alltid drömma sig bort en stund. Jag tittar lite på hundar på Blocket och det finns ju så många fina. Men men....inte än.

Nu ska jag fixa till lite läsk och en alvedon.



Let´s dance på G

Äntligen sitter man som en soffpotatis och tittar på tv. Har precis sett Carl- Jan som påstår att dansen " vibrerar i stjärten". Eh??  Hur tänkte han nu??......
Foto: Tolla Robertsson


Har gjort en fruktsallad som snart ska avnjutas. Var hungrig när jag kom hem, så jag gjorde 2 hamburgare. (själva köttet var såklart färdigt, köpt alltså) Mycket gott.
Tack Lina, för ditt tips på goda nyttiga saker! Ska absolut testa det!!! Jag måste ju börja tänka på vad jag äter. Jag vet att jag har tjatat om det länge här nu, men jag tror att  jag försöker intala mig själv att det är dags!! Det ska bara gå in ordentligt.....och tyvärr så verkar det ta ett tag *s*.

Nu ska jag titta vidare på dansarna.


Godmorgon ?!?!?!

Godmorgon!!!!
Och varför säger man just god ?? Är den verkligen det?
Tja, varför inte! Just idag har jag inte behövt tjata på barnen, jag har inte blivit arg för att de inte lyssnat (som händer sååå ofta) och de kom i tid till dagis o skolan. Och så är det ju fredag....Let´s Dance ikväll, lite gottis kanske....eller ska man slå till på en fruktsallad med lättglass? I så fall måste jag be L handla.
Det finns ju faktiskt goda alternativ till godis, men man glömmer lätt bort dom.

Den här dagen hade ju varit bättre om man fått lön, men den kommer på måndag. Den som spar han har- men just nu har jag ingenting. Ska slänga i lite bensin i bilen på väg till jobbet, och det blir inte så mycket, En hundring, typ. På måndag ska den få så den tiger. (bilen alltså) ....Så fullt det bara går!!!!

Nu måste jag fixa färdigt innan jag ska tanka och hämta lilla Åsa,

nytt utseende!

Nytt utseende minsann! Så kan det gå när man vill vara datanörd och få in en synlig besöksräknare. *s* Allt bara försvann.....Jag ska ta hjälp av Milla när det finns tid. Hon är superduktig på sånt här, ett riktigt proffs!
Men jag lyckades i alla fall ordna det här alldeles själv, jag är inte HELT tappad bakom en vagn. *fniss*

Idag gick jag som sagt och hämtade min älskade son tidigare i skolan. Inte så poppis.....


Inte den bästa bilden, men det är en väääääldigt ledsen och arg Lowe som inte ville gå hem!
Känns ju sådär att försöka vara snäll och ta hem honom tidigare, NOT! 

Ska snart se färdigt på den 6 timmar långa filmen som vi tittat på i 2 dagar nu. 

Ganska ok. Tillräckligt för att vi ska titta klart på den........
Och det är dags- NU!
 

Kajko

Jag har gjort nåt riktigt tokigt med min blogg. Allt är kajko. Det enda jag ville göra var att lägga in en besöksräknare. Men dataidiot som jag är så fixar jag inte det. Så nu syns inget av mina inlägg. Dags att börja om?

slappt

En ledig dag och vad gör man?? Joo, man sitter på sin feta häck med datorn i knäet medans Alvin kollar på tv. Vi har iof ätit lunch och hämtat in post och dammsugat, men så mycket mera är det inte. Ska snart ta en promenad och hämta Lowe, tänkte jag. Då får vi en dos med frisk luft och snö i håret. Ikväll ska jag följa med Lowe till karaten. Det är första gången jag ska vara med och se honom "in action". Ska bli roligt! Och HAN tycker att det är superskoj! Mamma ska följa med!!!! Det är den stora nackdelen med att arbeta affärstider, man kan aldrig följa med barnen på deras aktiviteter...Känns inte som om man är världens bästa mamma då, fast Lowe hävdar att han verkligen tror att jag är det! Det känns varmt i mammahjärtat att få höra det. *ler* Nu är det slut på tv-tittandet för lille Lundin. Dags att hämta storebror i skolan!

Award

Åh, ännu en award!!! Tack, Pernilla/Gnarpy!! Jag blev väldigt glad av just denna



Att vara mamma är inte ett lätt jobb. Man ska vara kärleksfull, tillrättavisande, rättvis, uppfostrande, sjuksyster, lektant, hushållerska, kramgo, principfast och lagom sträng. Samtidigt är man livrädd för att barnen ska hamna fel bland bilar, psykopater, vassa grejer, dumma kamrater, djupa vatten och allt annat som kan vara farligt. Man ser annorlunda på livet sen man blev mamma....man är inte odödlig längre och man ser inte alla möjligheter längre. Man ser farorna först, så var det inte förr. Då var det istället lockande med äventyr och lite fara. Ja, så är det att vara mamma. Och jag är en stolt sådan!

Nu skickar jag denna award vidare till

Camilla
Catte
Susanne

Mina vänner som är goda mammor, samt Sussie- min kära kusin.

Alvin & Mamma

Idag är jag ledig. Alvin oxå. Så vi har en Alvin-mamma-dag. Just nu sitter vi och tittar på TMNT. Ninja Turtles alltså.
Jag ser att det behövs dammsugas så det ska jag ta tag i om en stund. Får väl göra det efter filmen, annars blir det liv på pojken. Kommer själv ihåg hur frustrerande det var om mamma satte igång dammsugaren när man tittade på tv.....



När L hämtade Lowe på fritids igår så var vantarna tillbaka igen. Rena! Jag antar att någon fått hem dom fel, och tvättat dom eftersom de var så leriga och blöta. Tack för det! Och en utgift mindre, trodde att det var dags att köpa nya. Igen.

Igår åt jag en himla massa choklad, hade ju den där Alladinasken. Var så himla mätt när jag vaknade och mådde dåligt. Jag mår nästan alltid dåligt när jag vaknar, och det är pga allt skräp jag stoppar i mig!!! Jag MÅSTE sluta med dumheterna. Jag önskar att jag hade en liten pt som var med mig dagarna i ända. Peppade mig, rättade mig och gav mig bättre alternativ om jag ändå var tvungen att stoppa i mig nåt. Och gjorde mig sällskap i spåret, drog med mig till gymmet........Men det är bara kändisar som har ett sånt liv. Inte lilla jag..........

Nu ska jag ägna mig åt Alvin och hans film.


Sergel Plaza

Åh, idag när jag kom till jobbet så berättade min chef att jag ska bo på Sergel Plaza om två veckor. Efter Joe Labero-showen slipper jag åka hem, så jag får en smarrig hotellfrukost istället. Inte helt fel.

Fyndade på Ica imorse. De sålde Alladin och Paradis-askar för 32.50. Tyvärr fick man bara köpa en ask. (eller ska man säga "som tur var"?) Så nu har jag lite att gotta med ikväll när barnen lagt sig. Igår var det gott med semlor, chips och choklad. Jag vet, inte bra. Ska snart ta nya tag, hårda jädrans nävar för att ta tag i min egen krage. Vill ut och springa spåret men det är alltid så himla mörkt när jag kommer hem. Vågar inte själv...Då känns det som att träden och mörkret kommer närmare o närmare och så kan det ju finnas ett psykbryt lurandes i skuggorna...... Lite fånigt kanske, men jag är mörkrädd.

Lowe funderade igår när han la sig på att vi skulle flyga i sommar. Då frågade han om Gud vet om planet ska krascha? (vi är inte ett dugg religiösa eller troende på nåt vis) Jag vet inte, sa jag då. Då sa han: "om gud visste, då skulle han inte sätta sig på det planet!" Näe, det är nog sant..... Och sen måste man vara snäll mot honom, för annars får man inga presenter..... Men Lowe, nu tänker du ju på Tomten!!!!  Jaaaa, det gör jag!!! *asg*
Både jag och Lowe fick oss ett gott skratt! Han tror inte att varken tomten eller gud finns på riktigt, så han har glimten i ögat när han pratar om det. Allt är bara sagor...............

morgonbestyr

Varför är det likadant varje morgon? Var är termobrallorna? Vantarna? Ryggsäcken? osv osv
Varje morgon ringer man den man är gift med och frågar alla dessa frågor. Oftast hänger ytterkläderna kvar på dagis/fritids, precis som idag. Men L hade inte hittat Alvins kofta. När jag kommer dit nu på morgonen så hittar jag koftan, 2 st långärmade tröjor, byxorna han hade på sig när han lämnades där (han hade extrabrallor på sig hem för att det var så blött igår) och hans termobrallor och vantar.
Däremot hittade jag inte allt hos Lowe. L hängde in hans termobrallor o vantar i torkskåpet så de skulle vara torra när han kom på morgonen. Bara brallorna var kvar.......Det är alltså andra gången på kort tid som han tappat bort (i det här fallet så vet jag ju att det är någon som tagit ) hans vantar. Och såna vantar är inte billiga!! Fan det är ju nästan en hundring paret! Jag hoppas att de kommer fram under dagen, nån kan ju faktiskt ha tagit fel.

Imorse ville Alvin prompt prata med sin pappa i telefon. Så han fick ringa upp och det enda han säger är:
Hej pappa!.......vet du.........när ska vi åka på semester? Jaha........ Och så ger han luren till mig. Enkelt!
Jag trodde att det var något viktigare eftersom han stod  grät hysteriskt när jag la på luren efter mitt samtal med L.

Nu ska jag åka till jobbet.
En dag till.
Ledig imorgon.
Najs.

rumpspark

Idag kom den som ett brev på posten, bokstavligt talat. Jag har tänkt men aldrig kommit till handling. Sen får jag lite panik att jag bara kommit iväg till gymmet 2 gånger, kört crosstrainern hemma en gång......va fan, jag måste komma igång! Men jag ska nog inte träna nu när det inte känns 100. Jag får lugna mig några dagar. Och vad var det som kom på posten, kan ni undra?

'


Jo, posten kom ifrån Vårruset! Som en liten spark i arslet!


Men den sparken tar jag en annan dag, för idag kom den efterlängtade gratiskupongen på SEMLOR från affären. Världens bästa semlor! Och så får man 2, och då vet jag, att jag får 1½ för L vill oftast inte ha en hel. *mmmmm*
Jag avskyr att vara en sån himla gottegris, men det är så jag är. Jag vill inte avstå sånt som jag tycker om.....  Om jag motionerar flera gånger i veckan så kanske min lilla mage försvinner ändå.....

Idag har jag fått veta nåt skojsigt. När vi är på mässan så bjuder en leverantör med oss till Joe Laberos show med middag!!
 Och jag ska inte gå på mässan 1 dag, nä, jag ska vara där i 2 dagar! Perfekt!!! Lite synd att jag är borta på ´s födelsedag. Men i vanliga fall hade jag jobbat till 18 ändå, så det spelar ingen roll. Vi får fira på helgen istället.

Nu ska jag äta  min semla!!!


snabbis

Jag hinner in här en snabbis innan det är dags att åka till jobbet. Barnen är redan lämnade där de ska vara.
Idag ska Lowe prova på en ny karateklubb. Han var på sin "vanliga" igår, sen den nya idag och den nya är även på torsdagar om han ska fortsätta där. Vi får väl se hur det blir.

Annars idag? Tja...lite trött som vanligt. Ont i muskler, snöt ut en massa äckligt snor på morgonkvisten, allmänt seg.....Men jag är inte sjuk. Jag jobbar så länge jag inte har feber eller kräks. Har alltid varit envis och jobbat, många gånger med feber genom åren. Men det är sån jag är. Jag bangar inte för minsta lilla grej.

Nu håller L på att borra en himlans massa hål i vårat köksgolv. Han ska isolera mera, det är kyligt på golvet där eftersom pelletsförrådet ligger under utan uppvärmning. Då får han ju testa sina nya grejjer, perfekt!
Funkar det bra så får han fortsätta med alla sovrumsgolv. I love varma golv! Inte kul med kalla golv när man stiger upp ur den varma sängen på morgonen. *huuuuuu* I badrummet går det inte att borra så, tror jag, Men dit ska vi ju ha golvvärme när det görs om. Nån gång........

Nu måste jag kila

Fettet sitter fast

Börjar få smått panik att jag inte kommit igång ordentligt med träningen. Livbojen runt midjan gör sig påmind och jag vill inte gå igenom en sommar till med att känna mig obekväm....i bikini alltså..... Jag hoppas att jag är pigg på onsdag så jag kan träna innan jobbet.
Och det där med sockret gick ju sisådär. Inte alls. Bara några dagar men sen så sket det sig. Som vanligt. Jag hatar socker! Men det är ju så in i bomben gott!!!!!

Alvins ena framtand har blivit lite lös. Lowe fick panik för att han vill tappa före lillebror...men sånt kan man ju inte påverka. That´s life!

Nu ska jag fortsätta kolla på dokumentären om den stackars vuxna kraken som aldrig haft sex med en kvinna, eller sig själv heller för den delen,,,,,,,,Sen är det dags för John Blund,

Natti

Måndagsnöje

Jag vet inte vad som pågår i min kropp. Har ont i vissa muskler (som träningsvärk, typ), varm i öronen och frysen till och från. Åsa hade likadant på jobbet, jag hoppas att vi kryar på oss. Jag är inte den som klagar i första taget, jag biter ihop och håller masken. Vill inte att folk ska mjäka med mig, och jag blir ju inte friskare för det. Så jag är inte sjuk. Jag säger till när jag är sjuk- och då är jag SJUK.

Har inte hänt nåt särskilt. Jobbat, hämtat Alvin hos farmor efter jobbet (Lowe var på karateträning) och hem och sorterat en hel korg med ren tvätt.
Sitter å gäspar och väntar på att Lipstick Jungle ska börja. Trodde att det skulle börja nu kl 20, men får kolla på Extreme Home Makeover i en timme först.

Måndagsnöjet........

Hoppet finns

Fortfarande friska....Är lite uppkörd och illamående, men det är inget ovanligt för mig. Så jag är inte orolig. Jag tror faktiskt att vi klarade oss denna gång. Tänk att vi har mött magsjukebacillerna men gav dom på moppo! Här har de inget att göra.

Idag är det en ny dag, en ny vecka.....En vecka kvar till lön. Nedräkningen dit pågår, och alla förstår väl varför. Pengarna tryter nu. Som för de flesta i mitten av januari.
Jag ska försöka vara mera ekonomisk i februari. Men det är ganska svårt med både  tjejfest (och krogen) och kryssning. Då finns det ju en ganska stor risk att pengarna rullar......Men det är ju roligt!

Nu måste jag snart åka.

Have a nice day!

Färdig!

Jag hann ganska precis färdigt med badrummet tills L kom hem. Bara spegeln var kvar att sätta upp för att det inte hunnit torka ordentligt. Men nu ska ni få se

Före


Efter

Nu tänker jag inte måla om flera gånger, för nästa gång är det totalrenovering som gäller med kakel å klinkers.
Kan berätta för de som inte visste det, att vårat najsiga badrum från början var turkost på väggarna med turkos toalett, turkost handfat, turkos bidé och ett turkost badkar......*my god vad tänkte de på??!!*

Nu ska vi snart åka och handla mat. Imorgon börjar en ny vecka. Näst sista veckan i januari. Snart februari. Snart är det ju nästan VÅR!!!! *s*


Supermorsa

Känns som om jag är det idag, supermorsa alltså. Jag har tvätt i maskinen, lagat lunch (kyckling och ris) samtidigt som jag målar badrummet och hjälpt killarna med sina tv-spel..... Stressat fram och tillbaka, hit  dit. Men det är väl bra att man är sysselsatt gissar jag.
Tänkte att jag skulle hinna färdigt med badrummet tills L kommer hem från jobbet. Han slutar om en timme, och först ska vi äta färdigt lunchen (håller på för fullt medans jag skriver här) och diska efter oss. SEN ska jag fortsätta måleriet!
Tror att det blir på håret att jag hinner......

Nu ska jag börja med disken. (fortfarande ingen jävla diskmaskin)

Vi är vakna......

Vi är alla friska! Än så länge....Är vi fortfarande friska imorgon bitti så har vi nog klarat oss. Ikväll har det gått 48 timmar sen barnen träffade Adrian (den magsjuke).

Jag har fått ett riktigt ryck! Idag ska jag måla om i vårat orenoverade badrum! Köpte ju nya kakeldekorer och då måste jag bara fortsätta. L tyckte att jag var onödig eftersom vi ska renovera så småningom, men fram till dess så fixar jag om lite på egen hand. Så nu har jag hyllor att skruva ner, lampor på väggen att skruva ner, spegel o tavlor ska ner......SEN ska jag måla!!!! Ska ta före/efter-bilder och visa er sen. Vem vet, jag kanske gör en dumhet nu. Men va fan, det ska ju ändå renoveras sen.....*s*

Så nu har jag inte tid att sitta HÄR!


ska försöka sköta det snyggare än de här grabbarna.....*s*


åå vad jag känner efter

Jag har fortfarande friska barn. De sover så sött nu, men Lina har berättat att hon blev sjuk 48 timmar efter Miltons utbrott på kräket- så jag är inte lugn förräns efter imorgon kväll.........

Milla hade gjort en Maga-Milla, så här kommer en Manga-Pilla, *s*
Ganska roligt att latja lite,


Nu ska jag sova, för det är det bästa jag vet!!!!
Håll tummarna att vi är friska när vi vaknar.
Natti natti!

shit shit shit

Nu kommer jag att vara på gränsen till manisk hela helgen. Leta symptom och känna efter...... Vara på gränsen till panikfylld och bara fråga barnen "hur mår ni? Hur mår ni NU då.....och NU då?!" med fem minuters intervall.
Japp, syrrans grabb är magsjuk!
Och mina barn var där igår.....som bäddat för en najs kräksjuka hemma hos oss oxå med andra ord.
I hate magsjuka!! Jag hugger hellre av lillfingret än får den skiten. Men nu ska vi inte mla fan på väggen, för än så länge så mår vi alla i familjen bra. (tar ett djupt andetag och tänker positivt)

Har nyss kommit hem från jobbet. Barnen är visst hos farmor medans L shoppar på alla gubbvaruhus. Ska väl fortsätta med moffandet från igår. L köpte 2 olika chipspåsar med 2 olika dippar och en Carte Dor-glass med brownies i........jädrans vad vi tryckte i oss fet igår.....*very najs*. Måste träna! Kanske kör lite på crosstrainern imorgon bitti. Jag har ju ett mål att klå. Vårruset 2009, under 30 minuter. I dagsläget har jag ingen kondis alls, så jag har mycket att jobba på.
Milla, vill du hänga på då? Eller, ja- ju fler desto bättre! Alla som vill kan ju hänga på!!!!

Nu ska jag kolla hur mycket som finns kvar i skafferiet, resten av familjen kanske redan har ätit upp allt?!
*springer iväg i en hast*

Fredagskväll

Fredagskväll. Skönt! Har lagt Alvin och Lowe ska lägga sig om 5 minuter. SEN är det kväll på riktigt, bara att slappa och glo på tv. Har en Rollopåse kvar och L ska köpa med sig chips och dip efter jobbet. Vi ska ju titta på Let´s Dance!
Hejar på Morgan men är väldigt nyfiken på hur Nicklas Wahlgren ska klara sig med bara 4 dagars träning....men alla på tv är ju så himla bra och klarar allt på minimal tid, så det ska nog gå bra.

Förresten så hämtade syster yster mina barn idag, så jag plockade upp dom hos henne efter jobbet. Då berättar hon att Adrian (hennes yngsta son) har skitit vatten och osmälta matbitar! (förlåt för detaljerna) så NU är jag skitskraj att ungarna fått baciller och så bryter det ut på dom och sen på mig och L........JAG HATAR MAGSJUKA!!!!!!!
Nu tänker vi inte mera på det..... *känner efter om jag mår lite konstigt....näe....inte än.....eller jooo kanske lite....näe*

Jag har köpt nya kakelstickers idag, så det ska jag sätta upp i vårat orenoverade badrum, tänkte jag.
Jaha, det var ju intressant.....NOT!

Nu måste jag lägga Lowe så att det blir någon ordning.

Hej!

Bävan

Jag börjar få bävan för magsjukan. Hör folk hit och dit som åkt på skiten, och jag har egentligen inte så bra odds att klara mig....Stå i butik där det kommer mängder med människor som andas på mig dagarna i ända. Vad har de för baciller och virus!!??!! Och sen det klassiska- dagisbarn! Är ju som bäddat att få magsjuka.
Har de senaste åren fått just magsjuka i början av februari. Är det nedräkning nu, eller klarar vi oss i år?
Det är frågan....................



En Rollo-påse senare

Då har man hunnit med lite till. Ena Rollo-påsen är slut...Alvin gick till sin kompis Jacob mellan 14-16 så så hade jag tid att surfa och käka snarr. (fy mig, jag vet) L skötte hämtningen av Lowe på fritids.

Jag har tittat på resor, men vet inte riktigt vart vi ska. Två veckor för familjen utomlands kostar ju som att renovera badrummet, typ. Men resa det ska vi! Och jag kan knappt vänta tills jag får åka till värmen, för här håller man ju på att frysa ihjäl! *brrrr*

Har bokat in min och Millas spa-grej på kryssningen. Klockan 10 "dagen efter" ska vi få fotbehandling "De Luxe".....Samtidigt får man nackmassage och så var det nån mera massage.....*funderar*. Skönt blir det iaf.
Och sällskap av varandra, för det är för 2 personer. Mysigt!


Mycket att se fram emot..............

fattiglapp

Nu är jag och Alvin hemma! Hann precis till logopeden imorse, kom in och anmälde oss i receptionen kl 8:13 *pip*. (hade till kl 8:15) Alvin var väldigt stissig där idag. Man kunde tro att vi gett honom något preparat till frukost....men det gick hyfsat ändå. Nu tyckte logopeden att Alvin var så stor att han fick en egen läxbok. "Alvins läxbok" men en stor fin Blixten på framsidan. Han blev så stolt att han fått en läxbok, må ni tro!
Efter det besöket så gick vi in i sjukhusets cafeteria.....mmmmm, jag FÅR faktiskt fika, det är väl inte så farligt?!


Tårta ville han ha, minsann! Själv så nöjde jag mig med ett wienerbröd och en konstig dammsugare med kaffesmak. Jättegott! (70 spänn)
Sen åkte vi hem till pappa (morfar) en stund och hälsade på. Tackade vänligt men bestämt nej till fika. Liiite karaktär har jag kvar. *S*
Sen åkte vi till Hälla Shopping. Köpte ett par vantar till Lowe, IGEN! Den ungen tappar bort saker i skolan hela tiden! (90 spänn). Sen hittade jag ett par skor på rea till mig, som jag ska ha på jobbet. ( 199 spänn)
In på Toys´R´Us och köpte 3 st playmobilgubbar till Alvin och lego till Lowe. (120 spänn)
Sen till min favvoaffär!!!


Käkade lunch, köttbullar till oss båda (83 spänn)  och två påsar Rollo-godis (30 spänn).

Varför är man alltid så himla fattig redan i mitten av januari varje år?! Jag var pank innan dagens datum, men nu är jag verkligen fattig. 11 dagar kvar till lön........
Matlåda......det är lösningen!!!!!

 

Vad är sovmorgon?

Jag är ledig idag, men fick gå upp tidigare än när jag jobbar. Vi ska åka nu, för Alvin ska vara hos logopeden kl 8:15. Jag ska ta med kalendern dit och ändra nästa tid som även den är kl 8:15. Hur *** kan L sätta upp såna tider på mina lediga dagar? Jag har ju fullt upp med att lämna på skolan som det är ändå.......

Dags att borsta tänder, duka av frukost och se till att Lowe kommer till skolan först.

Hörs sen!

Jag känner pressen!

Har en del som kikat in under dagen, men har ju inte kunnat uppdatera mitt liv förräns nu.......
Here it goes!

Vaknade imorse inställd på att träna efter lämningen av barnen. Som tur var så hade Åsa inte ork idag, så jag åkte hem istället och duschade innan jobbet. Jag kände mig inte 100% pigg, så det var nog bra att skippa träningen. (men vem har sagt att jag är 100% frisk för övrigt?)
Och shit vad halt det var imorse!!! När jag lämnade barnen så behövde man bara nudda gasen så sladdade man, på raksträcka!! Lowe trodde att jag stajlade för att det stod några killar vid busshållplatsen, men så var absolut inte fallet! Det var ju likadant överallt, på varenda centimeter av vägarna i hela Hökåsen. *s* Jag kom iaf helskinnad dit och till jobbet.

Chefen bjöd på lunch idag. Vi diskuterade den lediga tjänsten, och min ex-arbetskamrat kommer tillbaka! Bossen ville kolla med mig och Åsa vad vi tyckte först innan han bestämde sig, och vi tyckte att det var helt ok. Så snart är allt som vanligt igen. (råa skämt, astrista skitbra skämt, knepiga skämt och värdelösa skämt som får oss att garva)

Imorgon ska jag och Alvin till logopeden. Jag hoppas att han börjar tänka efter när han pratar snart, för han KAN om man tragglar med honom. Annars så pratar han bara på- men slappt. Säger inte D, utan G osv. Ludd blir lugg.....kudde blir kugge mm mm. Numera ska jag vara stenhård! Öva, öva, öva! Snart börjar han skolan, och barn kan vara elaka- de har ingen mercy.
Måste hitta nya skor till jobbet imorgon oxå! Och det är akut! Tänk er varma, svettiga jumpadojjor som använts 10 timmar per dag i typ ett halvår........Not nice!  Har egentligen inte råd, men nöden har ingen lag. Jag tänker på mina stackars fötter och mina stackars medmänniskor. Man ska bry sig om varandra!  Värna om dina vänner!

Och apropå vänner...Snart tjejfest! Jag kan knappt bärga mig. Blir det Singstar, tro? ;-)
Jag vet iaf att det blir många tokroliga brudar, alkohol och en massa skratt. (kan vi inte bara snurra fram tiden så att det är NU på lördag?!?!)

Dags att sätta sig och såsa framför tv:n.



skiter i att skita i......

Wow, jag har spräckt 200 inlägg med några till däröver! Vilken energi jag har!! Man kan ju alltid försöka lura sig själv. *s*
Jag lurade ju mig själv med att tro att jag kunde motstå socker.... Sure Bernhard! Jag skiter i att skita i att strunta i socker!! Det är ju tortyr! Men jag ska inte köpa godispåsar på vardagarna, och gör jag det så ska de inte vara så stora.....
Jag fikar numera på jobbet. Men struntar nog i saften......ganska gott med vatten ändå. Typ.
Imorgon bitti är det träning som gäller. Om jag mår ok. För jag har som bomull i öronen och skållheta kinder. Ser ut som en generad fjortis i ansiktet. Har huvudvärk oxå, men den har Mr Alvedon tagit hand om en stund.
Jag hoppas verkligen att det inte blir mera än så här, för jag har varken tid eller lust att vara sjuk!

Något roligt som hänt idag? Ja, det är det! Jag har fyndat! Köpte ett par jeans, en tröja och två klänningar för totalt 300:-.!!
Annars inget särskilt.....har varit hos kiropraktorn efter jobbet och även fått massage. Det satt ganska hårt idag så han fick ta i så det smällde i hela ryggen! Kanske mår jag bättre i ryggen/skuldran imorgon.

Nu ska jag kolla in om det är något bra på tv.

Min första!!!.....

  • Jag har fått min första award på bloggen!



    Detta är "kriterierna" för denna award:
    Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta,
    inte upptagna av utmärkelser och själviskhet.
    Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Man ska också skicka vidare awarden till åtta stycken.


    TACK, Milla (Pilla Lilla Smilla)!!!!! Vad skojsigt!!!
    Och eftersom man ska skicka vidare den så börjar jag självklart med den jag fick den av!
  • Milla- för det sättet du skriver på....mycket kärlek där
  • Gnarpy- för att du delar med dig av din vardag, även sånt man egentligen inte vill veta *s*
  • Catte - du har så mycket energi!!!
  • Susanne- för att du pepprar verkligen min BlogLovin´ med dina eviga (oftast) roliga förklaringar till allt
  • Lina- för alla bilder på dina bakverk (dreggel)
  • Pernilla Wahlgren (fast eftersom vi inte är polers så ser hon inte det här....*s*) för att hon är så normal (FAKTISKT)
  • Anki- för att du delar med dig av alla glädjeämnen och sorger
  • Malin- för att jag kan ha koll på dig och alla dina barn ( Ja, alla barn.....4 stycken lixom...shit!)

Så vassego kära vänner!!!!


blä-frukost

Jag behöver sömn! Har varit så himla trött de senaste veckorna när klockan ringer. Barnen ska ju inte behöva tjata på sin mamma varje morgon att klockan har ringt sjuttielva gånger. Men så är det hos oss, varje morgon är likadan. Stackars barn... Nu sitter vi iaf och äter frukost, samtidigt som jag skriver här och barnen tittar på Nickelodeon. Så himla smart att ha tv i köket! Vi ska gå om 5 minuter, för Alvin börjar kl 8 och Lowe börjar 8:10.
Jag trodde att  min frukost skulle vara god, men det var den inte. Jag gillar lättfilen med jordgubbssmaken, men den var slut igår. Då köpte jag den med blåbär/hallon, och den smakar ju skit! Får kasta allt....*blä*
Igår handlade jag inte bara filen.....nä, det blev en godispåse oxå.......jag vet, jag är svag!! En riktig vek människa som inte kan stå emot. Men jag köpte inte så mycket som jag brukar, bara 2 hg.  Ååå, nu fick jag ångest igen!
Kollade på vågen nyss oxå, ingen förändring, lika som när jag började. 71,1 kg.  Imorgon bitti ska vi träna igen och då kommer jag nog in i rätt tänk igen. Jag hoppas iaf det.

Nu måste vi rusa!

vuxensnack med sexåring.....

Jag har varit ganska duktig idag. Missade frukost, men åt en mandarin när jag kom till jobbet. Mörkt bröd och frukt till fm-fika. Sen åt jag matlåda från Weight Watchers (jag bantar verkligen inte, men det skadar inte att vara nyttig). 
Men på eftermiddagen åt jag havreflarn med choklad på. 2 stycken! Jag ska ju undvika socker i veckorna, så jag har inte ens druckit saft på jobbet, bara vatten. (alla dricker kaffe utom jag- men jag har inte blivit så vuxen än)
Är ganska nöjd ändå. 
Alldeles nyss kom en av de svåraste frågorna man kan svara på till en 6-åring. Lowe frågade mig hur bebisar kan komma in i magen?...Han har ju länge vetat att det kommer in små bebisfrön i magen som växer sig stora, men han fattar väl nu att det är något mer som händer...... Jag var inte beredd, så jag svarade bara att det var lite invecklat och svårt att förklara för honom, Men då säger ungen: men mamma, berätta lite försiktigt då..."   Ja....*harkel*.....mamman och pappan kramas lite så kommer fröet in i magen.....räcker det inte så? Och det gjorde det visst, för han frågade inget mera *s*. Eller så tyckte han att mamma var värdelös att berätta helt enkelt. *asg* Han är ju så stor nu att det känns dumt att luras, men samtidigt liiite för tidigt att köra hela sanningen......ja, det kommer nog aldrig att kännas som rätt tillfälle.

Nu ska han sova, så jag måste gå och kramas en stund.....


minne fiskpinne

Vad pinsamt, men det är inte JAG som sett fel! Vi trodde att vi hade en skiva kvar att titta på, på Tarantinofilmen. Men det var L som läst fel. Det är bara en bonusskiva med inspelningsmatrial osv. *asg*. Så vi har alltså sett klart p filmen!
Istället så får vi titta på tv ikväll. Såg att det är en film med Ashton.....

A lot like love

Amerikansk romantisk komedi från 2005. Oliver och Emily träffas för första gången på en flight mellan New York och LA. Båda är säkra på att de är varandras raka motsatser. Tiden går och de träffas med jämna mellanrum under de kommande sju åren, men timingen är aldrig rätt. De kämpar med förhållanden, karriärer och separationer, de träffas oftare och oftare och berättar allt för varandra. I sökandet efter den stora kärleken kommer de på att det som de har tillsammans kanske är just det.

I rollerna: Amanda Peet, Ashton Kutcher, Taryn Manning, Aimee Garcia. Regi: Nigel Cole

Kanske kan vara något, jag minns inte om vi redan sett den. Risken finns ju.

Men nu minns jag en annan sak!!! Jag har ju tvätt i maskinerna!!!!! 


Gratis kläder

 KLICKA HÄR

Du börja samla ihop poäng som du sedan kan växla mot Presentkort på H&M eller Gina Tricot, som du sedan får leverade direkt i din brevlåda.
Kläder får man aldrg för mycket av, och inte pengar heller.....Vilken perfekt kombination!

Kom igen, bara!

allt kirrat

Sådärja! Nu har allt ordnat sig. Jag har köpt en kortläsare till datorn så jag kan lägga in bilderna från kameran. (tack så jättemycket för erbjudandet, Lina! Men allt är redan löst.)  Jag är alltid så drastisk och tror att allt måste köpas nytt, men det finns ju lösningar till det mesta.
Så nu na jag visa er mitt våriga fönster istället för det juliga som var tidigare idag....och våran smarriga (men onyttiga) lunch.

vårigt fönster

det våriga fönstret. Skönt att stakar och jox är borta!


lunch....världens snabbaste mat när det krisar i kylen......

Idag har jag även investerat i en bok som var väldigt träffande av det jag hann läsa i den i affären. Jag kommer nog få många idéer och mycket tips. Kanske en tankeställare dessutom. Jag hoppas att den kan ge mig styrka på den svåra godisfria vägen mot ett nyttigare liv ;-)



Nu ska jag kolla in SPA-behandlingar på kryssningen vi ska åka!!!


Vilket jävla skit!

Min kamera är trasig!! Det går hur bra som helst att ta kort, titta på dom osv. Men nu skulle jag lägga in bilder i datorn.....Då gick kabeln inte in i kameran. Jag trixar och fixar och sen gick det! Men inga bilder in i datorn....nähe......tar ut kabeln igen och ser att det är en bit borta i kameran där kabeln ska sitta.....*snyft* Min fina fina kamera...... Bara att köpa ny. Ska kolla med L först, som är en påhittig rackare, om det går att ordna på nåt vis.

Har precis ätit sen lunch. Och ja....det kanske inte går så superbra med nyttig mat *hmmm*. Jag hade inte så mycket att välja på i kylen/frysen, så vi åkte till Mc D. Har precis klämt en QP-meny. Lowe har blivit så stor så han äter en extra cheese till Happy Meal- eller så vill han ha en Big Mac & co. Jisses! Alvin är fortfarande liten så han är nöjd med ett Happy Meal med Chicken Nuggets.

Om en stund kommer L hem. Då ska vi till Fredrik o Milla. L ska kolla deras hus med värmekamera och då får jag umgås med Milla, mycket trevligt! Vi ska ju snart åka tillsammans på kryssning. (eller snart å snart....i februari)
Men först har vi en tjejfest att klara av! *yes*

Nu är L hemma, mot vännerna i Sherwoodskogen!

duktig tjeja

Nu är man igång då.... Vaknade imorse och klädde på mig och ställde mig direkt på crosstrainern. Fortfarande minus 0,5 kg fast jag ätit godis både fredag och lördag. Åt god glass med brownies igår oxå, när vi tittade på Tarantinos film Jackie Brown. Den filmen är superlång, så vi hann bara titta på ena skivan, men den är bra! Fortsätter nog ikväll med andra halvan, om det inte är nåt bra på tv förstås.



Har precis ätit frukost. Yogurt med fiberpuffar. Ska absolut inte äta något onödigt idag! Nu är det söndag....jag får vänta snällt tills nästa lördag. (eller kanske fredag...)  Hoppas att man ser skillnad på vågen under veckan som kommer. Det borde man ju göra efter en sån drastisk ändring på intaget. Och att jag tagit tag i träningen igen!!!! Jag är fortfarande så himla stolt över mig själv! *s*

Idag ska julen bort. Sen får vi se vad jag och barnen hittar på. Har tvätt i maskinen ( å jisses vad mycket tvätt det låg i tvättstugan...helt crazy) men det fixar ju sig självt ett tag bara man matat in och tryckt igång. Lowe vill åka skridskor, men det är plusgrader, all snö är borta på gräsmattan och det blåser ju sjukt mycket! Måste ju vara jätteplaskigt på isbanan.
Så vi får hitta på något annat.

Idag är det ju oxå barnens speldag. Det är söndagar som gäller med tv-spel. Så nu spelar Lowe Wall-E på PS2:an och Alvin spelar Spiderman på x-box. De har redan hunnit med Tekken5, Kao the Kangaroo och Monster Trucks. Ganska skönt att de roar sig själva, så länge de inte skriker på hjälp hela tiden! Jag tycker iof att det är roligt med spel, men bara om jag själv väljer det. Inte att hjälpa till stup i kvarten.
(nu måste jag gå och byta spel till Alvin......)
Sådär ja! Nu är det Disneys skateboard som gäller. Passade på att stoppa in sängkläderna i torktumlaren och matade på tvättmaskinen med handdukar.

Är lite frusen nu, så det är väl lika bra att stuva undan julen nu så kanske jag blir varm.

diskussion

Å vad roligt att se att nya människor tittar in på bloggen, och tack Tony för berömmet!
Jag har ätit lite godis sen jag kom hem från jobbet, men inte i nån större mängd. Är inte särskilt sugen nu heller...Jag vill hellre bli smalare och det är en rejäl sporre. Jag har en hel del kläder som hänger i garderoben som jag vill komma i.
Hade en liten rolig diskussion med L igår kväll när vi kollade på Let´s Dance.....

L: oj vad smal Laila (Bagge) är, hon måste spendera en massa tid på träningen.

- eller så har hon det i generna, för det finns många såna. Jag ser nyblivna mammor på stan med barnvagnar som ser ut så, så himla orättvist,
säger jag.

L: näe, de tränar nog. Papporna är hemma medans de tränar. Riktiga mammor tränar inte så mkt, för de har inte tid. De ägnar all tid åt barnen.

-:jaha, det ska jag komma ihåg nästa gång du ser mig naken...... Då tänker du att "hon är minsann en riktig mamma som inte har tid att träna....."  *S*


L: nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga....?


- Du behöver inte säga mera, du har sagt tillräckligt!

Idag har jag riktigt ont i ryggen. Eller rygg å rygg, det är skulderbladet som spökar. Jag ska till kiropraktorn och det är verkligen dags nu! Det får nog vara lite tätare mellan gångerna.....Särskilt nu när vi hänger så mycket i taket på jobbet igen. Julen är ju ute och nyheter ska upp. 
Imorgon jobbar L och då tänkte jag ta ner julen här hemma oxå. Plocka tvätt och sånt roligt.....dammsuga kanske......tja, vem ska annars göra det? Jag funderar allvarligt på att betala en människa att sköta skiten! (tvätten vill jag göra själv, men städningen!!!!! Denna satans tråkiga fucking städning....)

Just nu håller jag tummarna för att det kommer en vettig människa på mitt jobb, Har ju en tjänst ute som är ledig. Har jag tur så kanske min käre ex-kollega kan komma tillbaka ;-) Och om några veckor ska B sluta.....Det här blir kanon!
Fast  att hon ska sluta tror jag inte på förrän jag ser det! Jag har hört i 3 år att hon ska gå, men hon är still going strong.
Spännande........

Lördagskväll!!!!


det får framåt

Jag har gått ner! Vägde mig nyss och har gått ner 0,5 kg på 2 dagar! Kanske ingen jätteminskning, men det är ju iaf åt ätt håll. Igår kväll åt jag 4 nävar (bokstavligt talat) godis på kvällen. Idag var det som jag skulle äta godis, men jag hade ju redan börjat fuska på dagen. Så idag får jag äta godis på riktigt. Imorgon ska jag träna igen.

Och angående Let´s Dance som började igår har jag en klar favorit:


Morgan!!!

Vilken kille!!!!! Hoppas att han får vara kvar lääääääänge.


Nu ska jag åka och jobba.


ego-morsor

Det har skitit sig lite idag....Till lunch- en Big Mac &co.......Sen efter lunchen köpte jag 5 st godisbitar á 2 kr st..........
Men jag tränade imorse! Det kanske tar ut varandra lite ? *harkel*
Imorgon ska jag äta en himla massa godis. Det kostar bara 2:90/hg på våran ICA, så L har köpt på order från mig. *s'
Ska nog smaka lite redan ikväll när jag tittar på Let´s Dance.

Måste berätta vad som hände på lunchen på McD. Vid bordet bakom oss satt ett barn med sin mamma och hennes väninna. Barnet , en flicka (ca 7-8 år) gråter och mår illa (redan där blir jag lite nervös). Mamman verkar bry sig måttligt, och frågar om flickan vill gå på toa? Hon ber sin mamma om att få åka hem och lägga sig, för hon mår dåligt. (när man hör ett barn be om att få lägga sig mitt på dagen så är det en ganska tydlig varningsklocka!) Sen reser sig flickan och ska gå till toaletten, men vänder och säger " jag måste kräkas!!!" Då ställde sig både jag och Åsa upp och gick, Jag vill inte ha skiten. Samtidigt som vi gick hörde jag mamman säga :"vill du ha lite luft....?"
Va fan! Ungen vill hem!!!! Hon är sjuk!!!!! Jädrans ego-morsa!!!!!
Hade det varit ett av mina barn så hade vi lämnat maten och åkt hem. Låtit han bädda ner sig och vila.
Jag hatar när föräldrar inte ser till sina barns bästa!

NU ska jag gå och se på Let´s Dance!

fullkornspuffar en fredagsmorgon

Godmorgon!
Här har ni en tjej som sitter och äter fullkornspuffar (utan tillsatt socker) och är redo att snart ta sig till gymmet.
Ska lämna barnen först. Jag känner mig jättenöjd med mig själv, att jag verkligen tagit tag i det! Men jag har fått lite problem med magen.....antagligen pga för nyttig mat och min mage är inte nöjd med det. Den är van med godis, hamburgare, fikabröd osv. Och så matar jag bara på med vanlig mat och fullkornsgrejjer.....En liten chock kanske?
Den här veckan har varit extra svår att kliva upp ur sängen oxå. Jag är så trött! Känns som om man blivit klubbad eller nåt, men det blir nog bättre  nu  när vi går mot ljusare tider. På söndag kanske jag får sova ut......Inte långt kvar.

Thank god it´s FRIDAY!!!!



stalker

Jag träffade en kille en gång för längesen som aldrig gett sig. Han ringer och mailar hela tiden, Killen måste för tusan inse att jag inte är intresserad!!!!!!
Min bild i hans mobil går ju alltid att radera, men värre med tatueringen..........












moahahahaha moahahahaha

chokladpudding

Jag glömde det viktigaste....när jag kom hem från jobbet så hade barnen ätit chokladpudding efter maten. Det stod en i kylen, men jag avstod. Jag åt ingen chokladpudding!

Ser man puddingen så här så ser det väldigt gott ut......



men så här..........NEJ TACK!





heja mig

Det har blivit en del viktsnack här på sistone, men det är det jag är inne i just nu, så jag hoppas att ni har överseende.
Idag är jag om möjligt ÄNNU stoltare över mig själv, för jag har varit otrooligt duktig!
Imorse så var Åsa så himla sugen på godis så vi gick till Hemköp innan jobbet. Jag köpte inget godis, fast jag stod brevid henne medans hon skulle välja.......Shit pomfritt, min vilja är stenhård!
Sen riktig mat till lunch, ingen Mc D med andra ord.


Viltskavsgryta med potatis, tog även potatismos vilken var lovely! Det är så himla gott med husmanskost, och på Lingon o Blåbär har de det bästa! Synd bara att en dagens kostar 80:-........Visserligen är det buffé, men jag äter bara en portion.

Se även att jag har lagt till några grönsaker på tallriken. (wow, det ser ljust ut!)

Angående rea på mitt jobb, så har vi ingen på vanliga sortimentet. Det var bara julsortimentet som reades ut och som dag packades ner och förvisades så långt in på lagret det bara gick. (Lina, kom in och titta ändå. Ni kanske hittar nåt!)
Imorgon är det dags att få upp nyheter och det ska bli skoj. Alltid roligt med lite nytt! Och när vi ändå pratar jobb,
om 4 veckor är det dags för mässan! 

             4-8 Feb
            Northern Light Fair

Fackmässa
Publikmässa

Öppettider
Ons-Fre 09.00-18.00
Lör 09.00-17.00
Sön 10.00-16.00

Onsdag till lördag är mässan endast öppen för fackbesökare.

På söndagen är det öppet även för allmänheten.
Besök hemsidan

Är intressant att se alla möbler oxå eftersom det är möbel-o belysningsmässa samtidigt. Men det är inte alls säkert att man hinner med möblerna då vi ska köpa in nyheter.
Ska även ut med en leverantör efter mässan. Förra året blev vi bjudna på Hamburgerbörs och såg R.E.A.
Hoppas att det blir lika roligt i år. Men som sagt, det är några veckor kvar..........Den som väntar på något gott.

Nu ska jag kolla in tv-tablån.


 

Mina kilon

Japp, nu har man ställt sig på vågen på morgonkvisten, väldigt uppiggande måste jag säga. Ska man ha ett gott skratt så är det en bra början på dagen. (nu är jag väääldigt ironisk)
Vågen visade tydliga siffror på 71,2 kilo. Jag har ju hållt mig där i några år nu, så det är inget överraskande. Men man kan inte låta bli att tänka tillbaka, före barnen, hur mycket man vägde då. När jag träffade L vägde jag 52 kilo.....Men då var jag nästan för smal. Hade jättesvårt att hitta kläder som passade, för då fanns det inte stl 32 på H&M som det gör  nu. Men dom problemen har jag inte nu längre! Nä nu letar jag toppar som sitter löst över magen så inget ska synas, byxor som inte framhäver häcken för mycket och som inte trycker upp midjan över linningen. (men det är just såna byxor som jag tycker sitter skönast...*suck*) Så nu ska överskottet på midjan förhoppningsvis bort! Annars ringer jag hit, för där vet jag att de är duktiga och kan hjälpa mig!

Nu ska jag snart till jobbet igen, Ska ta bort alla julgrejjer. Sååå himla skönt! Är trött på det nu, så nu ska det stuvas lååångt in på lagret för att inte hamna i synfältet förräns i oktober 2009. Om 7 veckor ska vi iof ner till Småland igen och köpa in julsakerna som kommer till nästa jul.....*s*. Men sen ser jag inget förräns i oktober. (får jag verkligen hoppas)
Här hemma tar jag ner det sista i helgen. Har inte så mycket framme, så det har inte stört så mycket. Men det blir skönt när det är borta. Det tycker nog de flesta som stått bland julsaker dagarna i ända i 3 månader.............

Ha en bra dag alla!


Kvällsfilm

Vit oleander

Amerikanskt drama från 2002. Astrid är en 12-årig flicka som bor i Kalifornien. Hennes mor, Ingrid är konstnär. Deras liv, om än något ovanligt, är tillfredsställande tills en dag då en ung man vid namn Barry dyker upp och Ingrid blir kär, men får sitt hjärta krossat och sitt liv förstört. Som hämnd mördar Ingrid Barry. Hon får livstidsdom i fängelse och Astrid får gå från fosterhem till fosterhem.

I rollerna: Michelle Pfeiffer, Renée Zellweger, Robin Wright Penn. Regi: Peter Kosminsky.

Undrar om den här är bra? Har aldrig hört talas om den, och nu går den kl 21 på kanal 5.
Ska ta mig en varm dusch (kanske kan lura med mig mannen i huset), och sen titta vad det är för en film.
Det känns inte som en onsdagskväll! Snarare måndag. Jobbigt med alla helgdagar, man blir alldeles dagvill.....
Men skönt att det snart är helg igen!



Jag är så stolt över mig själv!

Jag började alltså dagen med träning! Körde på crosstrainern idag eftersom jag varit stillasittande ett tag. Få upp flåset lite innan jag börjar på löpbandet. Jag och Åsa körde ihop, och jag tvingade mig själv att fortsätta 5 minuter till när hon gav upp.
Sen har jag inte ätit något onyttigt idag! Hade matlåda till jobbet och käkade skorpor och frukt till eftermiddagsfikat. När jag kom hem så åt jag lättfil och puffar (utan socker, fullkorn). Känner mig väldigt nöjd. För saken är den att jag bantar inte. Tror att sunt förnuft gör stor skillnad, bara att skippa godis o kakor gör nog att man tappar extrakilon.....
Jag hoppas att jag kan stå emot frestelserna, och jag tackar er alla som peppar mig! TACK!

Har även köpt batterier idag till min våg. Ska ha lite koll om det hjälper något att träna och äta bättre. Och jag vet att det kan ta tid, jag har ingen brådska. Bara det ger resultat till sommaren. Lovehandles är visst svåra att få bort, och putet på magen. Hur kunde jag hamna där jag är idag? Jag som alltid fått höra att jag varit FÖR smal! Man är aldrig nöjd......
Jag vågar nog inte skriva min vikt när jag väl kollat, men jag kan meddela när det går uppåt eller nedåt. Eller va fan! Klart jag kan skriva det, vem bryr sig?! Jag är lång, inte fet, bara lite mullig på mina ställen.....Mera att älska, helt enkelt!



morgonrapport

Jag är så trött så trött. Har lyckats masa mig ur sängen, men är lite zombieaktig. Mornarna är tuffa, som tur är har jag barn som säger till mig "mamma, klockan har ringt. Du måste gå upp nu!" Och då svarar jag "nästa gång det ringer....".
Så håller vi på i upp till en timma efter att klockan ringt första gången.
Igår kväll packade jag väskan med arbetskläder, för snart ska jag träna. Ganska skönt att ta på sig mysbrallor på morgonen och inte behöva fixa hår o mascara. Det får jag göra sen , på Nautilus istället.
Nu ska vi duka av bordet, sen åka till dagis och lämna Alvin kl 8. Lowe börjar skolan 8:10.

Hepp hepp hepp!!!!!!!

socker socker socker

Vet du att alkohol är en drog?
Dum fråga.


Vet du att tobak är en drog?
Dum fråga.


Vet du att socker är en drog?
Kanske inte en så dum fråga.

"Efter alkohol och tobak är socker det skadligaste beroendeframkallande medel som människan stoppar i sig. Om ett nytt livsmedel som introducerades i dag uppvisade bara hälften av de (bi)verkningar som socker har skulle det omedelbart förbjudas."



Jag är fast i skiten! Vem f*n är så sugen att de tar fram hela artilleriet och bakar knäck och kladdkaka och grädde? Åker i panik till Ica 10 minuter innan de stänger, för att köpa godis? Letar igenom skåp och lådor ifall man skulle kunna hitta nåt sött..........
Jag letade efter kex till ostarna idag som L köpte för några dagar sen. Och till min lycka hittade jag inga kex, utan en hel påse med MARÄNGER! Jag åt upp påsen på nolltid. Så himla gott, men sen får jag ångest....jag vet ju vart det sätter sig.....på magen o rumpan! Men jag kan ju bara inte stå emot alls.


Jag ska verkligen försöka att motstå. På jobbet är det ju fika varje em. Vad gör jag då? Och jag dricker alltid saft, ska jag dricka vatten då? Jag tycker inte ens om vatten! (för det smakar inte sött)
Jag är inte orolig bara för att bli fet....jag kan ju förstöra mina organ.....dö i förtid......(och bli fet)


Ge mig styrka att inte äta godis, fikabröd och dricka saft/läsk. (är ju galen i Cola light oxå.......*suck*)
Men eftersom det inte är socker, utan aspartam.....så kanske jag kan dricka Cola light??.....*hoppfull*

Jag kanske skulle isoleras, sättas på en öde ö i några veckor.....DÅ kanske jag skulle vara en ny människa som återvände hem, (och säkert köpa världens största godispåse för att ta igen allt jag missat *s*)


Peppa mig nu!




slappardagen

Det blev inga batterier idag. Jag låg i min säng och surfade på nätet till klockan var typ halv ett. Var uppe och gav barnen frukost och mig själv gottis och satte på 2 filmer åt dom, men resten slappade jag bara. Man behöver det ibland. Klockan ett stressade jag upp ur sängen för att laga lunch, för klockan 14 skulle vi ju vara hos syrran.
Kom 10 minuter för sent, men det är ju ok. I vanliga fall är jag alltid punktlig och hon är sen....
Så nyss kom vi hem. Alvin är hos sin kompis Felicia en bit upp på gatan, och Lowe gör ett larm till badrumsdörren. (han vill visst ha koll på alla som går på toaletten *s*)
L är och tittar på ett nytt släp (hur många har vi haft nu egentligen, har han nån skum läggning?!*Asg*) som han ska ha till företaget. När han kommer hem har jag lovat Lowe att han ska få åka skridskor. Man får passa på medans han tycker att det är roligt, och medans det finns is.

Jag har lite magknip. Fikade hos syrran och de hade tom köpt tårta. Nu när jag ska försöka tänka på figuren så har det gått utför, rent ut sagt! Helt bakslag, bara godsaker.......Vilket skit!
Imorgon bitti gäller det, då ska jag ta tag i mitt liv. Jag vill se mig i spegeln och tycka att jag ser snygg ut, gå på stranden utan att behöva tänka på att dra in magen och hur man ska sitta för att se smalare ut, kunna köpa en top som är figursydd utan att mina lovehandles syns för markant.  Jag ska göra det, jag ska få bort mina extra kilon. Har jag kvar handtagen årsskiftet 09/10- då lägger jag mig under kniven! Och därmed basta!

Är det någon som har telefonumret till Anna Skipper?!............


confession

Jag erkänner......jag har ätit upp kladdkakan.....och grädden.....till FRUKOST! Hur i hela fridens namn ska jag kunna komma i form om jag inte skärper mig?!?!  Jag hoppas innerligt att jag blir mindre sugen när jag börjat träna. Att jag blir peppad och kan motstå det goda.
Barnen fick oxå smaka, men först fick de äta riktig frukost som bestod av gröt. Hör ni, jag ger barnen gröt, men hoppar över den själv. Vad ger det för signaler?! Än så länge har de inte reagerat på det, och jag borde skärpa mig innan dess.



Man kan tyvärr inte förstora texten mera, men det kanske går att tyda vad det står. Tycker att den är rätt bra.

Jag funderar på om jag ska ta mig och handla batterier, men vilka har öppet idag? Det är ju röd dag.....Trettondagen.....
Borde finnas flera såna röda dagar. 27:e dagen...... 100:a dagen...... Varför ska folket slita ihjäl sig året om? IN MED FLERA RÖDA DAGAR! Och de som måste jobba (tex inom vården) får bättre lön, så himla bra.
Jag borde bli statsminister! *s* Men fy vad jobbigt med alla resor, klippa band, prata på tv osv. Ha nåt vettigt att säga jämt.....men ska jag vara ärlig så har väl de flesta människor nåt vettigt att säga. Men politiker.....njaeee......"nu ska Mona tänka på Mona" *asg*
Hur tusan kom jag in på det här??........


seg morgon

Har precis vaknat, på riktigt. Eftersom L jobbar idag så är barnen uppe själva på morgonen, och tittar på tv. Imorse vaknade de kl 7 (vilket är sent för att vara dom) och sen springer de in till mig titt som tätt och ska kramas, skvallra vad den andre brorsan sagt/gjort mm mm mm mm.  Så nu orkar jag inte försöka somna om längre.

Jag blev ganska paff när jag gick in på min blogg nu och såg att det redan varit in flera och kikat idag. Redan!? Sover ni inte när det är helgdag?? *s* Jag är glad att ni visar intresse, och det är fler och fler besökare varje dag. Samtidigt blir man lite förundrad vilka alla är och undrar "vad ska man skriva nu då?" För det är ju inte bara till mig själv jag skriver längre.......
Jag följer ju själv en himla massa bloggar och följer dom enklast här efter ett tips från andra Pernilla. (Klicka på här)
Där fyller man i adressen på alla bloggar man vill ha koll på, så ser man när det kommit nya inlägg. Smidigt!

Nu ska jag snart ta och diska upp efter kvällen innan jag börjar med frukosten. (fortfarande ingen diskmaskin....)
Kl 14 ska jag till syrran och träffa pappa, vi ska fika......igen....Imorgon börjar träningen. Måste köpa batteri till min våg!

Bara 5 minusgrader idag. Mycket trevligare än 15 minus. Igår när jag skulle till jobbet skrapade jag bilen utan vantar, hade så ont i fingrarna när jag åkte iväg att jag nästan grinade. Och det höll i sig ända till ringvägen! Idag står bilen i garaget. Smart, va?!

kvällstankar

Ligger här i sängen och funderar lite.....Hur fort går inte tiden egentligen? Det var faktiskt inte längesen jag var liten. Jamen alltså i mina barns ålder. Jag minns det så klart, vissa händelser (ja, ganska många) och sen alla upptåg i tonåren.
Alla festligheter, bus och killar. Det var ju nästan igår!! Kärlekarna, de flesta var bra- men en var olycklig. Och då kom L in i bilden och fick mig att glömma. Eller rättare sagt strunta i. Han fick mig att skratta och visade hur mycket han uppskattade mig. Jag är tacksam att det blev som det blev. Jag har ju fått mina älskade barn med honom, och de är mitt liv. Vad vore jag utan dom?!
Men det är läskigt att om lika snabb tid, så är de lika stora som jag är nu.........


Jag hoppas att ni pojkar är lika nyfikna på livet i framtiden som ni är nu. Ta för er och var inte rädda för att gör misstag, det är av dom ni lär er. Var snälla mot varandra och era medmänniskor, gör inte illa eller såra en annan med avsikt. Gör det bästa av det som sker, jag kommer alltid att vara bakom er................Älskar er, ända in i själen...........


.....men baka det kan jag

Jag har jobbat idag till kl 16. Det sista jag gjorde när jag gick från jobbet var att jag fick syn på en chokladask och tog en bit. Det skulle jag inte ha gjort!!! Fy tusan vad sötsugen jag blev......... Johan försökte påminna mig att jag sagt att jag bara ska äta godis på lördagar....men jag svarade snabbt " det är ju helg nu!" Alltid svar på tal.
Så när jag kom hem hade jag redan planerat att baka KNÄCK! Varför äter man det bara till ju? Det går ju att äta året om. Så himlans gott, juh!
Lowe hade fått nya hockeyrör när jag kom hem, så han och L skulle till planen. Alvin gillar inte att åka skridskor, så han och jag åkte till affären och handlade ingredienser till knäcken och kladdkakan. (!)
Alvin var väldigt duktig att hjälpa mig i köket.


Har gjort upp med Johan att jag får komma lagom till öppning på onsdagar, så jag kan träna innan jobbet. Ska börja springa på bandet, tänkte jag. Det är ju längesen jag gjorde det nu, men jag har faktiskt ett sug i kroppen att komma igång. Och det är inte likt mig!


Imorgon ska jag hem till syrran med pojkarna, och träffa pappa o Monica. L jobbar, så det är min och pojkarnas dag.

Jag hoppas att den blir bra. Sista dagen på jullovet.......



kladdkaka med grädde och knäck.
Den sockerberoendes räddning en tisdagskväll. *s*


Drömmar

Jag skulle vilja vinna pengar, eller bara få dom på nåt sätt.....
Och vad ska jag med dom till, kan man undra?

*semestern i sommar
*renovering av köket (ja, det gjordes för 4 år sen, men nu vill jag göra om det)
* nya vitvaror till köket (även om vi inte renoverar köket just nu)
*renovering av badrummet
* relaxrum/badrum källare
*kanske en ny bil oxå.......

Men det här är det som jag skulle vilja fixa nu inom kort. Så hur gör man då? Jag är redan med i postkodlotteriet

och väntar på att nån av dessa människor ska ringa på min dörr och ge mig pengar...OCH en ny bil! Men det händer ju bara andra- inte mig. *sur* Precis som med bilolyckor o sånt, man tror inte att det händer en själv. (fast det är ju å andra sidan bara bra så länge det är så)
Sen kan man ju spela på lotto eller hästar. Men det känns ännu mera omöjligt.....  Så jag får nog ta mig i kragen och spara ännu mera. Snåla, för en gångs skull. För mitt mellannamn är Slösa och det är inget jag är stolt över.
Jag är slapphänt när det gäller pengar, men mina drömmar håller jag hårt i.


ett enda ätande

Nu har vi varit på en liten shoppingrunda. Började på Ikea, lämnade in barnen på barnpassningen, och sen fick jag och L gå i lugn och ro. Tog en liten fika därinne och handlade en himlans massa julgranspynt! Hur billigt som helst!!!
Våran fibergran kastade jag ut på nyårsdagen, men den ville mamma ha, så den bor på Aspö nu. Nästa år bestämmer jag (igen) vilken gran vi ska ha. Och den ska vara vit. Så himla fint med vit gran, och så himla många jag sålt iår.......(ville oxå ha en iår men L skulle straffa mig med ett år till med fibergranen......*s*)
Sen åkte vi till Biltema, lämnade tillbaks nån grej som L hade köpt förut, och köpte en hållare till iPoden.
Ursäkta bildkvalitén, men min kamera på mobilen suger.....

Sen åkte vi till Media Markt och köpte ett PS2-spel till ungarna. Tekken 5. Nu sitter de och asgarvar, emellanåt hör man en arg Lowe: "men Alvin, hur gjorde du det där?!" Den killen har för mycket temperament......
Sen åkte vi hem. Senare idag ska jag hem till syrran och hjälpa henne att äta upp fikat som är kvar efter Jockes 30-årsdag. Man måste ju ställa upp, eller hur? *fniss*

Måste erkänna att jag åt lite extra på Ikea......


Både wienerbröd och cheesecake. L tog likadant och kvinnorna brevid oss vid bordet skrattade och sa att man måste dela med sig. *s* De undrade om vi unnade oss just idag, men jag erkände och sa att det här är vanlig standard när vi två fikar. Minst 2 godsaker var.....Inte undra på att man lagt på sig kilon !!!

Hmm, undra vad man ska laga för middag idag?

jaha

Syrran är här och hjälper L med sitt företag. Hennes son sitter i biorummet och spelar Halo. Mina barn sitter i tv-rummet och spelar Harry Potter. Och själv sitter jag här.......
Ganska roligt sagt av hennes grabb, när jag hade duschat och klätt på mig (jag satt i morgonrock när de kom).
"Var du med på Jockes kalas i torsdags?"
"Ja"
"Är det därför du är så fin i håret?......"
" Å, tack!"
Inte alltid man får komplimanger av en elvaåring.

Nu behöver barnen hjälp med Potter!!!!
Super-morsan är på väg!!!!


söndag

Nu sitter jag alldeles nyvaken och äter frukost. Jag ska försöka att äta frukost varje morgon från och med nu. De säger ju att man blir fetare om man inte äter frukost......(jag har aldrig varit en frukostätare)
Idag ska jag köpa ett band till min iPod, som man fäster på armen när man tränar. På onsdag ska jag sätta igång igen på allvar. Tur att det är på onsdag, för nu har barnen tagit fram Cantuccini och ställt det framför näsan på mig.....jag kan inte stå emot!!!!  (italienska skorpor/kakor med choklad i, inte så himla nyttigt)

Idag är det svinkallt! 13 minusgrader och Lowe vill åka skridskor. Jag kommer ju att frysa näsan av mig! (men förbränner man inte lite av att frysa? *skratt*) Vi får se vad vi gör dag, jag skulle vilja åka till Ikea en stund. Har inte varit där på jättelänge. (abstinens) Vad jobbigt det blir när de flyttar till andra sidan stan sen. Då får vi flytta efter, men jag vill inte bo där, jag bor ju så bra här.....Åsch, jag kakn ju inte låta ett varuhus bestämma vart jag ska bo! Nä, nån måtta på tokigheterna får det vara.

Dags för en dusch och klä på sig. Killarna går fortfarande i pjamas fast de varit uppe sen kl 7.
Nu tar vi tag i det så vi kommer igång nån gång!

mätta (proppmätta)

NU är hela familjen mätt och belåten. Barnen skötte sig bra, inga incidenter som man behövde skämmas för....
Skönt en lördagskväll att slippa laga mat och DISKA! (för jag har fortfarande ingen diskmaskin....)
L sa att "barnen säkert vill ha glass snart",  och vaddå barnen???? JAG då?!!!! Men eftersom det ingick i buffén så fick jag ta glass jag med. Lowe och Alvin tog 2 omgångar.

Måste bara berätta om första gången jag och Lowe var på kinesrestaurang. När servitören kom till vårat bord och väntar på att jag skulle bestämma mig så skriker Lowe och pekar på servitören: TITTA, MAMMA!!!! EN KIIIINEEEEES!!!!!
Ja, vad säger man.......Eh, jaaaaa.........

Fredrik och barnen var oxå med och åt idag. De var lika exemplariska dom, om inte lite bättre. Jag berättade för F att det var fri dryck på kryssen  ( i buffén) som vi ska på, och han undrade om det inkluderade bärs? Ja, och vin oxå! svarade jag. F´s min var rolig och han utbrast FY FAN!. Han såg verkligen glad ut. *s* Då säger hans söta dotter Amanda att man inte får säga så. F ursäktade sig och bad om förlåtelse, och då sa Colin " och man får verkligen inte säga så på en restaurang". Det låter så roligt när barnen rättar oss vuxna, Och vilken tur att de rättar oss och inte tar efter oss!!!

Nu ska jag kika om det är nåt bra på tv ikväll.

Kinesmat

Vilken värdelös dag att jobba på! Folk har väl inga pengar efter jul- och nyårsfiranden och klädreor osv. Jag skulle själv aldrig åka ner å shoppa den här helgen.
Men vi ska snart ner, hela familjen, och äta kinesmat. Vi ska träffas upp med Fredrik och barnen. Synd att Milla jobbar, hade varit roligt att ha henne med. Klockan 18 ska vi mätta våra magar....ska bli himlans gott.

Och idag hade jag fått en inbjudan på min mail!! Tjejfest!!!! Jag tror absolut att jag kan den dagen, ser inga hinder alls. Längtar efter att få snacka skit och stoja med x antal andra tjejer. Mycket trevligt!!


Godmorgon!

Sitter här med min familj vid frukostbordet. Ska snart iväg och jobba. Familjen ska åka skridskor och ha med sig matsäck (med varm choklad.....jag vill oxå följa med....).
Jag ser fram emot imorgon och tisdag, för då får jag oxå vara hemma. Måndan blir inte heller så farlig, för då slutar jag kl 16. Sen rullar allt på som vanligt igen.

Har ordnat med barnvakt nu tills vi ska på kryssningen. Vi kör barnen till mamma på Aspö på lördagsmorgonen. Sen på söndagen så skjutsar mamma barnen tiill syrran här i samma område, så de är nära när vi kommer hem på kvällen. Perfekt! Vilken tur att man har en familj som ställer upp!

Shit nu måste jag borsta tänderna och åka, för jag ska hämta Åsa på gideonsberg om 10 minuter!

Natti

Dags att gå och lägga mig snart. Det är fredagskväll, jag vet.....men jag har ont i huvudet. Fick värken när jag kom hem från jobbet. Och inga alvedon i hela huset. Vad är det för sätt?! Finns iof i flytande form, men det sparar jag till barnen.

Idag har vi fått papper inför Alvins start i förskoleklass till hösten. Jag har snart inga dagisbarn...*buhuuuuuu*
Tiden går så himla fort, alldeles FÖR fort. Jag vaknar väl snart upp och har två tonårspojkar som snart ska flytta hemifrån!
Men det konstiga är, att den dagen kommer jag fortfarande inte att känna mig äldre än 25.

Nu ska jag gå och pussa på mina sovande barn, jag passar på nu, för om några år får jag inte göra det längre.......

Natti

Heja heja

Shit pommfritt vad jag blev less imorse när barnen lämnades på dagis/skolan. Idag var det verkligen BARA Lowe på hela fritids, och BARA Alvin på dagis. Som tur var skulle de låta Lowe gå över till Alvin efter frukosten. När jag ringde L och berättade så blev han lika less som jag. Han gick raka vägen till sin chef och sa :" jag går hem kl 12 och det spelar ingen roll vad ni säger. Jag ska hämta mina barn". (typ så)
Så skönt att han jobbar på ett så stort ställe så han kan göra så. Jag skulle sätta alla i skiten på mitt jobb......

Nu är det iaf helg och barnen är hemma med L. (jag jobbar ju tyvärr imorron) Då ska de till Fredrik och Colin och åka skridskor. På måndag är de hemma med L (jag jobbar ju tyvärr då oxå) och på tisdag är de hemma med mig! MED MIG!!!

Idag var det första dagen jag träffade Åsa efter årsskiftet. Hon har som sagt slutat röka och jag tycker så synd om henne! Det första vi gjorde när vi parkerat på jobbet var att gå till hemköp och köpa nikotintuggummin. När hon väl började tugga så spottade och fräste hon samtidigt som hon nästan kväljde. *s* Så på lunchen bar det av till apoteket och köpte nikotinplåster. De verkade funka bra. Inga kväljningar iaf.....
Heja Åsa heja Åsa!!!!!!!!!
(jag måste peppa dig här så du inte ger upp)

Helt sjukt! Jag trodde att det var måndag idag, så är det fredag!?!?! Vad skumt........Alla dessa röda dagar och klämdagar och skit har gjort mig förvirrad. Skönt när allt återgår till det normala.
Vet ni vad förresten! Idag har jag inte köpt godis! Jag gillar ju fikon och köpte det istället....*så himla stolt*
Men på jobbet åt jag en mazarin och lite pepparkakor, så jag är ju inte prickfri. Men hemma så brukar jag alltid ha nåt sött, särskilt när det är helg. Heja mig, heja mig!!!!!!!!!






kvällsblaj

Nu har jag kollat upp mitt mål.
19 maj- det är då som jag ska kuta satan. Jag ska fixa det, inom 30 minuter.
Har dessutom berättat för min goda vän Veronica vad jag ska göra, och hon hänger på! Hon har heller inte tränat på länge, så nu gäller det för oss båda.*s*
L har ätit på en stor chokladkaka, en av mina bästa, men jag har bara ätit en rad av den. Marabous Mintchoklad.....mmmm. Istället har jag ätit en hel del vindruvor. Nu låter det som om jag börjat banta eller nåt, men kom ihåg att jag har ätit en jädrans massa kakor och tårta idag. Jag bantar inte, absolut inte! Jag älskar gottis!
Men jag ska försöka att inte glufsa i mig, bara smaka. *fniss*

Imorgon är det arbetsdag igen. Varför kan man inte få vara ledig från jul till 7 januari? Det är ju bara en massa klämdagar, och bokstavligt talat är det barnen som kommer i kläm på dagis och fritids.......
Känns inte bra, jag känner mig som en dålig mamma som sätter arbete framför min familj. Men vi måste ju få pengar....

Klart slut....1 januari 2009. (känns lite skumt, så jag måste ju bara skriva det...2009)

Mäklar-Pillan

Nu är det ett nytt år, och då kan de finnas dom som vill ha ett nytt boende... Kanske bråkat med frugan/gubben hela julhelgen och fått nog, eller kanske ska skaffa familj och behöver lite större?......

Då vet jag ett bra place, för brorsans hus ligger ute till försäljning.

www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/339512

Saken är den, att min bror lämnar (eller ja, de har ju redan gjort slut) sin fina sambo för en internet-upptäckt från Barcelona. Jag hoppas verkligen att han gjort det rätta valet, men det är han den enda att veta. Just nu verkar han väldigt lycklig, men man vet ju hur det kan bli. Superförälskad i nån som man inte träffar så ofta, men sen när man väl tillbringar dagarna ihop (flyttar ihop alltså) så kanske det inte alls blev så som man trodde det skulle bli......
Men men, han är 40 år och borde veta sitt bästa. Är han lycklig, så är jag lycklig.

Jag kanske skulle bli mäklare?

Kakor och kakor

Nu har vi varit på kalas. Mycket gott att äta, både matpajer av flera slag och en himlans massa fika och tårtor. (flera olika tårtsorter...skitsvårt att välja!) Så nu är jag mätt och belåten, behöver nog inte äta förräns imorrn. Och blir jag hungrig så har vi godis kvar från igår. *ler*
Idag tog Alvin en massa kort med min kamera. När jag sen la in alla i datorn så såg jag något hemskt. Mig själv bakifrån tittandes in i garderoben, med bh och byxor. Ingen vacker syn.....Jag måste träna! Träna, träna träna!!!!!! Jag vill ha tillbaka min figur som jag hade för barnen. Vart tog den vägen?! Jag ska hitta den!!!! Det är mitt mål 2009, hitta det som jag tappat......hitta figuren! (och helst före beach 2009!)
Till att börja med måste man rannsaka sig själv: "hej, jag heter Pernilla och jag är sockerberoende....."
Sen då? Hur kan man sluta äta godis och fika? KAN man det över huvudtaget?????



Det här, kära vänner, är jag i ett nötskal. SÅ fort det finns nåt sött och gott så är jag där....och trycker i mig det och känner mig så jävla nöjd. Men det måste bli en ändring på det.....
Mitt största mål i år (förutom att hitta figuren, men det hör lixom ihop lite) är att klå min tid från förra året på Vårruset. Då hade jag börjat springa ca 1½ månad innan och klarade loppet på 32 minuter. I år ska jag vara under 30 minuter. Helst mellan 25-30 minuter. Om ni vore så snälla att peppa mig att INTE ta den där kakan om ni ser mig vara på väg....så vore det väldigt snällt. Just då i det ögonblicket så kanske jag inte tycker att ni är så snälla, men i längden så blir jag nog tacksam.

JAG SKA KLARA DET! 2009 ÄR MITT ÅR! JAG BESTÄMMER SJÄLV HUR DET SKA BLI, OCH JAG VET VAD JAG VILL!

2009

Idag är det januari, på riktigt. När man somnade igår kändes det ju fortfarande som nyårsafton, sista dagen på 2008.
Vi har hunnit åka skridskor nu på förmiddagen, på en isplan full med avlagda raketer...... Det kändes verkligen som "dagen efter" med allt skräp och flaskor och folktomt. Medans barnen åkte så samlade jag och L ihop en stor hög med raketrester med klubborna.


En öde isplan med raketer




Alvin


Jag och L i solen, 7 minusgrader på förmiddagen


Trött men glad. Så här ser man alltså ut, året då man fyller 32......


Och så här ser man ut när man är väldigt nära åldern av 37.

Nu blev det väldigt mycket bilder från förmiddagen. Jag hoppas att det inte blev allt för tråkigt för er. När vi kom hem så duschade jag och barnen inför kalaset som är kl 14. Nu är det lunchdags, kocken har ropat att maten är färdig. Som ni vet är jag ingen fena i köket, bäst att överlåta det till dom som kan.

Nu kurrar det ordentligt i magen, för doften av mat har nått mig............*mmmmmmmmmmm*

Årets första inlägg

Japp, det smäller fortfarande utanför huset och det är  ett nytt år! 2009 lixom.......
Jag har hållt ögonen öppna ända tills nu och det var med nöd och näppe. Väckte barnen nu vid tolvslaget så de fick se mera raketer, som de tjatade om innan de somnade att de ville se. Men när vi väl väckte dom så var det inte lika intressant *s*

Vi smällde våra raketer kl 19 med Andy och hans familj. Och vilken rolig fru han har. Gillar henne skarpt. När raketerna var smällda så kom de in till oss en stund och killarna drack whiskey och vi tjejer drack Bailys. Mycket trevligt.

Nu ska jag ta och knyta mig.