diskussion

Å vad roligt att se att nya människor tittar in på bloggen, och tack Tony för berömmet!
Jag har ätit lite godis sen jag kom hem från jobbet, men inte i nån större mängd. Är inte särskilt sugen nu heller...Jag vill hellre bli smalare och det är en rejäl sporre. Jag har en hel del kläder som hänger i garderoben som jag vill komma i.
Hade en liten rolig diskussion med L igår kväll när vi kollade på Let´s Dance.....

L: oj vad smal Laila (Bagge) är, hon måste spendera en massa tid på träningen.

- eller så har hon det i generna, för det finns många såna. Jag ser nyblivna mammor på stan med barnvagnar som ser ut så, så himla orättvist,
säger jag.

L: näe, de tränar nog. Papporna är hemma medans de tränar. Riktiga mammor tränar inte så mkt, för de har inte tid. De ägnar all tid åt barnen.

-:jaha, det ska jag komma ihåg nästa gång du ser mig naken...... Då tänker du att "hon är minsann en riktig mamma som inte har tid att träna....."  *S*


L: nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga....?


- Du behöver inte säga mera, du har sagt tillräckligt!

Idag har jag riktigt ont i ryggen. Eller rygg å rygg, det är skulderbladet som spökar. Jag ska till kiropraktorn och det är verkligen dags nu! Det får nog vara lite tätare mellan gångerna.....Särskilt nu när vi hänger så mycket i taket på jobbet igen. Julen är ju ute och nyheter ska upp. 
Imorgon jobbar L och då tänkte jag ta ner julen här hemma oxå. Plocka tvätt och sånt roligt.....dammsuga kanske......tja, vem ska annars göra det? Jag funderar allvarligt på att betala en människa att sköta skiten! (tvätten vill jag göra själv, men städningen!!!!! Denna satans tråkiga fucking städning....)

Just nu håller jag tummarna för att det kommer en vettig människa på mitt jobb, Har ju en tjänst ute som är ledig. Har jag tur så kanske min käre ex-kollega kan komma tillbaka ;-) Och om några veckor ska B sluta.....Det här blir kanon!
Fast  att hon ska sluta tror jag inte på förrän jag ser det! Jag har hört i 3 år att hon ska gå, men hon är still going strong.
Spännande........

Lördagskväll!!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Förlåt! Det ska stå TOBY, inte Tony!.....

2009-01-10 @ 18:19:48
Postat av: Lina

Åh, ledig tjänst? Spännande :-)

2009-01-10 @ 22:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback