7 juli 2007

Igår var hela familjen och tittade på bilar på Power Meet. Vi började på Hälla, sen kopparlunden, Ica Sjöhagen och åter igen till Hälla. Alvin stog framme och vinkade till alla bilar. Han sken upp som en sol varje gång nån vinkade tillbaka, så han var glad hela kvällen. En rolig incident som hände vid Sjöhagen var att en vääldigt snäll raggare  i en rosa bil ropade på barnen, och sedan gav dom en 500-ing!!!!! En sedel, på femhundra riksdaler!!!! Sen ropade han till oss att det skulle gå till leksaker. *s* Idag har vi varit på Toys´R´Us och köpt saker....Pojkarna valde varsin Batman-fåtölj (uppblåsbar), Alvin valde två svärd och Lowe valde ett svärd och en pangpangare. Inte illa!!!!

image11

image12

image13

Just nu är mannen ute och tittar på mera raggare. För min del räcker det med en kväll.
Lowe & Alvin vet varför raggare sover så länge på morronen...."de dricker jättemycket vuxendricka och sen blir de helt gaalna!!! De visar rumporna och skriker...." Haha, de är härliga!

Kommentarer
Postat av: Milla

Hahahaha, det ska väl vara familjen Lundin till att få 500!! Vilket flyt! Krama killarna från mig! Vilken lycka det måste ha varit! *ler*

2007-07-07 @ 22:34:25
URL: http://millasblog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback