Dagen före julafton!

Å, nu ser jag lite fram emot morgondagen. Brorsan kommer ikväll och ska ta med sig några av sina Singstar-skivor. Men sången gör vi inte ikväll, för ikväll ska vi spela bingolotto. Det är ju uppesittarkväll! (egentligen är det inte så roligt, men själva lugnet med lite glögg innan julaftonens intensivitet.....) En ganska skön och avkopplande tradition........
Men först ska jag jobba! En sak i taget.

Nu kommer bilden på granen. Jag är inte den bästaste fotografen, men jag försöker ju iaf. Först blev bilden helt ljus så man inte såg  lamporna i den, och den andra för mörk. Men den här blev den bättre av dom. Varsågod, Milla: this ones for you!



Nu måste jag snart kila med barnen till dagis/fritids!!!!

Hej svejs, och stressa inte ihjäl er idag!

Kommentarer
Postat av: Pernilla H

vi ska nog också spela bingolotto ikväll.Det är ju ltie mysigt faktiskt:) Vilken fin gran, trots att bilden var lite mörk;) Hoppas ni får en underbar julafton. Hälsa familjen. Kram och GOD JUL!!

2008-12-23 @ 08:16:40
URL: http://gnarpy.blogg.se/
Postat av: Lina

Fint ljus från granen, men det var lite mörkt så det är svårt att se själva granen :-) Ser gärna en för ljus bild av granen också....

Ni får ha en underbar jul!!!

Kramar Lina

2008-12-23 @ 08:40:08
URL: http://fam.tennare.com
Postat av: Milla

Tack för bilden. Den ser ut att lysa finfint.. men jag vill nog ha en ljus bild också för en uppfattning om hur själva granen ser ut ;)

Ha en jättebra dag och en trevlig uppesittarkväll... TUR att er busunge inte var magsjuk!! Vilka idéer han har asg.

KRAM!! God Jul!

2008-12-23 @ 11:08:49
URL: http://millasblog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback