Earth Hour ikväll



Ikväll ska man alltså släcka lamporna. Skippade träningen efter jobbet och åkte till Ikea och handlade stearinljus istället.
Mötte upp familjen och tog en fika på en gång. Jag borde ha ätit mat eftersom jag bara ätit en halv macka från Subway idag, men valde att ta en jordgubbscheesecake med cola light. Jag tränar bort det imorgon.....

Undrar hur många barn som föds om 9 månader.....egentligen? Vad gör människor när det är mörkt och ingen elektricitet? Jooo....en del hoppar i säng, helt enkelt! Men inte vi, inte!! Nä, nu pratar jag om andra!!
Och hur gör de på Ica? Ungefär den tiden på lördagskvällen kan jag komma på att jag oxå vill ha lördagsgodis.... Man kanske får ha pannlampa på sig  *S*.

Ikväll har Lotta tjejfesten oxå. L är borta en stund ikväll, samtidigt som jag har varit borta en hel del på sistone. Känner att jag vill vara hemma med barnen istället för att ordna med barnvakt. Har ju att göra på måndag oxå, så jag tar det lugnt ikväll. Tar väl ett glas vin eller två, och kopplar av. Hoppas (och vet) att brudarna kommer att få en toppenkväll!!!!!

Avslutar med ett foto på det lilla ljuset som jag köpte och de små värmeljusen.


"Sverige och världen gör

sig redo att släcka"

Aftonbladet


Kommentarer
Postat av: Malin

Här är lamporna redan släkta. Nja.. Cim sover ju med nattlampa. Men det är ingen skillnad från övriga kvällar egentligen. Tänder alltid ljus. I massor. Så här behövs inga lampor. Haha

2009-03-28 @ 19:18:55
URL: http://purpelangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback